Skjutningarna ökar trots regeringens kraftfulla ord…

BROTTSLIGHET. För en vecka sedan sköts en 12-årig flicka till döds i Norsborg, söder om Stockholm. De dödliga skjutningarna blir allt fler, inte minst i Stockholmsområdet, trots satsningar av polisen, rapporterar Sveriges Radio

I november förra året inleddes Operation Rimfrost, polisens satsning mot kriminella gäng, vapenvåld och sprängningar. Satsningen inleddes i Malmö och utökades till en så kallad nationell särskild händelse, innan den avslutades i juni i år.

Medan våldsdåden minskade i Malmö och Uppsala nåddes inte målet nationellt eller i Stockholmsregionen. Mellan januari och juni 2019 inträffade 40 skjutningar i Stockholm, samma tid i år var antalet 61. I landet som helhet ökar också våldet.

-Pettersson säger att det blir inte bättre förrän regering och journalister erkänner och inser att den grova brottsligheten beror på massinvandringen av dysfunktionella. Fler poliser påstås hjälpa och det kanske är sant om dessa inte hamnar på kontoren i det jättelika polishuset på Kungsholmen i Stockholm. Bättre är att satsa på färre kriminella, svensk polis klarar av svenska kriminella men inte Mellanösterns…

***

Steget Efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Skjutningarna ökar trots regeringens kraftfulla ord…

 1. Många oskyldiga unga kvinnor offras för att dom jävla muslimerna ska få finnas i vårt land. Om batikhäxorna och vänsterfeministerna kunde sluta gulla med sina sexdockor från Mellanöstern kanske vi kunde få ordning på vårt vackra land.

 2. Gott folk, glöm inte Steffes visdomsord,”det kommer att löna sig längre fram.”
  Han är ju framröstad av svenska folket, så nog måste det väl ligga något i vad han sagt, eller?

  • Vad har du fått det ifrån att han skulle vara framröstad av svenska folket, gamgubben? 71,74% röstade inte på Sozzarna som hade röstat fram dåren som sin kandidat. Vet ej hur många personröster dåren fick, kanske de närmast stående.

 3. Va!!!!! Skjutningar? Förekommer väl inte i Sverige.hälsar (snickisnacki ,Schyffert o Betnér och dom andra i gänget.)

 4. Jag tycker så fruktansvärt illa om brottslingar, så jag tror sossarna kallar mig rasist.
  Morgan ordnar så en del av brottslingarna hamnar i fängelse, är han rasist?
  Man har sina aningar.

Kommentera