Göran Greider, kommunist…


KOMMUNISM. Göran Greider, kallar sig journalist, författare och socialdemokrat. -Pettersson undrar om det inte skulle passa bättre med kommunist och inventarie på skattefinansierade, stenrika public service där cheferna har miljonlöner på visitkortet.

När Greider twittrar sina ”kloka” tankar, hur har han tänkt genomföra sina idéer?

Vem är rik förresten? Är Göran Greider ett rikt borgarsvin som bor i en bostadsrätt precis söder om Söder, värt drygt 6 miljoner med en väldigt låg månadskostnad trots höga inkomster? Ska herr Greider beskattas högre eller ska bostaden konfiskeras och delas ut till nyanlända i rättvisans namn?

-Pettersson menar att Göran Greider är på rätt väg, vi kan börja med att göra alla socialdemokratiska yrkespolitiker mindre rika. Få andra grupper, om ens någon, har gjort så lite nytta och skott sig så mycket på det arbetande folket…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 


14 responses to “Göran Greider, kommunist…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: