Jag äcklas av SSU-ordförandens hyckleri…

HBTQ. SSU-ordföranden Philip Botström har det inte lätt som adopterad, mörkhyad och homosexuell är det svårt att se de verkliga farorna. Enligt SSU-ordföranden är det politiker i Polen och Ungern samt ”SD-troll” som hotar de homosexuella! 

Philip Botström, ordförande SSU. Pressbild.

-Pettersson säger att för ett par dagar seden skrev Philip i Expressen ”Jag äcklas av hyckleriet” och det är ett några ord han behöver fundera på.

Philip och SSU kunde väl ordna en pride-parad i något av Sveriges många islamistgetton eller göra ett studiebesök i ett land där de hänger bögar i lyftkranar om de inte slänger dem från hustak…

Om Philip Botström på bloggen…

Homosexuella avrättas i Iran

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Jag äcklas av SSU-ordförandens hyckleri…

 1. Jag har också rätt att vara den jag är (vill?) men hbtq-folket (max 5% av världens befolkning beräknas ha en icke heterosexuell läggning) gör allt för att trycka ner mig för att jag är heterosexuell men också för att jag är vit och särskilt för att jag är man! Pride är en genompolitiserad rörelse som så många andra ”goda” rörelser (FN, Greenpeace, Röda korset, Rädda barnen). Det såg vi inte minst för några år sedan då samtliga partiledare förutom elefanten i rummet, Åkesson, var inbjudna till en politiskt korrekt uppvisning i rövslickeri och obegränsad tolerans (på ytan, men vad tycker de egentligen).

 2. Polen har till skillnad från Sverige, folkvalda politiker, det är alltså Polska folket som inte prioriterar bög och pedofil parader.
  Vad bögarna gör i sovrummet bryr sig inte Polska folket om, men de vill inte ha deras särintresse symboliserat av flaggor, i det offentliga rummet.
  En majoritet av Polska folket prioriterar kärnfamiljen, då blir det så.
  Det gjorde även Sverige på den tiden vi hade demokrati.
  Har Botström något emot att Polen tillämpar demokrati?

 3. Nu är ju redan det mesta sagt av tidigare inlägg, men det vore ändå kul om pride kunde gå i Malmö nästa år på något mångkulturellt torg (ni som bor där vet)
  Jag menar Stockholm där är väl var o varannan homo men Malmö, där kan det bli lite roligare. Eller törs ni inte det Philip?

 4. Om jag inte minns fel så sa barn som visste med sig att de felat inte förlåt, utan ”det var inte meningen jag bara skojade.” Då skulle allt vara glömt och förlåtet. Nu är det mycket äldre SSUare som använder samma strategi.
  Dessa varelser ska sedan bli våra ledare, ministrar menar sossemaffian och gör så eftersom de anser sig vara endast och allena de rättänkande människorna.

 5. Philip Botström (SSU):

  ”Pride handlar om att du ska få vara den du vill, hålla hand med vem du vill, röra dig där du vill. Om din rätt att få vara trygg, älska och leva jämlikt”

  Philip Botström (SSU) ”glömde” nämna nedanstående ”friheter” som SSU gärna ägnar sig åt när suget känns lite svårt att motstå:

  Kommer SSU-are under din ledning fortsätta de årliga bidrags-bedrägerierna i mångmiljonklassen mot skattefinansierade verksamheter såsom stat, kommuner och landsting (t ex Stockholms kommun, Piteå kommun, Norrbottens läns landsting m fl)?

  Delcitat

  SSU polisanmäls för bidragsfusk
  Ungdomsstyrelsen kommer inom de närmaste dagarna att polisanmäla det socialdemokratiska ungdomsförbundet (SSU) för misstänkt falska medlemstal, skriver Ungdomsstyrelsen i ett pressmeddelande.

  Stockholm. Trots att SSU nu dragit tillbaka sin ansökan och meddelat att de ska betala tillbaka de 2,8 miljoner kronor de hittills fått, så kvarstår misstankarna om brottsligt förfarande. I år har SSU sammanlagt beviljats 3,5 miljoner kronor. Ännu inte utbetalade belopp har stoppats.

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  http://www.sydsvenskan.se/sverige/ssu-polisanmals-for-bidragsfusk/

  Kommer SSU-arna även fortsätta göra studieresor till utlandet och där bajsa ned hotell-rum, så som skedde i Belgien enligt denna källa?

  Delcitat

  Rum fick saneras

  BRYSSEL/STOCKHOLM. Det tog 2,5 timme för städerskan på hotellet i Bryssel att få bort avföringen från heltäckningsmattan, stolen, dörrarna och väggen.

  I rummet hade högt uppsatta SSU:are bott natten innan. De betalade städerskan knappt 500 kronor för besväret.
  – Ingen ska behöva städa undan sånt, säger Rashid bin Hach, den receptionist som fick ta itu med svenskarna på morgonen efter.

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://www.expressen.se/nyheter/rum-fick-saneras/

 6. Finns det inga gränser med hyckleri???? Dessa människor som vill ha hit detta mena folk , som dessutom är dom mest rasistiska idioter som finns. Detta mena folk som vill utrota alla vita , alla homo alla som inte tolkar islam . Att dom inte åker o predikar i deras muslimska länder istället .Hur i helvete korkade är detta folk som vill förinta sig själva ??? Man bara undrar ????

 7. Ordna en prideparad på Järvafältet i norra Stockholm Philip Botström så ska du få se vilka som har det största problemet med homosexuella i vårt land.Du lär ta taxi därifrån snabbare än blixten.

 8. Glöm inte Botströms taxiresa för 8000 kr. När det är SSU så är allt förlåtet av den inre kretsen.

Kommentera