Fazalkarim Nasiri, skjuten till döds i Malmö

INVANDRARVÅLD. Fazalkarim Nasiri, 30, sköts till döds med flera skott i centrala Malmö i natt.  Nasiri fördes till sjukhus men avled av skadorna. Polisen har ingen bild av hur själva skjutningen har gått till, men utreder händelsen som mord. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen.
– Pettersson undrar lite om Malmö var ”Hoppets hamn” för denne entreprenör från det fjärran landet Afghanistan. Nasiri verkar ha arbetat hårt med tanke på de tillgångar han visar upp på bilderna…

Nasiri var skriven på en adress där det bor en ensam äldre kvinna från Balkan och hade en postbox som c/o adress.

Bilderna från Flashback

44 thoughts on “Fazalkarim Nasiri, skjuten till döds i Malmö

 1. varför ni bara hitta bilder som han har varit med vapen ( bilden är också från Afghanistan) varför ni vill inte visa hans bild som var med sin barn (som en snäll och världens bästa pappa…) här i Sverige

  • får vi män ta hit ensamkommande unga mörka kubanskor och fakturera 1900kr per dygn för att de ska sova över hos oss?

 2. Det är sådana här individer svenska skattebetalare tvingas att bidraga till.
  Men bara lugna, de kommer att bli ”lönsamma lite längre fram” påstår ju Löfven.

 3. Bra jobbat I Malmo En om dagen. Hellre mera. Vinnarna stryker med senare. Kunderna med. Inga knarkare. Inga knarkbaroner.

  Om Nan ar kriminell. Borde du fundera pa att du stodjer allt som du tyckte var daligt I varlden

  I framtiden Finns Inga kriminella. Kommer bli dodspatruller som i Brasilien

 4. Satan vad besviken sandapan bev när han insåg att hans värdelösa liv inte var annat än just värdelöst.Vad förvånad han blev när Allah inte hjälpte honom och inte profeten heller.Vad förvånad han blev när allt bara blev svart och tomt – inga oskulder,ingenting.Allah Akbar!

 5. blatte hatar USA och judar men vill bara ha USA-jude prylar: AR-15, iPhone, jeep, US-DOLLAR, McDonalds, internet.

 6. Skulle tro det handlar om heroin. Har varit ett par heroinister som knivmördats vid Möllevången sista tiden.
  Med afghaner har heroinförsäljningen ökat i Malmö. Finns en del juggar som även sysslar med detta, och dessa drar sig inte för att mörda om skulden inte betalas eller det är dåligt heroin.

  Tyvärr så har vi en polis i Malmö, som inte klarar av lösa mord i Malmö. Totalt värdelösa.
  Tips är att leta på svartklubbarna.

  Morgan Johansson och Ygeman löser utvisningen, genom att låta dessa bli mördade. Är väl snart lika många som blir mördade i Sverige, som dessa pajaser lyckas utvisa. Human politik var det. In med 30 miljoner till Annie Lööf.

 7. Det finns säkert någon som klarar av att förstora dessa bilder , jag undrar vad det är för sedlar och vad har uret för märke , det finns två olika bilar på bilderna , båda med skinnklädsel, vilka bilmärken en höger och en vänsterstyrd ?
  Typer som dessa är helt förtrollade av märken.
  Människoliv ………..ja vad är det för sådana typer………..”de gör nya”, ja det är krasst men det är så de agerar.

  • Den vänsterstyrda bilen är en Porsche av jeepmodell. Svårt att förstora klockan, men det är nog en Rolex.

   • Kalasbetalaren
    Ett stort tack för din information, en högerstyrd bil med US dollars, gangsters har säkert inte gräddfil in i skatteparadis.
    Högerstyrda bilar har större begränsning,
    US dollars fungerar ju nästan överallt.

 8. De var väl använda skott! Där ser man hur mycket nytta man kan göra med små resurser. Skotten kostade förmodligen inte mer än några kronor/st och kanske förhindrade ett terrorbrott med många döda och skadade.
  Mer sånt!

  • Hallå Finndjävel! Ett skarpt skott kostar omkring 20 sek beroende på kaliber och kultyp. Den mest effektiva kulan kallas hålspets den efterlämnar ett rejält utgångshål där blodet snabbt tömmes.

   • Man kan köpa skeet-skott till hagelbössan för 1,5 kr/smällen. En sådan på nog nära håll slår de flesta med häpnad och skickar den mest härdade jihadisten till paradiset!

   • Sossarna i Tyskland har testat olika, väl beprövade metoder, och sossarna här kommer snart kanske börja använda dem på oss oliktänkande: morgonräder för att hämta datorn, sen skjuts till inlåsning och senare krematorium.

 9. Jag tycker det är konstigt att inte babbarna förstår att pistolen och dylika attiraljer är farliga saker. Babbe borde skjuta sig själv i foten, så han förstår vad som händer när det säger pang.

  Om alla babbar skjuter sig själva i foten (samt färgar skägget) är jag övertygad om att vi får en fredligare värld.

 10. Allahs ord på bilden fungerade inte för honom.
  Han dog med den kristna sanningen 🙂
  Den som tar till svärd skall själv förgås av svärdet. (Matteus)

 11. Hur många sådana dårar som springer runt i våra städer. Har man en sån vapen arsenal och lägger man det ut på nätet då är det inte så konstigt att man hamnar i skottgluggen och blir skjuten. Vem fan är det som säger att invandring lönar sig.Lönar sig för vapenhandlare, begravningsentrepenörer och alla andra som tjänar på våld.Sverige är förlorad, sorgligt.Skall man leva med det när man är 70 år synd att sossenazisterna kunde inte prestera ett bättre samhälle. Knep samling. Mvh Adolf

 12. Hur ska jag klara mig som pensionär nu??? De som skall ta hand om mig dör ju av?!?!? Mina ”garantier” för en trygg ålderdom dör före mig!!!
  Självsanering jublar jag över!!

 13. Självsannering.
  Så länge de skjuter varandra har jag bara att tillägga att de borde göra detta på hemmaplan.

 14. Ytterligare ett saneringsmord men som sagt nyrekryteringen är nog större än avskjutningen tyvärr.

 15. Varför sitter han i en engelsk bil? Ratt på höger sida.
  Han är väl inte lantbrevbärare?

  • Det är lönsamt att skriva sig under olika ID i flera Europeiska länder, bidragen rasar in på gansternas konton, vidrigt !
   Flera fruar är också lönsamt för att inte tala om skattebetalda bostäder en till varje fru sedan lever de i en bostad och tjänar pengar på att hyra ut till nya gansters.
   Slapphäntheten i Europa är en skam för skötsamma medborgare, bara tanken på att betala skatt är bedrövlig, när man vet vad pengarna går till !

  • Sara…..
   Dessa berikare har inte anlänt till Absurdistan för att slita jobben från de inhemska… Denne gode afghan har med säkerhet levt av helt andra inkomstkällor,än några han smutsat ned sina händer med ! Vapenarsenalen och andra lyxartiklar på bilderna,visar vad han var för pack… Hade polisen varit ärlig skulle man skrivit ut vad han orsakat sedan han anlände hit. Misstänker en lång journal.

 16. Ingen förlust antar jag för pensionens framtid i alla fall.Han verkar ha satsat på vapen istället för pensionsfonder.

Kommentera