Mer Beröm åt Anders Tegnell


Tony Heller jämför Sveriges och New Zealands olika sätt att tackla kinesviruset.


6 responses to “Mer Beröm åt Anders Tegnell

 • Billy Boy

  Läkaren Jon W Tallinger om filmen som SVT producerat angående användande av munskydd mot smitta av covid-19. Personen ”Jag” i texten nedan är läkaren Jon W Tallinger som skrivit kritiken mot SVT:s film.

  Citat

  Denna video (nedan) publicerades den 3e april 2020 på SVT.
  När jag hittade denna igen blev jag glad för SVT slutade skylta med den varje dag rätt var det var och då hittade jag den inte igen.

  Jag gjorde en kort talk-over med delar av denna i april men kopierade inte hela filmen.

  Märk väl hur människor som tror på munskydd hånas med den folkliga klassikern ”det går lika bra med selleri” med Sven Melon o Co. Detta lockar folket till hånfullt skratt över ”galningar som tror” på munskydd. Man ska ju få den reaktionen är det tänkt.

  Hela videon är rakt igenom bisarr och en idiotförklaring av alla yrkesmänniskor som i hundratals år använt munskydd till skydd mot damm som kan vara av lika små partiklar som virus (såklart).

  Notera även den käcka musiken som ska ge en känsla av hur modern man är om man förstår hur korkat och vidskepligt det är att tro på munskydd.

  Kunskapsläget har definitivt varit att munskydd skyddar sen lång tid. Under Spanska sjukan såg man en definitiv nytta med munskydd 20 år innan man ens visste att influensan var ett virus men här gör alltså SVT alla med munskydd till åtlöje i en extremt välproducerad propagandakampanj där man rekryterat en hel mängd människor att bära munskydd med instruktioner att kladda och pilla på varandras och sina egna munskydd med syfte att illustrera en helt absurd hypotes att man tar mer på ett munskydd än i sitt ansikte utan munskydd som ju är uppenbart och intuitivt totalt fel.

  Självklart tar man sig i näsan mindre om näsan täcks av ett skydd.

  Detta blir något att titta tillbaka på om Sverige någonsin kommer ur nuvarande gruppsykos!

  Jag presenterar nu denna klassiker i sin helhet utan avbrott!

  Titta och njut !
  Humorn är det sista som lämnar en levande människa!

  Slut citat

  (Videon publicerades den 2:a augusti 2020. Speltid 1:17)

  SVT med Åsa Melhus. En propaganda-klassiker!

  Gilla

 • eugenecork

  DN FÖR TILLFÄLLET ÖPPEN!
  https://www.dn.se/kultur-noje/elisabeth-asbrink-sa-raddades-den-svenska-sjalvkanslan-av-det-sjunkna-atlantis/

  bl.a. ”. En annan är ett Sverige som valt fel väg, med stor smittspridning som resultat och över 5.700 döda (att jämföra med 616 döda i Danmark, 331 döda i Finland och 256 döda i Norge).”

  tacka fan för de, solla lite i sossarnas KÖTTBERG

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Grattis, två som inte förstår ironin över att A.T och Greta ska bli statyer !!!!
  Bra med åsiktsfrihet, bara njuta så länge den finns kvar i Sverige…

  Gilla

 • Tildy

  Anders kan mycket väl få rätt i slutändan. Men allt han gjort har inte varit bra, det ä vi nog överens om.

  Gilla

  • Argus

   Det finns ett antal saker som varit katastrofala men mycket av det kan inte skyllas på Tegnell eller FHM. Vi skulle tillexempel stoppat flyg från Italien och Iran tidigare. Det faller på Transportstyrelsen. Vi skulle ha påbjudit skyddsutrustning på äldreboenden och i hemtjänsten. Det faller på Arbetsmiljöverket och kommunerna. Vi skulle ha behandlat sjuka äldre istället för palliativ ”vård”. Det faller på landstingen, Socialstyrelsen och Läkemedelsverket.

   Vi kan konstatera att kurvan planat ut och att de flesta som avlidit troligen hade ändå gjort det i en nära framtid. Det låter lite hårt men det är faktiska förhållanden. Troligen får vi en ”underdödlighet” nästa år istället. Huruvida vi får en andra våg eller inte beror på svenska folkets fortsatta uppträdande. Ser man till hur majoriteten valt att lägga sin röst kommer vi få både en andra, tredje och fjärde våg.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  A.T blir garanterat staty i framtiden, kan väl stå bredvid Sveriges heliga miljöikon Greta som också garanterat blir staty om hon nu inte redan är det !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: