Droppen som borde få bägaren att rinna över

INSÄNDARE. Vi har 349 högt betalda riksdagsledamöter som ska leda landet. Vi har en ännu högre betald feministisk regering. De kallar sig det smarta tjejgänget. Nu har de slagit sina kloka huvuden ihop och kommit på att det ska bli skatt på muggar och matlådor!

Rolf Malm

När landet befinner sig i akut kris med corona och på randen till rena inbördeskriget! När ekonomin är i fritt fall ska de bokstavligen rädda den med kaffepengar! Visseljohannan borde tjuta i högan sky. Folk borde koka av ilska och sätta latten i halsen. Bönorna i tjejgänget har tydligen haft kafferep och halsat mer än kaffe. Gräddan av intelligensreserven har tänkt till. De sumpar inget tillfälle att briljera dessa surrogatgenier. De mal på som pratkvarnar, men det kokar ner till rena blasket. Liksom muggen har de inga öron, men ett stort, gapande hål överst.

Förr drack käringarna sitt kaffe på fat. Slurpande med en tystande sockerbit mellan tänderna och sju sorters kakor. Nu fikar fruntimren efter sockrade uppdrag att sätta tänderna i. Som påtår när taburetternas sötebrödsdagar är över. Det blir inga matlådor med rester för dom. Det blir skattebefriade sjurättersmiddagar i finrummen.

Muggen blir nu dyrare än kaffet. Men pappskallarna håller låda om hur skatt på matlådor ska förbättra maten på äldreboende när pengarna från kaffemuggar, matlådor,  plastpåsar och sugrör strömmar till statskassan. Snart blir det dessutom köttskatt på matlådornas innehåll. Griskött blir väl snart förbjudet. Men pengarna går ju inte till kaffekvarnar, de strömmar till vindsnurror. För att koka kaffe och laga mat får vi hugga skogarna till kaffeved när elen tar slut. Några matlådor att värma i micron blir det inte tal om. Men det talas det tyst om bland dem som bytt kaffetåren mot grönt te.

Det rinner sakta genom sossefiltret. De kokar ihop en oätlig soppa. När de nu är fler kockar blir den rent giftgrön. De tuggar om ordning och reda, men oordningen i landet kan de inte reda ut. Att försöka reda soppan med fler vegeterande, utländska valnötter, härsket valfläsk och ruttna morötter enligt hemlighållna recept och rena trollformler är att medvetet förgifta ett helt folk. Det går inte att koka soppa på en spik. Inte ens om det är sista spiken i kistan. Nu har ju kökschefen själv sålt resterna av det svenska soppköket till Europas Förenade Restaurangbolag. Vars meny är så svindlande dyr att de svenska galärslavarna får ro utan åror och driva med strömmen mot förintelsen. Den sammanhållande ankarkättingen i form av svensk patriotism har man sedan länge kastat över bord. Tack för kaffet.

Rolf Malm

Ps. Stort tack för all uppmuntran, alla tips och allt stöd för skrivandet av min bok ” Sverige 2084”. Utan det skulle jag givit upp inför svårigheterna att få tillgång till arkiv, rapporter, UD-handlingar, SIDA-beslut, U-hjälpspengar och fakta kring den mörkade svenska politiska historiens skandaler.

Gå med i folkomrosta2021.se Läs mer på deras hemsida!

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30, kontakt rolflmalm@gmail.com

Steget Efter

15 thoughts on “Droppen som borde få bägaren att rinna över

 1. Det sannolikt största feltänket på länge, men inte förvånande eftersom gruppen bakom förslaget tyvärr inte lever i den verklighet vi andra utan uppmuntran måste traska.
  Som jag anmärkte häromdagen vilka använder dessa artiklar, jo de kök som erbjuder hämtmat och kommunala kök som levererar sin vedervärdiga smörja kallad husmanskost.
  vilka blir förlorarna? Vi som inte lärt oss att laga mat eftersom. många av oss har tillbringat vår tid från tidig morgon till sen kväll med att tillverka eller leverera produkter som gett oss ett handelsöverskott.

 2. Det måste vara fullt snurr när ” smartaste ” tjejgänget träffas privat. Kvällens tema på träffen kan då tänkas bli : hur kan vi klämma ur Svenska folket mer skattepålagor ? Vi öppnar den femte flaskan med rödtjut och så tänker vi till.Om vi slår våra “kloka “? huvuden ihop så kommer vi nog på nåt.Jag vet ropar en av damerna i “smartaste tjejgänget “.Vi beskattar plastmuggar och matlådor.Ja,ropade resterande damer med vinspruckna röster och glänsande ögon.Vi fixade det ropade alla lyckligt i korus.Nu ringer vi till Stefan och berättar.Han blir så lycklig när vi kommer på någon ny skatt………..( obs: ett inte helt omöjligt scenario när dessa damer träffas ).

 3. Så länge de flesta svenskar inte hunnit svälta ihjälp så går det nog höja skatten lite till. Vi är skatteslavar med uppgift att betala för de som gör det enda våra maktsvare vill ha medborgarna till. Att rösts på dem.

  • Att ha förmågan att krama ur en dryck som kanske är rasistisk vad färgen anbelangar bevisar att man besitter extraordinära kvalifikationer i att nyttja det svenska språket maximalt.

 4. Dom vet att Sverige kommer att gå i konkurs i en nära framtid. Dom griper bara efter halmstrån. Nästa skatt blir ännu mer fånig.

 5. Alla utanför begåvningsreserven och familjen 7 vet varför staten skapar nya skatteintäkter och att pengarna går ner i korrumperade politikers fickor och till att finansiera en okontrollerad massimport av icke kristna och arbetsskygga raketforskare !

 6. Jepp karusellen är i full gång, jobbar dessa mäniskor på riktigt??
  Eller använder sin fulla arbetstid till att leka på “kafferasten” med att hitta på de mest absurda skatten efter den andra,
  Vi själva har suttit och gaggat på kafferasten om vad eventuellt nästa skatt kommer att bli, men vi kommer inte i närheten för det blir absurdare och dummare av de av oss betalda stats tjänstemän.
  För det kan väll ändå, inte sitta betalda tjänstemän som får betalt för att ställa hela samhället på ända!!!!
  Hahaha det här är så sanslöst o meningslöst…

 7. Jag tycker dessa muppar ska lämna Sverige..
  Påskön passar för dessa hjärndöda individer.
  Ponnsan
  AFS

 8. När kommunisterna har hamnat i finrummet har de inte vett att ens kamma sig eller klä sig enligt etikett. Syftar till Amanda Lind , Rossanna Dinamarca med flera.
  Vindsnurrorna har fått deras huvuden att snurra.
  Makten suger.

Kommentera