Dags att förändra vårt ruttna system…


BROTTSLIGHET. Med blotta förskräckelsen lyckades Jumanah Zabanehs två små döttrar komma undan tisdagens explosion i Beirut med livet i behåll. Med ett förstört hus, döda grannar och traumatiserade barn kräver hon nu förändring i hemlandet, rapporterar HBL.fi.

Beirut BBC

– Vi är ursinniga, säger Jumanah tre gånger om. – Jag är 44 år, föddes samma år som inbördeskriget bröt ut, och jag är inte redo att gå tillbaka till det. Jag lämnade inte det här landet – jag stannade här, jag arbetar här, jag gör allt här, jag vill uppfostra mina barn här. Och det är så smärtsamt att se all den här smärtan, om och om och om igen.

-Pettersson säger att det är fler som börjar bli ursinniga. Inbördeskriget i det land som tidigare kallades Mellanösterns pärla och staden som kallades Mellanösterns Paris började 1975 efter att det tidigare kristna landet tagit emot mängder med muslimer som kände sig orättvist behandlade och ville ha makt och inflytande.

Samma år den 27 februari 1975 fattade en enig riksdag under regeringen Palme ett grundläggande beslut om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle. Proposition 1975:26.

Sedan dess har vi tagit emot mängder med muslimer som känner sig orättvist behandlade och kräver makt och inflytande…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Dags att förändra vårt ruttna system…

 • Maja 2

  Lisa

  06 08 2020 at 18:29
  Palme var en riktig lögnare, han ljög svenska folket rakt i ansiktet.
  Han kostade svenska folket mycket pengar.”

  Han kostar ännu i dag. Det är han som började med flyktingkarusellen.Sedan dess har de bara eskalerat.

  Gilla

 • ThePeter

  Jumanah Zabanehs har rätt inställning, hon är nationalist och så borde de flesta vara. Varför skall man fly, när det är bättre att byta regering och kämpa för sin rätt i hemlandet. Hur det görs är visserligen en annan fråga.

  Korruptionen är den svåra biten då makteliten har de ekonomiska fördelarna. Eliten köper delar av folket för att skapa kaos som borde hålla ihop…….. Girigheten är folket största fiende.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ska vi nu i det alltid så tårdrypande och solidariska svenska folket nu erbjuda alla Libaneser som så önskar en öppenhjärtlig fristad i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige, vad säger du Steffe och dina kompisar inom den landsförädiska 7 klövern om det ?

  Gilla

 • Maya

  Den roliga monologen med Lars Ekborg ”bunta ihop dom” är nog svartlistad i Svensk pkmedia !! Det fanns ju en tid när man inte var så ängsligt korrekt så då kunde man till och med skämta rått och hjärtligt i statstelevisionen.Mer lyssnansvärt är även monologen om Harrisburg med Tage Danielsson. Den samhällskritiken är lika aktuell än i dag.

  Gilla

  • hllviken

   Men han dog kort därefter.

   Gilla

  • Kenth Andersson

   När Ekborg sa detta så var Sverige ännu ett homogent kristet icke mångkulturellt land med yttrandefrihet !
   1975 röstade Sveriges riksdag med Palme vid makten igenom att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land och resultatet av det vet ju alla äkta svenskar utanför begåvningsreserven….

   Gilla

   • Lisa.

    Palme var en riktig lögnare, han ljög svenska folket rakt i ansiktet.
    Han kostade svenska folket mycket pengar.

    Gilla

 • Olof.p

  Jag säger som Lars Ekborg om muslimerna.

  Gilla

 • killeri

  När man beslutade att mångkultur skulle bli den nya normen såg man inte islam som en faktor att ta hänsyn till. De flyktingar som kom till Sverige var vänsteranstrukna katoliker från Latinamerika, Grekland och Spanien. De skulle uppfostras i den svenska modellen och sedan återvända hem och omforma sina samhällen i en svensk socialdemokratisk anda.
  Det var åtminstone förhoppningen. Det blev som bekant inte så och nu får Sverige skörda vad Sverige sått.

  Gilla

 • Nisse

  Nästan alla konflikter börjar när islam får en tillräckligt stor andel befolkning i en mångkultur. Då börjar kraven på eftergifter från andra grupper.
  I numerärt överläge, blir det ohållbart för andra grupper. Hatet och våldet dominerar och andra tvingas konvertera eller fly från sitt eget land.
  Om muslimer i M Ö, velat leva i fred och samförstånd med Israel, hade deras länder blomstrat. Nu går mycket resurser till kriget istället.

  Gilla

  • killeri

   Den arabledare i Palestina som skulle våga förespråka en fredlig samexistens med Israel kommer inte att få se solen gå upp nästa dag. Och det vet de om. Dessutom är alla bidrag till Palestina ett mycket lukrativt geschäft för de hundratals korrupta ledarna i regionen.

   Gilla

 • age

  Verkar finnas tecken på att islam
  har del i nedbrytningen av landet?

  Socialdemokraterna skrev kontrakt
  Med muslimerna redan 1999!

  Socialdemokraterna har i kontraktet
  lovat muslimerna att få makt i Sverige!

  Socialdemokraterna har sålt Sverige till
  muslimerna!

  Socialdemokraterna är nutidens ”Quisslingar”!

  Socialdemokraterna är LANDSFÖRRÄDARE!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: