Liv går till spillo medan Linda Snecker (V) twittrar…

BROTTSLIGHET & INVANDRING. Linda Snecker är riksdagsledamot och rättspolitisk talesperson för Vänsterpartiet. Linda Snecker twittrar på en så otroligt låg nivå så man kan undra om hon är frisk. 

Linda Snecker vill ha lägre eller inga straff för kriminella samt förbjuda lagliga vapen, precis som de kriminella bryr sig om lagar och det är jägare och sportskyttar som far omkring och mördar med de c:a 1,9 miljoner lagliga vapnen som finns i Sverige.

Sverige är det land i Norden där flest personer skjuts till döds. Också i en europeisk jämförelse är läget i Sverige extremt. Dödliga skjutningar bland unga män har blivit mer än dubbelt så vanliga i Sverige som i jämförbara länder i Europa, bland dem Finland, Storbritannien, Tyskland, Danmark, Norge och Frankrike.

 • Sverige har 31,6 vapen per 100 invånare.
 • Finland har 45,3 vapen per 100 invånare. Ändå har Finland betydligt färre skjutningar än Sverige,

-Pettersson inser att enkla fakta inte går att diskutera med Linda Snecker, hon känner att det är de sociaekonomiska effekterna som är problemet, inte massinvandringen av dysfunktionella unga män från Mellanöstern…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

24 thoughts on “Liv går till spillo medan Linda Snecker (V) twittrar…

 1. Oj.hur fan kom hon in i riksdagen.
  Är alla sjuka där..
  Herre min skapare vad har du gjort med visa individer..
  Är du nöjd min herre?
  ponnsan
  AFS

 2. Att någon som skrivit nedanstående kan tillåtas sitta i den svenska riksdagen är ofattbart. Kriminalitet är själv-valt. Sjukdom är inte själv-valt.
  Hon kommer nog aldrig att bli någon av de större filosoferna

  ”Kriminella blir inte mindre brottsliga för att dom sitter i fängelse, precis som sjuka inte blir mindre sjuka bara för att dom är på sjukhus”.

 3. Hon är utan tvekan agendadrivande vilket avslöjas omedelbart när hon nämner ”vapenlagarna” underförstått att lagliga SVENSKAR ocv Jägare, sportskyttar och vapenintresserade ska ha inskränkningar för att utlänningarna ej kan sköta sig! och har ILLEGALA vapen! som de dessutom missköter!! Typisk också för KOMMUNISMEN! att ge sig på intellektuella samt skötsamma människor.

 4. Jag förutsätter att alla vänsterpartister har en obotlig hjärnskada vilket de delar med MP-anhängare.
  Det kan inte finnas någon annan vettig förklaring till att de inte ser orsaken till dagens förfall.

 5. Fröken Snecker förefaller ju vara monumentalt korkad, i paritet med allas vår ”favorit” herr Lindberg…är de månne släkt?

 6. Undrar var hon befunnit sig de senaste 40 åren? Tänker på hennes ”lösning” avseende ungdomar. Vad avser män, egen erfarenhet eller…? Vad har hon för kunskap och praktisk erfarenhet vad avser ex. ungdomar.
  Sorgligt att vi ska styras av politiker som är samhällsfrånvända och saknar
  pondus och kunskaper.
  Ett plus(+) till henne är, att hon underkänner de egna partiets och regeringens misslyckande och okunskap.

 7. Läs, lyssna och se på nyheter, så fattar ni att muslimer ärinblandade i 90% av allt jävelskap som händer i Sverige och i världen. Obegripligt att nationalitet och religion/politisk position är oviktigt för vänster/medlöparmedia, utom när det gäller Trump, Jimmy Åkesson och de som ligger till höger.

 8. Hon ger dumhetsvänstern ett ansikte och är utmärkt talesperson för dom.
  Inte ett enda rätt i något hon uttalar sig om.

 9. Noterar hennes kokokommentarer i min bok som jag skall ta fram före valet -22
  I soptunnan med alla värdelösa politiker

 10. Hon anser alltså att hon får skylla på män men inte invandrare? Hon borde inte nämna män eftersom jag är man och jag vill inte bli utpekad. Hon borde skriva ”Vi utgår från att alla är våldtäktshen.”

 11. Varför inte ändra retoriken så den blir mer trovärdig?

  Man bör utgå från att invandrade män är våldtäktsmän. Speciellt MENA män.

 12. Utbilda dem i vapenhantering och prickskytte så att de träffar målen med mindre antal skott.
  Vi kanske t.o.m. ska handhålla bättre vapen, så att effekten blir den avsedda.
  Billigare och mindre chans att kulan träffar oskyldiga.
  Precis som att narkomanerna gratis bör få sin utrustning, eller de småkriminella åker på rehabresor i segelbåtar till olika hörn av världen,
  HEJA SVERIGE !

Kommentera