Så tappade vänstern förnuftet

VÄNSTEREXTREMISM. Under decennier har identitetspolitik och religiös sekterism malt ned ett viktigt socialistiskt arv av reformism. Det är dags att den politiska mitten säger ifrån och kapar banden till den rasbesatta och destruktiva vänstern, skriver Adam Cwejmani i en ledare hos Göteborgs-Posten.

Adam Cwejman Foto Bengt Oberger, Wikipedia

-Pettersson håller med Adam i stort även om jag har svårt att förstå hur vänstern kunnat tappa något de aldrig haft…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Så tappade vänstern förnuftet

 1. Vänstern drev tidigare frågor som gällde ”fattiga arbetares” liv och villkor.
  De som valdes som representanter var de som arbetade och hade stort förtroende hos dem de företrädde.

  Redan tidigt separerades den extremistiska kommunistiska falangen från de parlamentariska grupperna. Långsamt har ”rörelserna” övertagits av rödvinsrevolutionärer eftersom de flesta arbetare insett att nuvarande ekonomiska system är bättre för dem själva.

  Idag sitter en revolutionär medelklass och drömmer om ett nytt kommunistiskt samhälle där traspoletariatet består av ”fattiga” invandrare.

  Sanningen är att de bara fiskar röster med skattefinansierad välfärd.
  Dagens vänsterliberaler driver samma politiska rörelse trots att deras ideer om slutresultatet skiljer sig åt. Om den officiella ”lögnen” om arbetskraftsbehovet och den tillgång den utgör, skulle vara sann, varför inte värva arbetare från länder ned utbildad arbetskraft. Många av dessa länder har ofta en kultur där dess invånare anser att eget arbete leder till framgång.

 2. Om inte vänsterpartierna tidigare har tappat förnuftet så gör de det efter några år i maktposition. Då inser de och upplever maktens sötma samt snabbt blir de despotiska, diktatoriska och anser att alla andra förutom dem själva har fel.

 3. Vänstern påstår sig kämpa för demokratin.Om det är så varför springer man då runt och är maskerad ? Anledningen att våldsvänstern gör det beror på att då kan dom begå sina våldshandlingar utan att bli igenkända.Nå,vem är det då dom är ute efter att få sparka ner och misshandla ? Det är alla som kan befinna sig på en demonstration för t.e.x.yttrandefriheten.I deras huvuden är det så man driver igenom demokrati !!!! .Fatta hur sjukt det är i huvudet på dom här individerna.Expo som Annika Strandhäll sponsrar så glatt skulle aldrig skriva något negativt om dom här psykfallen.Tvärtom.

 4. Det är en ny idiot vänster, som inte vet vad deras föräldrar åstadkommit, för att just de ska ha det så bra som dom de fått, men gnäll om saker de inte har en aning om de kan skrika högt om.
  nä f.. f.. bevisa själva vad de kan bidraga till i samhället de klarar de inte av.

  • Nej, och dom kan heller inte peka ut ett enda land
   där vänstern styrt som det rått välstånd i, bara armod,
   det senaste exemplet är väl Venezuela ?

   Men dom är duktiga på att gnälla o va avundsjuka
   på dem som klarat sig bättre!

 5. Vänstern tappat förnuftet🤔🤔🤔🤔
  Dom har väl aldrig innehaft nån form av
  förnuft eller folkvett.

Kommentera