Tingsrätten ”drunknar i arbete” – riskerar böter

BROTTSLIGHET. Arbetsbelastningen på Värmlands tingsrätt är för hög och nu riskerar domstolen ett vite på 25.000 kronor om problemen inte rättas till, enligt ett beslut från Arbetsmiljöverket, rapporterar SVT.

Tomas Åberg, Facebook

Tingsrätterna kanske med åklagarnas hjälp kan slänga en massa ofogsanmälningar och utredningar från ”Näthatsgranskaren” i papperskorgen och sedan åtala Tomas Åberg för okynnesanmälningarna.

Åberg och Näthatsgranskaren har enligt egna uppgifter lämnat in över 5000 anmälningar, vara ytterst få leder till fällande dom och då ofta av politiska skäl.

Om mannen som gjort förföljelse av pensionärer till affärsidé…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Tingsrätten ”drunknar i arbete” – riskerar böter

 1. Om Värmlands tingsrätt dömer mördarna till utvisning, så slipper de döma mördaren flera gånger.

 2. Tomas Åberg ! Vilken kille !!! Man skäms för det manliga släktet !!!! Fy fan va vidrig han är !!!!

 3. Det kan väl inte vara möjligt att
  en, speciell individ kan få spela
  orre och trakassera 5000 hederliga
  människor!

  Måste finnas någon som har till
  uppgift att granska sådant?

 4. Arbetsmiljöverket kan inte gärna begära att det ska trollas. Båten sjunker så går det inte att gnälla på arbetsmiljö och klaga på att det jobbigt att ösa. Btottslingarna lär inte hålla upp bara för domstolarna inte hinner med och det tar många år att få fram fler erfarna jurister. Men ja, släng okynnesanmälningarna.

 5. T.Å. är en uppblåst, paranoid, vilsen nolla som i sin självömkande ynklighet söker efter möjligheter att förtrycka sin omgivning. Då han icke själv av egen kraft kan höja sig över mängden, blir detta spel ett sätt att dölja sina egna tillkortakommanden. Det var Alice Sanning eller Kunke, som tillsatte denna politruk när censur-saxen vässades som bäst. Även press-stödet ”reformerades” i samma veva, så att de regimtrogna gynnades och de riktiga journalisterna blev utan. Samtidigt såg man till att propaganda-organet SVT blev beroende av statens ekonomiska bidrag och därigenom ett fogligt forum för regimen.

 6. Det borde finnas någon i ansvarig ställning som vågar stoppa okynnesanmälningar. Räkna inte med Morgan. Men någon som är realist och lyssnar på folket.

Kommentera