Gripen tidigare häktad för mordbränder och dömd för ofredande


BROTTSLIGHET. Den 27-årige man som anhållits för branden på Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarphar tidigare varit misstänkt för flera mordbränder, uppger källor för Sydsvenskan och HD, tyvärr bakom betalvägg.

Screenshot_20200812-220320_Facebook

Andreas Barta från Facebook

Bland annat satt han häktad för flera anlagda bilbränder i Lomma år 2011, men bevisen räckte inte till åtal. Polisen inkluderar Alnarpbranden i operation Gnista, som utreder de många anlagda bränderna i Lund under våren och sommaren.

– Pettersson säger att den misstänkte, Andreas Barta, är dömd för ofredande och varit häktad misstänkt för mordbrand flera gånger.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Gripen tidigare häktad för mordbränder och dömd för ofredande

 • Lennart

  Om pyromanen inte blir gripen på plats med bensindunk och tändstickor i handen så kommer nog inte en svensk domstol att fälla någon. Alla är ju oskyldiga. Det hörs ju varenda gång polisen gripit någon. Brottslingen säger alltid att det var någon annan. Och inte ens då är det säkert. Han kan ju ha varit och köpt bensin till bilen och stannade bara för att titta på branden som började precis när han gick förbi. Det är ju skillnad om en svensk pensionär säger något som inte är politiskt korrekt. Då behövs inga bevis. Det är fällande dom direkt.

  Gilla

 • Maja 2

  Min släkting ,en professor i språk , fick en tjänst på universitetet i Mississippi.Nu har de stängt gränserna och hon får ingen visum.Hon har studerat i USA i flera år och fått diplom där.
  Så här slår de nya lagar mot utbildat folk.

  Gilla

 • Argus

  Jag gick in på digitala forskarsalen på Riksarkivet och sökte efter ”Barta”. Här kan man hitta personer fram till typ 1940. Jag fick 13 träffar, samtliga förnamn. Med andra ord är Andreas inte svensk. Så frågan är var han har sitt ursprung. Jag får lite öststatsvibbar.

  Gilla

 • Maja 2

  På tal om bilder. Finsk polis efterlyste 4 utlänningar för mord för två veckor sedan. Efter bilder i media greps de dagen efter och sitter nu anhållna.

  Gilla

 • havemydoubts

  Varför inte låta dessa personer bära fotboja för resten av sitt liv, så vi kan ha koll på dem och slippa dessa otaliga bränder.

  Gilla

 • messkalle

  Nu vaknade mitt andra öga. Pettersson är som vanligt lysande och visar en bild.

  Gilla

  • Maja 2

   Tur att du inte har en hemtjänst apropå ”Hemtjänsten hällde superlim i ögat på en vårdtagare.”

   Gilla

 • messkalle

  Med stor sannolikhet ligger den gripne bakom fler bränder, med kan inte lika bakom alla dessa skolbränder i hela Sverige. Visa bilder på honom. En bild skulle klargöra om han är terrorist eller pyroman.

  Gilla

 • Bengtis

  Släpp aldrig ut han!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Han är snart ute igen om det nu blir någon dom i någon av Sveriges idag vänstervridna korrumperade domstolar !
   Efter avräknad häktestid och villkorlig frigivning efter 2/3 på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell så är de kriminella parasiterna snart ute igen på.gator och torg och kan fortsätta sin brottsliga verksamhet…..
   Så fungerar det i dagens vänsterextrema och kriminella Sverige.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: