Tidningen Bohuslänningen trampar i klaveret

”Lördagen bjöd på fantastiskt väder och Ann Lundberg tillsammans med sin familj hade varit ute med båten och puttrade sakta hemåt i Gullmarsfjorden när de plötsligt fick syn på en ovanlig fena vid Skår.” Så börjar en artikeln i Bohuslänningen!  Läs hela HÄR.

Snett redan på första reden ”fantastiskt väder” skriver man, utan att framhålla att det ”fantastiska vädret” naturligtvis beror på CO2 utsläppen som orsakar den klimat katastrof, som okunniga människor kallar ”vackert väder”!

Och värre blir det, Camilla, som skrivit ihop eländet, intervjuar en som är kunnig i ämnet och vet vad han talar om, Marinbiologen Fredrik Gröndahl, helt misslyckat! Han håller sig till ämnet o drar inga skräckhistorier om klimatkatastrofuppvärmningens helt säkra (9987 forskare) katastrofalt negativa inverkan på  Klumpfisk-beståndet!

Naturligtvis skulle man ringt GRETA, då hade det blitt oändligt mycket mer tryck i klimatångesten! Nej du Camilla Haagen  du har inte den rätt hysterin, du kommer aldrig att få jobba åt Expressens eller Aftonbladets klimatkatastrof redaktioner. Fakta och sanning är inget som meriterar till arbete där!

6 thoughts on “Tidningen Bohuslänningen trampar i klaveret

  1. Att olika ovanliga fiskarter (mest från S-Europa/Medelhavet) hittar upp till oss i S-Abzurdien är ingen nyhet….Besökte det stora fisk-museét i Helsingör för minst 35 år sedan. Här har man olika sådana arter som fångats i Skagerak/Öresund,genom åren. T.o.m. stora hajar…. 😉

  2. För det mesta gillar jag vad som skrivs av Pettersson, men ser i det här fallet, ingen orsak att raljera över vad en ärlig journalist skriver.
    Hon är i stället betjänt av uppmuntran och tacksamhet att det finns någon som försöker sig på fakta utan egna miljötramsiga utsvävningar.

      • Jag trodde i min enfald att att Fjärran Östern Redaktionen hade din välsignelse, jag anser ändock att Camilla ska ha uppmuntran.

      • Gamgubben, givetvis har Fjärran Östern och de andra mitt tillstånd att skriva på bloggen men var och en står för sina inlägg och åsikter och jag läser varken inläggen eller kommentarerna i förväg och inte ens allt i efterhand. Det hinner jag inte, bloggen är en hobby och jag har ett annat liv också.

        Läs gärna Om bloggen på länken…

        https://petterssonsblogg.se/om/

Kommentera