Skatteberoende Expo brunmålar som vanligt…


DEMOKRATI & YTTRANDEFRIHET. Den vänsterextrema, kriminella organisationen EXPO älskar att brunsmeta människor för att rikta uppmärksamheten bort från de problem dom och andra skapat och som samhället håller på att gå under av.

Från Expo/Eskilstunakuriren. Vi har inte publicerat några hyllningar till Nordiska motståndsrörelsen men ibland förekommer ordet neger på bloggen och vi avskyr islam. 

EXPO kallar sig partipolitiskt obunden med en uttalad avsikt att vara partipolitiskt gränsöverskridande men gör allt för att tysta oliktänkande och eftersom argumenten oftast inte räcker till så kallar de andra för högerextremister och rasister, givetvis är det de vänsterextremas taktik för att avleda uppmärksamheten från sin egen omoral. Det har den skatte- och fackföreningsfinansierade organisationen lärt sig från kommunisterna Trotskij och Lenin som var ledare för revolutionen i Ryssland som gav upphov till massmord och diktatur.

Att Expo inte gillar fritt meningsutbyte och demokrati märks av uttalanden om den Alternativa bok- och mediamässan Stockholm 2020 som ska hållas i Stockholm den 26 september 2020.

Detta är årets stora händelse med de mest profilerade journalisterna och opinionsbildarna, för journalistik och yttrandefrihet.

Offentliggjorda talare:

Katerina Janouch – Författare
Runar Sögaard – Författare
Vávra Suk – Chefredaktör Nya Tider
Mikael Willgert – SwebbTV
Jan Tullberg – Docent & författare
Izabella Nilsson Jarvandi – Opinionsbildare
Peter Springare – Författare & före detta polis
Lennart Matikainen – Mediapersonlighet
Jonas Nilsson – Palaestra Media
Ingrid Carlqvist – Journalist
Joe Nilsson – Kommunistisk profil
Torbjörn Sassersson – Chefredaktör NewsVoice
Arne Weinz – Entreprenör & författare
Sanna Hill – Ansvarig utgivare Exakt24
Markus Andersson – Konstnär
Karl Hedin – Industriman & skogsägare

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Skatteberoende Expo brunmålar som vanligt…

 • Bigman

  När Joakim Ruist avslöjade hur dåligt arbetskraftsinvandringen fungerar så blev ”reportern” på Svt paff.
  Att uttrycka sig så med fakta i bagaget var tidigare ohört i detta media.

  Lika lite bygger Expo:s och Strandhälls åsikter på fakta, de sysslar enbart med smutskastning. Det här kan fortsätta eftersom vänstern dominerar msm. De är rädda för många grupper i Sverige, t.om. ”rätttrogna” kommunister börjar inse att notan för kaoset landar hos skattebetalande arbetare.

  I första hand är det dem som måste leva med invandrarna som drabbas hårdast. De förväntas älska invandrarna som lever granne med dem trots att de drabbas hårdast av det kaos dessa skapar. De måste samtidigt se sin egen ekonomi undermineras eftersom deras reala inkomst ligger under det försörjningsstöd som öses över invandrarna.

  När de klagar på den otrygghet och ojämlikhet som drabbar dem genom invandringen, då anklagas de för att vara rasister. Än idag har vi olika sociala grupperingar, där de som är mest välvilliga till invandringen köper sig fria från problemen genom att kunna köpa bostäder i dyra förorter eller på söder.
  Om nu mångkulturen är så paradisisk, varför bor inte fler rika i Rinkeby?

  Inte ens de mångkulturellas politiska företrädare lever som de lär. Om du bor i ett område med många invandrare, undersök då hur många politiker som bor i området. De flesta flyttar så fort den politiska karriären tar fart, och det enda som lever kvar är åsikten, att dem som tvingas bo kvar ska hålla käften och inte klaga på invandrarna.

  Gilla

  • Bigman

   Tilläggas kan, att Erik Slottner, Kd företrädare i Stockholm, inte gillar stöket på Hornsbergs Strand där han själv bor.

   Han kräver att staden ska sätta in bevakning med vakter trots att det handlar om stökiga invandrare som stör. Det rimmar illa med de åsikter som Kd företräder i Kommunstyrelsen.

   Dessa påtryckningar har skett under några år och bl.a har bostadsrättsföreningen vräkt en kebabrestaurang.

   Jag kan förstå den otrivsel som Slottner klagar på. Men rätt väg är att minska orsakerna till problemen och inte begära att samhället ska bekosta bekämpandet av symptomen.

   Detta sker på många håll i landet, många gånger erhåller politiska företrädare olagliga fördelar och de vill inte bo i mångkulturella enklaver, trots att de anser att invandringen är en gåva från ovan. Hycklandet är en del av Expos och Strandhälls åsikter om dem som betalar och att de som klagar på myglet bara är rasister.

   Gilla

 • SVENSK

  Bra att det finns en FRI Bokmässa! Som alternativ till den KOMMUNISTISKA slutna censurbokmässan i Göteborg!

  Gilla

 • Tony

  Och vill människor ha kunskap så ska dom nog inte
  ens försöka att söka den vare sig hos Annika Strandhell
  eller Expo.? Kan hon inte ens komma på egna ord utan
  hon måste stjäla hennes husguds citat, när han säger
  Jag har aldrig kritiserat Muslimer, och kommer aldrig att göra det heller??.

  Hörde för en tid sen intervjun av Mikael Wilgert och Expos
  frontfigur , utöver det vanliga rassisttjafset var det inte mycket denne figur hade att komma med!

  Gillad av 1 person

 • Argus

  Vänstern har i alla tider betecknat det som inte de förstår eller tycker om som ”höger”. Det kallas projicering; ”Projektion, en term som används inom psykologin för att beskriva en försvarsmekanism som en person begagnar sig av då den inte vill eller kan kännas vid sina egna svagheter tillskriver andra personer eller sin omgivning dessa egenskaper för att försvara sin självbild.” (Wikipedia)

  Det är inte ovanligt och i viss mån förståligt. Vad jag inte förstår hur en viss mördarsekt till vänster är acceptabel medan en annan mördarsekt till vänster inte är det. Båda mördarsekterna samarbetade inför starten av och möjliggjorde andra världskriget. Den ena har visserligen hållit på längre och kan ha orsakat bortemot 150 miljoner människors död och trots detta både gillas och beundras. Den andra hindrades från att hålla på längre än ett dussin år och lyckades därför dräpa färre än 20 miljoner i läger och är avgrundsdjup hatad av vänstern.

  Jag talar naturligtvis om de båda sidorna av samma mynt; kommunismen och nationalsocialismen.

  Gilla

 • Kenneth Nittberg

  Gubben! Menar du på allvar att alla som inte tycker som dig är nazister? Karl Hedin är väl en erkänt duktig industriman,aldrig hört honom uttala sig som en nynazist. Skriv gärna ditt namn ,och stå upp för dina åsikter nästa gång.

  Gilla

 • Kenneth Nittberg

  Gubben är du drogad eller menar du tex Att Karl Hedin är nazistBorde anmäla dig för förtal om du vågade skriva ditt namn ynkrygg!!!

  Gilla

 • ulsansblogg

  Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Expo är inte politiskt neutralt, det är en samling socialister som har en egen agenda.

  Gillad av 1 person

 • nosferatu

  Upps. Bara namnen på talarna måste få Expos finansierade ledning att svettas. Nu får de bråda dagar fram till eventet.

  Gilla

 • ossie

  EXPO är en vidrig lögn och hatorganisation som hör hemma i Nord Korea. Att ett stolpskott som Strandhäll dyrkar dom är ju inte förvånande.

  Gilla

 • Skatteberoende Expo brunmålar som vanligt… — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via Skatteberoende Expo brunmålar som vanligt… — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: