Stäng

8 reaktioner på “Muhammedaner visar upp sina souvenirer

 1. Saudiarabiens terroriststöd är ökänt. Hur går detta resonemang ihop för Stefan Löfven? Löfven säger att han står upp för mänskliga rättigheter och säger på samma gång att han vill utveckla samarbetet med Saudiarabien. Ett land som av flera säkerhetstjänster utpekas som finansiär av extremistiska islamistiska grupper. Saudiarabien som tillämpar halshuggning i stor omfattning och som för bombkrig mot grannlandet Jemen, vilket orsakat en humanitär katastrof.

  Stefan Löfven i Expressen, när han 2015 kommenterade de senaste diplomatiska turerna:
  ”Har Sverige bett Saudiarabien om ursäkt?
  – Nej. Vi har förklarat att vi beklagar om det är någonting som har uppfattats som att vi kritiserat islam, vilket vi aldrig har gjort. Vi har den största respekt för religionen islam, och likaså om det är någonting som uppfattats som en förolämpning mot Saudiarabien. Det har självfallet inte varit åsikten.

  Kan du se att det har förekommit sådana missförstånd?
  – Det har ju varit inte minst skriverier och sociala medier om att vi skulle ha kritiserat islam, vilket vi aldrig någonsin har gjort, och vi tänker inte göra det heller. Vi har den största respekt för den religionen. Men den typen av spekulationer har förekommit.

  Tror du att Saudiarabien har tagit intryck av vad Sverige har sagt om att sluta tortera bloggare och avrätta människor?
  – Den frågan ska självfallet ställas till dem, men vi står upp för de mänskliga rättigheterna. Det är oerhört viktigt för oss att göra det. Och samtidigt står vi också upp för att vi vill utveckla samarbetet med Saudiarabien”. https://www.expressen.se/stefan-lofven-vi-har-aldrig-kritiserat-islam/

 2. Skicka den filmen till Kyrkans överhuvud Antje Jackelin
  som säger att Kristendom och Islam är samma religion?

  Jag tror inte hon läser Petterssons, sen kan hon ju
  framträda i Statstelivisionen, och visa om Kristendomen
  gjort något liknande under hennes tid eller dessförinnan?

 3. Betänk att det här avskummet – tro inget annat – kan i framtiden emigrera/fly/whatever till Sverige ivrigt påhejade av PK-eliten/regeringen. Månde kan vi förvänta oss ett nytt – ”det är bara barn” – scenario från våra gullande lite äldre suktande damer i den övre medelåldern?

 4. Religion=gudsdyrkan eller vördnad för det heliga. Bilder som ovan och deras historia borde utesluta dem från vad all religion innebär. Deras sätt att hantera sina egna trosfränder och för övrigt barbariska uppfattningar om kvinnors värde kvalificerar dem alla att göra en resa mot okänt mål per omgående.

 5. Det här inte ett mänskligt beteende.Jag skulle vilja säga att det är ett djuriskt beteende,men det vore en skymf mot djuren.Stefan Löfven tycker du att dessa missfoster ska vara välkomna hit ? I vilken Herres namn kan man rättfärdiga det här ?

 6. Tänk att en del av dom individerna skall bli sossar när vi importerar dom till det nya islam landet Sverige…….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: