S-topp: Stor invandring ligger bakom ökade våldet


INVANDRING & BROTTSLIGHET. Stefan Löfven vill inte dra paralleller mellan invandring och brottslighet. Men för S-toppen Jimmy Jansson, kommunstyrelsens ordförande i Eskilstuna, är kopplingen glasklar. Att Miljöpartiet vill ha en fortsatt generös flyktingpolitik kallar han ”verklighetsfrånvänt”. – Det är för mig helt absurt, säger Jansson enligt Expressen.,skrev vi på bloggen den 27 november 2019. 

Jimmy Jansson, är kommunstyrelsens ordförande i Eskilstuna och socialdemokrat. I en intervju i SVT Agenda intervjuades Statsministern och sa att invandringen inte låg bakom det ökande gängvåldet – men Jansson håller inte med.

– Det är socialpolitik, men det har också att göra med att många kommuner har haft ett orimligt stort flyktingmottagande i relation till de resurser vi har haft. Det hänger ihop.

Jimmy Jansson förklarar att han drar sina slutsatser utifrån vad han ser ”här i stan”. – Vi har 6 500 arbetslösa i Eskilstuna. 4 300 av dem är utrikesfödda, och kraven på arbetsmarknaden ökar konsekvent. Vi får för lite resurser från staten för att klara välfärden.

Om Eskilstuna på bloggen…

Steget efter

-Pettersson undrar varför inte S, V, MP och C samt lokaltidningarna Eskilstuna-Kuriren och Södermanlands Nyheter har börjat kalla Jimmy Jansson (S) för rasist och nazist när han säger det Sverigedemokraterna sagt länge. Eller är det så enkelt att det börjar gå upp för dem att Jimmie Åkesson har haft rätt hela tiden.

Asyl- och anhöriginvandringen påverkar allt på ett avgörande sätt. Det finns i grunden bara en stor fråga: migrationen och dess konsekvenser. Den kan inte väljas bort. Invandringen påverkar allt. Arbetslösheten, bostadsbristen, skolan, socialbidragen, skatterna, välfärden, brottsligheten, allt! Att ha en statsminister som förnekar sambandet är inte bra.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


8 responses to “S-topp: Stor invandring ligger bakom ökade våldet

 • gamgubben

  Jimmy lever ju i Eskilstuna i verklighetens land, en blomstrande stad tack vare en del invandrare som på sin tid kom till Sverige. De kunde något som inte vi kunde, vi hade råvaran de kunnandet. De flesta stannade i Sverige är nu bra svenska familjer, de fick inte bidrag när de kom hit men bättre bostäder som de betalade hyra för.
  Alla som även nu kommer och sköter sig arbetar och är glada de kommit, får nu fan för att våra myndigheter urskillningslöst tar emot slöddret, hårt ord, nej du är att betraktas som det om du inte äger förmågan att försörja din familj eller åtminstone uppfostra dina barn efter våra lagar och få dem att bli svenskar. Kan du inte det så skall du utvisas tillsammans med dina barn om de under sin tid brutit någon av våra lagar.
  Vi kan inte fortsätta dalta och curla längre, ej heller rösta med de partier som inte förstår orsak och verkan.

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Struts mentalitet. Gör att de inte vill se verkligheten.

  Gilla

 • Tony

  Det finns flera av dem som inte sitter i riksdagen men som uppbär lön av Staten efter flera år, dom kommer aldrig att söka några arbete, dom kommer att parasitera på skattebetalarna så länge dom lever

  För övrigt tror jag ingen arbetsgivare i privata näringslivet
  vill ha in dem. Möjligen kan någon av dem få jobb som
  pärmbärare på något av våra övertaliga departement!

  Gilla

 • Tony

  I minst tio år har dessa nötter hållit på att kasta epitetet
  rasist över SD, och det visar på att SD haft rätt hela
  tiden, dessa nötter har även funnits i hela sju klövern,
  hade man istället lyssnat och debatterat om det, men
  det var förstås lättare att häva ur sig glåpord om dom
  som hade mod att säga ifrån..

  Nu med facit i hand kan dom se att SD hade rätt, men
  det går givetvis inte att ställa sig upp och säga det,
  därför fortsätter skitstövlar när tillfälle ges att haspla
  ur sig dessa inövade ramsor. Ynkligt, är bara förnamnet!

  Gilla

 • He Adamson

  Den som inte ser denna sanning måste ju vara både blind och döv och dessutom jävligt dum i huvet!

  Gilla

 • Maja 2

  Småföretagare går på knäna med alldeles för höga skatter och annat skit, som de tvingas att betala. Typ Miljöförvaltningen mm.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Nu får denna s.k S-topp gå till Arbetsförmedlingen och ta en kölapp !

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: