Några av Malmös mångkulturella tillgångar…

BROTTSLIGHET. Fyra män i åldern 24–29 år står just nu inför rätta vid Malmö Tingsrätt efter ett tillslag som polisen gjorde på kvällen den 2 mars i år. En patrull såg männen uppträda misstänkt vid Södervärnskolan, följde dem en stund och gjorde sedan en kontroll, rapporterar Sydsvenskan, tyvärr bakom betalvägg och givetvis glömmer tidningen att nämna att de åtalade är så kallade mångkulturella tillgångar. 

Fazalkarim Naziri mördades i Malmö 2017, gängledaren var då misstänkt…

En av de fyra är en 29-årig gängledare och tillgång för Malmö som jagats länge för olika brott, bland annat för anstiftan av ett mord på Fazalkarim Naziri som vi rapporterat om tidigare. Hösten 2018 drog polisen igång en spaningsinsats mot honom och hans gäng.

På kvällen den 2 mars noterade en polis hur en handfull män höll till utanför komvux Södervärn. När patrullen närmade sig sällskapet dumpade någon av dem föremål i ett buskage.
Föremålen visade sig vara fyra påsar med sammanlagt 378,8 gram cannabis.
En av männen i gruppen var 29-åringen. Och en analys visar att hans fingeravtryck fanns på en av knark-kassarna.

Detta gav polisen anledning att göra ett hembesök i 29-åringens lägenhet. Och på adressen påträffades 443.800 kronor i kontanter, majoriteten i form av buntar med 500-sedlar i en låda från lyxmärket Louis Vitton. Likaså beslagtog polisen två Rolexklockor värderade till 515.000 kronor.

Kammaråklagare Magnus Pettersson menar att pengarna och klockorna är tillgångar från brottslig verksamhet.

Beslagtagna filmer visar att de till och med använder en elektrisk sedelräknare. Nära en halv miljon i kontanter och klockor värda lika mycket hittades när Malmöpolisen slog till mot gatulangare.

– Det är inte mina pengar, jag har inte med dem att göra, har den huvudmisstänkte 29-åringen förklarat i polisförhör. Detta trots att pengarna låg hemma hos honom.

-Pettersson noterar att det troligen handlar om mångmiljonbelopp, på en del av bilderna syns hur männen håller och räknar tjocka buntar sedlar på 500 euro och 200 euro och det fannsmängder med papper med räkenskaper med fingeravtryck på.

Pojkarna hade till och med skaffat sig en elektrisk sedelräknare av den modell som brukar finnas på bankkontor. Och det sker i 29-åringens bostad.

Men givetvis är de oskyldiga, pengarna tillhör någon annan och de har aldrig sysslat med utpressning eller narkotika.

 • Den misstänkte ledaren lystrar till efternamnet Amiri och är född 1991.
 • Wali är född 1996
 • Rahmatzai är född 1995
 • Begic 1991

Statsminister Stefan Löfven låter hälsa att på lite sikt så blir pojkarna förtjänst trots att var och en ska ha en försvarsadvokat för 1750:-/timme inkl. moms och polisens förundersökningsprotokoll är på 1300 sidor plus, plus, plus…

Bilder från polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Några av Malmös mångkulturella tillgångar…

 1. Jag hade en mardröm. Så här förflöt den.
  ///
  Hej polisen.

  Det må vara sant att ni hittat mina fingeravtryck på den plastpåse innehållande 378,8 gram cannabis som dumpades alldeles bredvid den plats som jag befann mig på då polisen iakttog dumpningen ifråga.
  Till mitt försvar vill jag härmed informera polisen om att jag – för ungefär två veckor sedan – blivit bestulen på en plastpåse i samband med en fest som skedde i min lägenhet. Plastpåsens värde – inklusive MP:s miljöskatt – var så litet så att en polisanmälan inte var särskilt meningsfull.

  Efter denna händelse kommer polisen och gör ett hembesök hos mig – utan att förvarna mig! Jag förstår nu att mina så kallade vänner har utnyttjat mig. Hem till mig kommer dom och gömmer 443,800 kronor i kontanter utan att informera mig om detta. Är jag nån jävla bank eller vad? Dessutom vad det gäller Rolexklockorna så möjliggör min deklarerade inkomst inte sådana utsvävningar. Timex är mitt märke.

  Jag har nu begärt en advokat som verkligen kan sin sak. Jag accepterar inte att bli inlåst för ett antal brott som jag begått – förlåt som andra begått. Skadeståndet som jag kommer att begära för det felaktiga åtalet mot mig kommer att bli stort. 7 siffror minst…

  ///

 2. Mellanmjölkens land Sverige är inte betjänta av den sortens grädde utan den kan vi gott skumma bort och skänka till de goda och fredliga i Mid East.
  Där kan de leda sina styrkor efter allas önskemål, till glädje för speciellt fria kvinnor.
  Naturligtvis skulle det innebära sorg och saknad i vårt land med godhetsapostlarna i spetsen, men de kunde då fortsätta sitt livsverk i varmare miljö.

 3. Sedelbuntarna på bilden är till sitt värde,mer än en ursvensk får ut sammanlagt i pension,de år som finns kvar,efter ett långt arbetsliv.
  Dessa importerade gangstrar är födda på 90-talet,och sedlarna som beslagtogs är med säkerhet endast en ringa del av vad dessa på kriminell väg skrapat samman under några år !!

Kommentera