Hur ser vanliga muslimer på ett världsomfattande Islamskt kalifat?

ISLAM. Denna film visar den arroganta ideologin som islamister har i västvärlden. I filmen intervjuas muslimer i Tyskland och frågas om behovet av ett Islamskt kalifat – som ska täcka hela världen inklusive Europa. Dessa muslimer vill etablera ett kalifat som ska “skydda muslimer som en sköld” och “befria dem ifrån förtrycket”. Att muslimer lever under förtryck syftar på, enligt islams tro, de muslimer som inte bor i ett islamsk land med islamsk lag, sharialagen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Hur ser vanliga muslimer på ett världsomfattande Islamskt kalifat?

  1. Dessa filmer/videos finns hur många som helst. Varför vågar ingen ställa våra politiker mot väggen och säga att de kommenterar dem offentligt. Tvinga dom att tala om vad de tänker om vår framtid tillsammans med dessa medeltidsfanatiker, som skall härska världen, i profetens Allahs namn.
    Vi vill höra hur de slingrar sig, en efter en. Sen kan folket få avgöra invandringen efter nyval.

  2. Är det kanske dags att slänga ut dem
    tillsammans med LANDSFÖRRÄDARNA ?

    Det finns kanske en liten chans att rädda
    Vårt Fosterland ännu?

  3. grebom5 – Sweden – Retired male with more than 25 years experience of overseas work, mostly in Africa and Asia but also Europe. Convinced that Islam is a dangerous religion present in our time but still using medieval ways of practising their religion.
    gamgubben skriver:

    Det är absolut något kvinnor ser fram emot, eller hur? Inget smink ingen frissa behövs, gå ut på stan dra en svart sopsäck över allt och de är propert klädda. Huvudvärk är inget skäl längre för det är mannen som bestämmer när det är sexdags. Strålande tider härliga tider att vara mannen underdånig, oj vad de har längtat efter detta. För att påskynda transformationen rösta S, eller PK absolut inte SD. Lycka till!

  4. Dumsvensken tycker det är jättebra! Kalifat blir bra,tycker Schyffert o Betnér .Vi får ju våran pizza och en flaska vin när kalifatet är här.Härliga tider strålande tider väntar. Fy F-n för denna sk ideologi!!!

KommenteraAvbryt svar