Göran Greider, kommunist…

KOMMUNISM. Göran Greider, kallar sig journalist, författare och socialdemokrat. -Pettersson undrar om det inte skulle passa bättre med kommunist och inventarie på skattefinansierade, stenrika public service där cheferna har miljonlöner på visitkortet.

När Greider twittrar sina ”kloka” tankar, hur har han tänkt genomföra sina idéer?

Vem är rik förresten? Är Göran Greider ett rikt borgarsvin som bor i en bostadsrätt precis söder om Söder, värt drygt 6 miljoner med en väldigt låg månadskostnad trots höga inkomster? Ska herr Greider beskattas högre eller ska bostaden konfiskeras och delas ut till nyanlända i rättvisans namn?

-Pettersson menar att Göran Greider är på rätt väg, vi kan börja med att göra alla socialdemokratiska yrkespolitiker mindre rika. Få andra grupper, om ens någon, har gjort så lite nytta och skott sig så mycket på det arbetande folket…

Steget efter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

14 thoughts on “Göran Greider, kommunist…

 1. Per Göran Grejder är en ”vänsterbluff” han lever inte!!! som han vill lära ut och läxa upp oss andra!! HYCKLARE med massor av dubbelmoral

  • Vi måste förlåta honom då han ingår i den gruppen rikaste, och blev nog stressad av att han skrev det.

 2. Har just i RBB-nyheterna sett hur hans meningsfränder bland Berlin-kommunisterna randalerar utanför en förfallen byggnad,i speciella röda stadsdelen Kreuzberg.
  Orsaken lär vara att Wallenstein köpt byggnaden och idag låtit rymma ut en Bierlokal,med namnet ”Syndikatet”…
  Dessa organiserade AFA-extremisterna finner dagligen något att demonstrera mot till Polis,Brandkårer och sophämtarnas stora förtret.

 3. Jag bryr mig inte att vissa är mycket rika. Men då ska de hålla käften och inte racka ner på oss som är nöjda med livet. Göran Greider är ett exempel på att reta oss vanliga människor. Det begriper man inte i SVT/SR och i betalmedia. Man är löjligt stolta över att sitta i samma soffa som den obehagliga personen.

 4. ”Ska herr Greider beskattas högre eller ska bostaden konfiskeras och delas ut till nyanlända i rättvisans namn?”
  Svar JA på båda frågorna. ”Skogsmulle” kan bo i en skogskoja. 😄

 5. Den där ovårdade slofsen. Han sosseparti göder de rikaste har sänkt skatterna för höginkomsttagarna som ju sosseeliten själva tillhör. Sen babblar man om rättvisa och solidaritet. Maken till hyckleri får man leta efter.

 6. Göran Greider är inte överraskningarnas man. Man vet precis vad han ska säga innan han hunnit öppna munnen.
  Känns tryggt med Göran Greider han kan endast övertyga de redan övertygade.

Kommentera