Tre män knivhuggna i Malmö

BROTTSLIGHET. Tre män har skadats efter knivattack i centrala Malmö. Polisen fick initialt larm om att en man misshandlats. – Han hittades med skär- eller stickskador som förmodat kommer från kniv, säger Jimmy Modin, på polisens regionledningscentral.

Pressbild

Mannen har förts till sjukhus med ambulans. Enligt polisen ska ytterligare två män skadats i samband med attacken.

Brottsplatsen är avspärrad och polisen jagar nu misstänkta gärningsmän.

– Vi utför inledande utredningsåtgärder och talar med vittnen på plats, säger Modin.

Ärendet utreds som grov misshandel. De tre skadade männen är gripna som misstänkta.

Polisen 

-Pettersson säger som Reinfeldt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Tre män knivhuggna i Malmö

 1. Det står stickskador. Det var kanske bara tre män som satt i lugn och ro på en parkbänk och stickade på en tröja när dom råkade halka med stickorna. För det finns väl ingen av alla våra framtidshopp som använder knivar när dom är ute. Och eftersom det var flera personer som skadades så var det troligen ingen av de arbetande svenskarna. Dom sitter ju aldrig i grupp med sitt handarbete.

 2. Men vad är detta skyddar inte den nya genomarbetade knivlagen oss längre?
  Hur kan vår nations, enligt dem själv, främsta hjärnor ha så fel. När jag tänker som dem så är det väl SD’s fel, eller hur?

 3. Den mångkulturella tryggheten fortsätter i dagens kalifat Malmö !
  Vad säger och tycker Steffe och svenska BLM?
  Slutet för Sverige övriga Norden Västeuropa och även USA är mycket nära nu, inom 10 år har Sverige garanterat ett renodlat Islamistiskt parti i riksdagen…..
  Hoppas jag har fel !!!!!!
  Inrikesminister M.Damberg beklagar offentligt sorgen över att en 12-årig flicka av någon anledning blev skjuten till döds men Damberg beklagar inte sorgen över att en tonåring olyckligt dog i samband med en krock med en polisbil under utryckning vilket är tragiskt för alla inblandade, VARFÖR är den sorgen inte värd att offentligt beklaga ?
  Kanske finns politiska poäng för S att tjäna på genom att beklaga 12-åringens död, det är snart 2022 och val och som Palme sa, MAKTEN FRAMÖVER ALLT……

Kommentera