Stäng

Så skyddar du dig mot Corona. Lyssna på Lars Bern!

INSÄNDARE. Lars Bern på Swebbtv. En fantastisk timma! Lyssna på hans eminenta sågning av skolmedicinens sätt att behandla pandemin. Jag skulle vilja höra hur ansvariga politiker eller Tegnell skulle bemöta honom i en debatt. Tyvärr vågar de inte ställa upp för en sådan. Att statsmedia skulle erbjuda en sådan debatt kan ses som utelutet. Även om den troligtvis skulle dra rekordpublik för televisionen. Det är oansvarigt av makthavarna att inte låta röster som Lars Berns komma till tals. Han är ju inte ensam. Det är upp till var och en om man tar till sig hans råd eller inte. Alla borde dock få chansen. Varför ska vi annars betala 8 miljarder om året för statstelevisionen? Det finns 6000 orsaker till att ta varje halmstrå för att det inte ska bli fler!

Rolf Malm

Lars Bern visar att Covid 19 är behandlingsbar. Den 70 år gamla malariamedicinen Hydroklorokid används bl.a. i Taiwan med 25 miljoner invånare. Där har man 7 avlidna i Corona! I Sverige snart 6000! Ett amerikanskt läkarteam meddelade via en presskonferens som lades upp på sociala medier, att man botat coronapatienter med malariamedicinen. Man hade inga dödsoffer. Videon fick snabbt 20 miljoner följare, men censurerades och togs bort. Läkemedelsindustrin vill inte ha konkurrens inför möjligheten att tjäna ofantligt med pengar på vaccin för hela jordens befolkning. Lars Bern ger också exempel på andra läkemedel som är verksamma mot Covid19. Misstankar om att ledande politiker i smyg använder malariamedicinen har väckts på sina håll. President Trump har ju däremot öppet sagt sig ta denna medicin i förebyggande syfte.

Men framföra allt pekar Bern på hur underliggande metaboliska sjukdomar förvärrar corona, främst för äldre. Felaktig kost orsakar fetma, diabetes, högt blodtryck etc. Symptomen dämpas med kemiska substanser. De botar inte, men ger läkemedelsindustrin en evig marknad. Läkarutbildningen innehåller inte kunskap om födans betydelse för hälsan. Tvärtom motarbetas naturens eget apotek. Exempel är den gigantiska kampanjen mot mättat fett och för kolesterolets farlighet. Vilken lett till att vi ersätter animaliskt fett som smör med skadliga fröoljor. När det gäller corona pekar Bern på vikten av vitaminer och mineraler. I synnerhet C och D vitamin. Rekommenderade doser av dessa vitaminer är löjligt låga. Risken för överdosering är noll. Själv fyller han på C-vitamin kontinuerligt under dagen.

Den ende politiker som reagerat på varningarna från oliktänkande läkare och forskare är Englands premiärminister Boris Johnson. Han blev ju själv svårt sjuk i corona och insåg att han måste göra något åt sin övervikt. Nu har han startat en nationell kampanj för att minska engelsmännens övervikt.

I Berlin ägde nyligen en massdemonstration mot den tyska coronastrategin rum. Minst en halv miljon deltog. I svenska statsmedier påstås att de var 17.000 högerextremister och vaccinmotståndare. Filmer från demonstrationen visar att det snarare var en miljon. Om de alla var högerextremister borde ju snarare det vara ett problem för dagens makthavare.

Lars Bern har i tidigare Swebtv-inslag på punkt efter punkt krossat klimatalarmisternas ständiga rop om att vargen kommer. Nu kom vargen istället som corona. Inför vilken vi stod utan krisresurser eftersom klimatsekten i sanslöst slöseri kastat pengarna i sjön i jakt på livets gas. Nu ska vi dessutom betala hundratals miljarder till lågskatteländer för att rädda Euron och därmed EU. Vår regering är en samling galningar, värre än Quisling. Rädda Sverige – gå med i uppropet för folkomröstning. Läs mer på folkomrosta2021.se

Rolf Malm

Ps. ” För din kommande bok ”Sverige 2084” fylls underlaget i form av skandaler och förräderier på för varje dag”, skrev en läsare. Jag har fullt upp med att skriva om de tidigare katastroferna som suddats ut från den svenska politiska historien. De flesta överträffas dock av dagens vansinnigheter. Hur länge ska vi svenskar acceptera att bli behandlade som mindre vetande av en okunnig amatörregering? TACK för alla tips och allt stöd!

Swish 0722  84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30, kontakt rolflmalm@gmail.com

11 reaktioner på “Så skyddar du dig mot Corona. Lyssna på Lars Bern!

 1. Propagandaministeriet har svarat: https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7529468

  ”I USA har över 100 personer dött efter att ha tagit malariamedicinen Hydroxyklorokin mot covid-19, det visar statistik från amerikanska läkemedelsverket FDA om biverkningar som Milwaukee journal sentinell skriver om.”

  Och hur många döda i COVID-19? 100 000? 200 000?

  Antal smittade? 1 000 000? 2 000 000?

  Antal botade av Hydroxyklorokin?

 2. Men var och en som vet vad övriga länder beordrat, kan ju strunta i SVT och Tegnell och använda munskydd och handskar för egen del.
  Ingen kan ju hindras från att skydda sig.
  Men nu sitter jag visserligen utomlands och här gäller munskydd och handskar i alla butiker, annars dryga böter.
  Och polisens kontroller är mycket täta.
  Men så har de också lägst antal döda i EU.

 3. Vi hade i slutet av 60-talet Hongkonginfluensa här i landet, jag fick det, kändes som malaria så jag tog malariatabletter klorokinfosfat frisk på tre dygn. Min fru sjuksköterska trodde inte på mig, låg riktigt sjuk i 14 dygn. Dessutom var samma medicin bra mot ledgångsreumatism.
  Ser att i USA har Hydroklorokid stoppats eftersom vetenskapen säger det är verkningslöst, förmodligen medicinindustrin som ligger bakom stoppet. Hydroklorid är ju billigt och finns redan, försök med klorokinfosfat men ingen läkare vill väl skriva ut ett recept för någon har fått för sig att de ger biverkningar. Jag lever än efter att använt Klorokinfosfat i 24 år, kolla ögonen varannan månad fick jag stå ut med

 4. Har läst allt vad Lars Bern skriver, och han är farlig, alltså
  för makthavarna, han besitter nämligen kunskap, som är
  en stor bristvara bland makthavarna som sålt sig till
  globallisterna för lite Judaspengar.

  Gå in på Swebb tv och läs allt vad Lars Bern har skrivit,
  det är inte bara inom Corona som han har förståndiga
  åsikter om klimathysterin. Där kan man höra intervjuer
  av många andra duktiga aktörer.

 5. Och ”syrgasdoktorn” har lämnat Sverige eller, den MSM-rubrik vi aldrig får se: ”Dr Whistleblower tvingas fly pga politisk förföljelse”

 6. Gör Lars sakkunnig i Corona till regeringen. Så blir det äntligen någon ordning i samhället.

 7. Lars Bern har ett imponerande CV. Civilingenjör, teknisk doktor och VD för flera företag. Dessutom är han nyfiken och insatt.

  Han är dock inte ensam om att påtala den fantastiska slumpen att kolesterol bliv livsfarligt på 1960-talet EFTER det att kolesterolsänkande medicin tagits fram. Kolesterol kan visserligen orsaka hjärtinfarkter med inte ensamt. För att kolesterol ska fastna på de glatta väggarna i blodkärlen krävs att de har blivit skadade. Skador kan uppstå om fria radikaler får härja fritt. Du talar jag inte om V, BLM eller Antifa utan om reaktiva kemiska substanser. Ett sätt att minska risken är intag av antioxidanter, exempelvis C-vitamin. Maltwhisky och rödvin är också rika på antioxidanter. 😉

  För ett tag sedan råkade jag se ett föredrag av en amerikansk oftalmolog som handlade om omättade och fleromättade fetters negativa inverkan. Enligt denne så ställer härsket fett till med skada på cellens egen metabolism som resulterar i oönskad fettlagring och även skadade cellen så att cancer utvecklades.

  En sak som han visade på var de så kallade välfärdssjukdomarna och dödligheten i dessa som ökat katastrofalt sedan 1800-talets början. Jag har bara en reservation mot detta och det är frågan om alla läkare eller andra hade förmåga att diagnosticera dessa sjukdomar men det är mer av akademisk karaktär.

  Man kan få intrycket att det livsmedelsindustriella komplexet går hand i hand med Big Pharma. Sett innehållsmässigt är vi än så länge priviligierade i Europa jämfört med USA när det gäller tillsatser i maten. Vi är dock inte helt förskonade och här skulle behövas fler upplysta konsumenter som ratade skiten såsom 38%-ig grädde.

  1. ”Argus”!
   Uppskattar din text!
   Förstår dock inte sista meningen.
   – skulle 38%-ig grädde vara skadlig?
   – eller är det tillsatser som gör den skadlig?
   – 40%-ig grädde?
   – animaliskt fett i grädde nyttigt eller skadligt?

   Det är ingen kritik! – jag är bara mycket intresserad.
   //age

   1. Ursäkta, var lite otydlig. Det gäller vispgrädde 38%. Under 40% blir grädden inte vispad utan man tillsätter stabiliseringsmedlet karragenan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: