Stäng

Brott & Straff: Sveriges försvarsmekanismer

BROTTSLIGHET. En 12-årig flicka sköts i veckan till döds i samband med en drive-by-shooting söder om Stockholm. Alla är överens om att fördöma dådet, men vet någon egentligen vad man bör göra för att bekämpa våldsbrottsligheten i Sverige?

Vissa menar att Sverige är säkrare än någonsin, andra att våldet ökar – och båda sidor är beväpnade med svårtolkad statistik.
Har det alltid varit såhär? …eller hur BLEV det såhär?
Hur ser den svenska kriminalpolitiken ut, och varför?
Hur reagerar det svenska samhället på denna typ av händelser – och hur ser framtiden i så fall ut?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 reaktioner på “Brott & Straff: Sveriges försvarsmekanismer

 1. En bra början är att först börja utvisa alla kriminella och övriga utan svenskt medborgarskap på livstid,
  sedan gå vidare och ta ifrån alla kriminella deras medborgarskap som de fått genom korruption och mygel och sedan utvisa även dem på livstid.
  Sedan är det bara att gå vidare tills alla som icke svenskar som bara lever på bidrag är ute ur landet, finns inget annat sätt att lyfta upp fosterlandet upp ur det kriminella mångkulturella träsk Sverige idag befinner sig i tack vare 7 klöverns landsförräderi.
  Sverige har en gång varit ett homogent kristet och fungerande land och måste så åter bli.
  Lika barn leka alltid bäst.
  Återvandringsverk NU…
  Swexit NU….

 2. Detta eviga daltande måste få ett slut. En babbe som begår upprepade brott bör utvisas som regel. En undomsbabbe som begår upprepade brott så bör även dess familj utvisas. Klara och tydliga regler behövs. Sverige ska inte behöva vara en lekstuga för kriminella babbar!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: