Botkyrkabor: ”Jag tycker polisen ska patrullera mer”


BROTTSLIGHET & INVANDRING. Spänningarna i och mellan de kriminella gängen har ökat under coronapandemin. Men att vända sig till polisen är inte en självklarhet, det berättar både polis och personer. Flera menar att polisen måste bli mer synliga ute för att folk ska vända sig till dem, rapporterar SVT

-Pettersson håller med det är inte det Sverige som en gång var, och det är inte okej att som en invånare sa ”– Jag tycker polisen ska vara här oftare. De kommer bara på torsdagar och så står de bara här i centrum. De borde gå runt i området och prata mer med människor”. 

Polisen ska givetvis patrullera och prata med folk varje dag och helst vara på plats dygnet runt.

Shakar, glöm inte att du har ett eget ansvar, det är dina och andra invandrares barn som härjar och mördar. De är orsaken till det dödliga våldet,inte polisen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “Botkyrkabor: ”Jag tycker polisen ska patrullera mer”

 • Kenth Andersson

  Det där är garsnterat en blivande minister i det kommande Islamistiska Sverige !
  Man mår lindrigt sagt väldigt dåligt av att se och höra dylika tingest uttala sig, VIDRIGT är ordet…..

  Gilla

 • Tony

  Hon hade inga åsikter om ifall föräldrar har något ansvar
  för sina ungar? Utan att veta åldern på dessa ligister som
  lekte vilda västern, så har man ofta set snorungar mellan
  10-20 år springa ute klockan 2-3 på natten.
  Gör föräldrarna ansvariga för vad ungarna företar sig.

  Gilla

  • maar

   Shakar (i artikeln) och många förortsmammor lägger asvaret på samhället och inte på sig själva för sin bristfälliga uppfostran av barn. Och förresten var finns pappor någonstans ? De sitter på kaféer och diskuterar vad det är som är fel med Sverige!!! Den 12-åriga flickan som var ute kl.3.30 hade hon inga föräldrar ? Jo, mamman åkte på semester med sin nye man – lämnar man en 12-åring ensam hemma ? Kunde inte mamman tar flickan med ? Oavsett vilket – Sverige har aldrig varit tryggare, eller hur Betnér, Schyffert, Lövén ?

   Gilla

 • centurion

  Det vore ju klädsamt med lite ödmjukhet. Att bara någon gång få uppleva lite självkritik i dom egna leden. Det skulle öka trovärdigheten en aning hos detta djungelfolk. Rannsaka er själva och lös era självförvållade problem först, innan ni beklagar er.

  Gilla

 • Maja 2

  vissa grupper är som bäbisar .De har inget ansvar för någonting.

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Det är inte polispatruller som vi behöver .Vibehöver en invandringspolitik som är anpassad till verkligheten.Dom som skjuter på gatorna skall utvisas efter avtjänad straff Mer efektiv polisorganisation.

  Gillad av 1 person

 • Maja 2

  Ni skapar minsann mera arbete, men jag anser att ni kan själva skapa medborgargarden på ert område. Frivilliga som patrullerar på natten, om ni vågar. För det vågar inte polisen och de har inte resurser.
  Om Sverige skulle kapa av socialbidrag och ge polisen mer resurser samt sluta skicka 142 miljoner varje dag till utlandet, skulle vi kunna bidra till en trygghet i landet med mer resurser.

  Gilla

 • Kenneth Nittberg

  Nej!Hon har inget ansvar,det är någon annans fel!!! Föräldraansvar?????????

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: