En påtänd George Floyd säger att han inte kan andas när han står upp

BROTTSLIGHET. Som ni vet drog George Floyds uppmärksammat dödsfall i Minneapolis, den 25 maj 2020 igång kravaller och demonstrationer mot det påstådda polisvåldet, där en polis tryckte sitt knä mot Floyds hals, vilket enligt media ledde till Floyds död. 

George Floyd grips…

Nu har brittiska Daily Mail, givetvis inte svenska medier, släppt videobilder tagna av polisens kroppskameror, bilderna visar at George Floyd gråter av smärta och säger att han inte kan andas innan någon lagt ett finger på honom. De vänsterblivnas idol, den multikriminelle George Floyd är hög som ett hus på något.

Floyd öppnade inte bildörren direkt på polisens order, han visade inte sina händer direkt och vägrade kliva in i polisbilen. Poliserna blev naturligtvis förbannade och kanske rädda i början eftersom de inte visste om den påtände Floyd var beväpnad.

Om George Floyd på bloggen…

-Pettersson undrar hur rättegången mot poliserna går, detta visar att poliserna inte ensamma är skyldiga och än en gång att gör som polisen säger så går det lättare…

George Floyd begravs i dag i Houston, Texas. Stefan Åsberg säger i Aktuellt att man ska lyfta fram det George Floyd stod för…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “En påtänd George Floyd säger att han inte kan andas när han står upp

 1. Madam Deemas resa genom Sverige visade hur paret åker runt i en vit limousin med en svensk chaufför.
  Vem fan är madame Deema ? Hassan maken? Har aldrig hört talas om dem. och hur mycket får de i lön? Hörde att de har köpt flera hus runt landsbygder i Södra Sverige,Helleforsnäs t.ex.
  Skall de öppna flyktingläger här från Syrien?
  Vad vill SVT med detta ?
  Och så litet till av Richard Söderberg med målade naglar och helsmink .
  Det är precis såna program en gillar ……
  Och ni som säger att man inte skall titta på tv.Ibland vill man se på nyheter ,när man ändå betalar för det. Och ibland råkar man se det som jag skrev om, när man kollar efter program .

  • ”Vem fan är madam Deema och vad vill SVT med de” ? Ja, de man kan förstå, är att Deema och Hassan, båda två, ska genom SVT, få alla att inse, att mångkultur är bra, och den som inte tycker så kan dra….är väl ungefär SVTs avsikt med programmet.

 2. God idé att lämna. Ni som inte tål obekväma sanningar kan hålla er till PK media där är ingen risk att Ni får reda på alla obekväma sanningar.

 3. Ja SVT bygger en skyddsvall runt ansvariga politiker.
  I går i Aktuellt hade de självklart ett inslag om den av misstag skjutna flickan i Norsborg.
  Det inleddes med att två reportrar fick intervjua boende i området och referat av intervjuer av lärare och andra samt ett uppläsande av hur ambitiös och duktig flickan var.
  I studion fick sedan en polisman svara på frågor typ vad dom gjorde för att stoppa gängen. Svaret blev vi väntar på de tiotusen nya poliserna som kan förstärka oss.
  Det är inte en polisman som ska svara i aktuellt utan Morgan Johansson och Stefan Lövfen som har det yttersta ansvaret.
  Vill dom inte ställa upp så jaga dom med blåslampa och lägg ut fakta som gör att de måste stå till svars.

  • Helt rätt. Johansson och Lövén är så fega att de inte vågar närvara när det verkligen gäller.
   Var är artiklar av Anders Lindberg och Lena Mellin?
   Nu är det väldigt tyst.

 4. Alla dessa grupper som klagar på än det ena än det andra utan egentliga skäl och får hjälp att sprida osanningar av de mediahus som säger sig rapportera sakligt. Inte att undra på att vi får problem, tyvärr många gånger helt i onödan. Men det ligger i vissas intresse att oroa för att dölja mycket värre problem, vilka de insett att de ej kan lösa.
  Det är dessa femtekolonnare som förstör vårt land.

 5. Märkligt Daily Mail är inte det en PK blaska Ja när svensk PK media ens andas om detta så går det nog 3 torsdagar i veckan.

Kommentera