Tidningen Bohuslänningen trampar i klaveret


”Lördagen bjöd på fantastiskt väder och Ann Lundberg tillsammans med sin familj hade varit ute med båten och puttrade sakta hemåt i Gullmarsfjorden när de plötsligt fick syn på en ovanlig fena vid Skår.” Så börjar en artikeln i Bohuslänningen!  Läs hela HÄR.

Snett redan på första reden ”fantastiskt väder” skriver man, utan att framhålla att det ”fantastiska vädret” naturligtvis beror på CO2 utsläppen som orsakar den klimat katastrof, som okunniga människor kallar ”vackert väder”!

Och värre blir det, Camilla, som skrivit ihop eländet, intervjuar en som är kunnig i ämnet och vet vad han talar om, Marinbiologen Fredrik Gröndahl, helt misslyckat! Han håller sig till ämnet o drar inga skräckhistorier om klimatkatastrofuppvärmningens helt säkra (9987 forskare) katastrofalt negativa inverkan på  Klumpfisk-beståndet!

Naturligtvis skulle man ringt GRETA, då hade det blitt oändligt mycket mer tryck i klimatångesten! Nej du Camilla Haagen  du har inte den rätt hysterin, du kommer aldrig att få jobba åt Expressens eller Aftonbladets klimatkatastrof redaktioner. Fakta och sanning är inget som meriterar till arbete där!


6 responses to “Tidningen Bohuslänningen trampar i klaveret

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: