Morganiserad brottslighet

INSÄNDARE. Det är inte roligt i Sverige nuförtiden. Men det oroar inte Morgan Johansson. Han har skämt ut fosterlandet i omvärlden. Han är själv närmast ett förolämpande skämt. Det är inte bara oroligt bland svenskarna. Även grannländerna kan hålla sig för skratt. Sverige är nu det farligaste landet i Europa. Det vitsordas av Eurostat. Nej, jag skojar inte. Tryggast är det i Kroatien.

Rolf Malm

Här är det bara skurkar och vandaler som är glada. De kan glatt mörda och våldta utan risk. De roar sig med att spränga och bränna efter behag. För sitt nöjes skull.

Morgan håller smilande sin skyddande hand över dem. Med stöd av de andra normkritiska partier som glatt bekämpar allt som var normalt. Dess politiker framstår alltmer som ståuppkomiker. Men de saknar humor och ser inte att det är ett närmast sjukt skämt och onormalt oroande att poliser själva måste skyddas när de går hem från jobbet. Det kallas ju träffande för svart humor. Så vitt jag kan se betraktas Sverige utifrån nu som Lustiga Huset. Inget är på allvar.

De mest allvarliga samhällsproblem döljs av våra falskt leende, politiska skojare som skrattande går till banken lyfter sina skrattretande höga löner. De tusen och åter tusen offren och närstående för den glädjedödande mångkulturen har dock lätt att hålla sig för skratt. Att över 60% av folket vill minska invandringen gör sig Morgan istället lustig över. Han hånskrattar åt kraven om att all politisk makt enligt grundlagen ska utgå från folket. Att underhålla publiken med amsagor om att han kämpar för demokratin applåderas endast av nominklaturan och statsmedias lättroade lustigkurrar.

De har totalt missförstått poängen med allvarligt menat folkstyre. De är glada amatörer och inte roade av verkligheten eller vad Kålle å Ada tycker. Vad skulle vara vitsen med det, tänker de uppifrån sina höga trojanska hästar. Träskallar som skrattar högt när folket görs till tungt beskattade trälar som skattas högt enbart av fogden. De betraktas i sin mångfald som enfaldiga åsnor bland de penningglada globalisterna och deras stall av politiker som inte har alla hästar hemma, men vill delta i champagnegaloppen. Må det gå ut över gamla krakar, världens flyktingar, oskyldiga barn med botbara sjukdomar, förtryckta muslimska kvinnor och jordens alla förföljda. Ja för svenska politiker nu även över deras egna barn och barnbarn, sedan herr Löfven sålt Sverige på EU-auktion och satt dem i evig skuld. Världen skadeskrattar bakom ryggen på honom. Sverigebilden har blivit en lustig karikatyr av Moder Sveas folkhem.

Förr var det normala att man fick sona sina brott. Det behövdes ingen polis för att stävja snatterier. Det sociala nätverket såg till lära ungarna veta hut och skilja på rätt och fel. Åt det flatskrattar normkritikerna idag. Flatheten är total. Genustänkandet styr allt. Vad är det för vits med att lära skolbarnen att alla är lika värda när de samtidigt för skojs skull kan bli förnedringsrånade på väg från skolan. Eller utan att skyldiga åker fast bli skjutna när de är ute med hunden.

När våra rolighetsministrar skojar bort allvarliga brott som oskyldiga hyss och spratt av ensamkommande barn är det ett narrstreck mot svenska folket. Som ett enda studentspex av unga, obildade, historielösa clowner. Den svenska historien är visserligen inte alltid en munter sak. Men att utsätta den för gyckel och löje är att utesluta våra unga från dess dyrt vunna sedelärande delar. De misstag våra förfäder gjorde ska evinnerligen upprepas. Att döma våra föregångare med dagens mått är tragikomiskt och ointelligent. Men det är vad vår schajas till statsminister gör. En pajas som inte ser likheten mellan nazism och islamism. Gift med Ulla, framträdande i islamvänliga Tro och Solidaritet och rådgivare till Carin Jämtin. Herr Löfven tar rygg på en skälm som Isabella Lövin och pellejönsen Bolund. Som med hjälp av skojaren Annie Lööf skymmer de akuta hoten med fantasiskrönor om att jorden ändå snart går under av koldioxidens klimatförstörande angrepp. Skrattretande dumt om det inte var ett så allvarligt hot för jordens fattiga som tvingas leva utan elektricitet.

Ett bedrägeri som av seriösa forskare anses som världen största och sämsta skämt. Men när vargen till slut kom visade den sig heta Corona. Den uppfyller klimatsektens alla krav med närmast totalt nedstängd mänsklig verksamhet. Men utan att koldioxidhalten minskats en enda ppm. Det är verkligen inte roligt att dessa skälmar slösat bort de resurser vi skulle behövt för att rädda 6000 äldre coronaoffer.

Normalt utvisas ca 5000 dömda brottslingar om året. Nu har vi inte råd med detta. I år har knappt 400 utvisningar kunnat verkställas. Samtidigt släpps 100.000 nya migranter in utan ens hälsokontroll. De lär fylla på de utanförskapsområden varifrån övervägande delen av brottsligheten eminerar. Allvarligt talat, Sverige har blivit ett enda stort skämt. Hur kul är det? Det borde herr Johansson svara på. Han kan ju ta hjälp av sin nya partner, hatbloggaren och f.d. minister Strandhäll. Ett folkgissel av komisk rang. Glad skål för demokratin!

Rolf Malm som tackar Gruvmor för tipset.

Ps. Tack för allt stöd för grävandet och skrivandet av min bok ”Sverige 2084”. Det är verkligen välkommet i denna censurens tid där skandalerna nu grävs ner allt djupare i den politiska historiens kökkenmödding. Det är verkligen inte någon rolig historia.

Swish 0722 -84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

8 thoughts on “Morganiserad brottslighet

 1. De mörka krafterna som håller Jorden i sitt järngrepp har sin tid.De giriga efter makt och pengar,dessa fega förrädare nalkas stupet.

 2. Ja jag skäms som en strykrädd hund, inte för jag gjort
  något särskilt, utan för att jag råkar komma från samma
  landskap som M:J .

 3. Varfor tog det sa manga ar att komma fram till att muslimer ar muslimer och vill inte vara nagot annat, 2015 satte jag” STACKARS LILLA SVERIGE” sticker pa min bil

 4. Det kommer att krävas mer än ilskna skriverier på olika bloggar för att bryta det politiska mönstret.
  Eftersom politiker får makten genom antalet röster så måste fler engagera sig i politiken och i lokalsamhället. Det hjälper inte att bara söka gemenskap på nätet. Straffa de lögnaktiga partier som bryter vallöften så fort makten är säkrad.

  Det har tyvärr blivit så att politiken i Sverige överlåts till karriärister som gillar den parlamentariska partipolitiken. Det innebär att de partitrogna är de som får makten. Borta är de behov som väljarna hade, gång på gång sviks vi. Resultatet vet vi, men samma sak upprepas i cykler var fjärde år.

  Många tror att om man byter fot i politiken så kommer Sverige att nedmonteras. Tyvärr är det tvärtom, de som vurmar mest för socialism är de som försämrar för dem som finansierar kaoset. Det här kan fortgå eftersom den blockpolitik vi har styrs av de ”folkvaldas” egna behov och åsikter.

  Vi måste sluta förlita oss på proffspolitiker och ta eget ansvar för vår framtid. Korta mandattider gör att vi slipper karriärpolitiker. Om alla tar en liten del av ansvaret så blir det inte för betungande.

  Vi ser idag hur samhället undermineras, de inföddas rätt att försvara sig undermineras genom begränsning av rätten att bära vapen. De enda som inte begränsas från detta är de kriminella grupperingarna eftersom polisen kapitulerat. Vi förväntas stillatigande ta emot inskränkningar och brottslighet, samtidigt som vi förbjuds tala om det.

  Det mina vänner är vad vi måste motarbeta, glöm marginella frågor och interna stridigheter. Det leder ingenstans, enda motmedlet är att överbrygga motsättningarna och slänga ut månglarna ur parlamentet.
  Alltför många som sitter där har tagit emot för många silverpenningar.

 5. Tror att Sveriges folk skiter i demokratifloskerna just nu, det är ett samhälle fritt från ökande brottslighet som står högst på önskelistan, tätt följt av att starkt begränsa skatteslöseriet med bidragshysterin i spetsen till de som inte borde vara berättigade till svensk välfärd.
  Med ökande brottslighet kommer alla länder att falla ner i anarki, angiveri och korruption. Fegheten att inte våga stå upp mot detta är landföräderi.
  Samtidigt försöker de styrande skapa en polisstat där folket skall strypas till tystnad och undergivelse.
  Morgan och hans gelikar gömmer sig bakom ord och tänkta åtgärder, men några resultat ser vi inte.

Kommentera