Antifa besöker fel stad

UTRIKES. Fort Collins är en stad, med c:a 165.000 invånare  som ligger i norra delen av den amerikanska delstaten Colorado. Nyligen gjorde de vänsterblivna i Antifa misstaget att besöka staden.

-Pettersson skulle gärna se att svenskar uppträda på detta sätt, vänligt men bestämt mot icke önskvärda avarter.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “Antifa besöker fel stad

 1. Skönt att se att mänskligheten håller upp kommunismens extremister.

  I en omvänd värl hade det diket blivit en massgrav. Dit skall vi inte igen.

 2. Det var toppen att se dessa idioter åka på rejält med stryk.Nu fick dom smaka på sin egen medicin dessa fega maskerade kräk som alltid anfaller i grupp.Mera av sånt civilkurage.En av killarna hojtar att man inte ska skjuta dom bara möblera om deras ansiktet rejält.Till den stan lär dom inte göra några fler visiter.

 3. Principen ont skall med ont fördrivas, är inte helt fel men bör användas med stor försiktighet så inte liemannen kommer på besök.
  I en demokrati som Sverige en gång var, skall varje människa få framföra sin åsikt om vara vad det vara må utan att bli fysiskt eller annorlunda straffas. En regel som djuraktivister, vänstervridna och klimatalarmister också skall underkasta sig, inte bara vanliga produktiva skattebetalare.

 4. Tankeverksamheten kan inte vara på alltför hög nivå, när man ger sig in i förorter med arbetande folk och veteraner. Folk som ställer upp i vått och torrt för landet ska man inte leka med i landet väster om Atlanten, dom var fortfarande väldigt snälla mot dom vänsterblivna stackarna

  Nu sitter dom vänsterblivna hemma hos mamma och grinar ut att dom blivit illa behandlade, tankeverksamheten räcker inte till för att inse att dom gjort något extremt dumt och ovärdigt mot folket som bor där

 5. Härligt att dessa våldsälskande kommunister möts med sina egna medel. Stryk ska dom ha så det svider. På tiden att nån ger dom på tafsen ordentligt.

 6. Så ska parasiter tas, härligt att se !
  Tyvärr är nog inte detsamma att vänta i Sverige där en trygg naiv och konflikträdd majoritet av svenska folket röstar på en landsförädisk och mångkulturälskande 7 klöver….

Kommentera