Hur ser vanliga muslimer på ett världsomfattande Islamskt kalifat?


ISLAM. Denna film visar den arroganta ideologin som islamister har i västvärlden. I filmen intervjuas muslimer i Tyskland och frågas om behovet av ett Islamskt kalifat – som ska täcka hela världen inklusive Europa. Dessa muslimer vill etablera ett kalifat som ska “skydda muslimer som en sköld” och “befria dem ifrån förtrycket”. Att muslimer lever under förtryck syftar på, enligt islams tro, de muslimer som inte bor i ett islamsk land med islamsk lag, sharialagen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Hur ser vanliga muslimer på ett världsomfattande Islamskt kalifat?

 • ThePeter

  Dessa filmer/videos finns hur många som helst. Varför vågar ingen ställa våra politiker mot väggen och säga att de kommenterar dem offentligt. Tvinga dom att tala om vad de tänker om vår framtid tillsammans med dessa medeltidsfanatiker, som skall härska världen, i profetens Allahs namn.
  Vi vill höra hur de slingrar sig, en efter en. Sen kan folket få avgöra invandringen efter nyval.

  Gilla

 • age

  Är det kanske dags att slänga ut dem
  tillsammans med LANDSFÖRRÄDARNA ?

  Det finns kanske en liten chans att rädda
  Vårt Fosterland ännu?

  Gilla

 • gamgubben

  Det är absolut något kvinnor ser fram emot, eller hur? Inget smink ingen frissa behövs, gå ut på stan dra en svart sopsäck över allt och de är propert klädda. Huvudvärk är inget skäl längre för det är mannen som bestämmer när det är sexdags. Strålande tider härliga tider att vara mannen underdånig, oj vad de har längtat efter detta. För att påskynda transformationen rösta S, eller PK absolut inte SD. Lycka till!

  Gilla

 • Kenneth nittberg

  Dumsvensken tycker det är jättebra! Kalifat blir bra,tycker Schyffert o Betnér .Vi får ju våran pizza och en flaska vin när kalifatet är här.Härliga tider strålande tider väntar. Fy F-n för denna sk ideologi!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: