Vit familj torterades, mördades och hängdes i Sydafrika, svenska medier är tysta…

BROTTSLIGHET & RASISM. Medan SVT och andra svenska medier koncentrerar sig på den multikriminelle George Floyd som dödades av polisen under pågående brottslighet och Black Lives Matters upplopp så fortsätter den riktiga rasismen mot minoriteter på andra håll i världen. 

Elzabe, Breggie and Danie Brand. Foto: Farmer Attacks Twitter

I söndags attackerades brutalt Elzabe, Breggie and Danie Brand på sin farm i Sydafrika. De fördes bort misshandlades med tortyrliknande våld, mördades och föräldrarna hängdes sedan i ett träd. Dotterns kropp hittades ”extremt” tilltygad av polisens drönare.

Sveriges Socialdemokrater hjälpte sitt systerparti ANC till makten i Sydafrika genom massiva summor pengar. Hundratals miljoner skickades till terrorgruppen genom hemliga fonder, bulvaner och ”påhittade projekt som täckmantel”, enligt DN. – Sverige ensamt gav mer än Europas stora länder tillsammans, har förre statsministern Ingvar Carlsson (S) tidigare sagt till DN.

I protest mot det brutala mordet har befolkningen i Hartswater nu genomfört en flera kilometer lång bilkaravan.

Farmarmordet är det ”mest brutala” i området hittills med ”blod överallt” på brottsplatsen.

Fyra män och en kvinna har nu gripits. De är misstänkta för mord, människorov och rån. De är 18, 19, 20, 36 respektive 42 år gamla.

-Pettersson säger att när minoriteten vita torteras och mördas är svenska medier totalt ointresserade…

Den vita rasen är en minoritet

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

12 thoughts on “Vit familj torterades, mördades och hängdes i Sydafrika, svenska medier är tysta…

 1. ”Sveriges Socialdemokrater hjälpte sitt systerparti ANC…Hundratals miljoner skickades till terrorgruppen genom hemliga fonder” står det i texten. Det rörde sig om större summor än så, det skickades flera miljarder! Mellan 1972 och 1994 uppgick stödet till minst fyra miljarder svenska kronor i dagens penningvärde – lågt räknat – enligt uppgifter från Sveriges biståndsmyndighet Sida. Olof Palme och den svenska regeringen tog initiativ till arbetet som aldrig diskuterades offentligt och stödet hölls till allra största del hemligt. ”Vi var smarta”, säger Palmes hemliga agent Birgitta Karlström Dorph, tidigare diplomat i Sydafrika…:
  https://landetsfria.nu/2019/nummer-10/flera-miljarder-gick-till-motstandet-i-sydafrika/

 2. Den bilden som beskriver den ”vita majoriteten” är väldigt talande.

  Dom vita har, trots att dom är så få lyckats bygga upp ett högteknologiskt välfungerande samhälle.

  Och det var vita som satte dom första människorna på månen.

  Allt detta genom hårt arbete och hårda studier.

  Nu vill dom övriga genom BLM och annan vänsterpolitik ha allt de dom vita producerar och har producerat, gratis.

  Och detta genom våld och plundringar.

  Samtidigt som allt vitt skall utrotas och ut suddas.

  Det som blir kvar är en ny medeltid av outbildade vildar, som genom våld och krig förstör allt dom förfärliga vita har byggt upp.

  Tror ändå att det vi åstadkommit kommer folk snart att sakna, för så hemska var väl inte vi?

 3. Zimbabwe har problem. De säger att det beror på de vita som inte lärde dem ekonomi när de vita tvingades fly landet. Kommer även Sydafrika nu bli en ekonomisk stormakt?

  • Det kommer likt Venezuela och Sverige att sluta som DDR.
   Och svetsarn flyr till Sydamerika.
   Och när försäkringskassans kassa är tom, flyr även muslimerna.

 4. Att beskriva konkreta fakta är numera, i vissa fall, detsamma som att ta ställning.
  – Fröken! Ahmed spottade på mig!
  – Jag ringer direkt till din pappa. På den här skolan tolererar vi inte rasism.

 5. Det har pågått länge nu. Vita farmare och bönder blir attackerade, torterade och dödade av svarta för att bönderna är just vita. S lade mycket svenska resurser, engagemang och pengar på systerpartiet ANC. Jag minns även en lång dokumentär jag såg på SVT för flera år sedan om S stora ambitioner från slutet av 1960-talet tror jag det var, för att hjälpa fram ANC. Nu verkar kriminella krafter härska friare i landet i stora mängder och vita bönders liv är inte säkra mot rasistiska attacker från svarta. Förnekelserna går djupt ned i PK-journalisternas helveteskorridorer för att medialt tysta ned terrorn.

 6. Det är bara två länder som ger asyl till vita från Sydafrika, Australien och Ryssland. Det finns således fortfarande två humana länder.

 7. I Black Lives Matter tider tiger vänsterholkarna inom media när det gäller något som gäller White Live Matter.

 8. Vänstern måste hata sig själva och saknar självbevarelsedrift. Enligt deras förvrängda syn är vita aldrig offer särskilt om gärningsmännen är icke-vita.
  Särskilt känslig är situationen i Sydafrika där narrativet om den glada och lyckliga regnbågsnationen inte får förstöras av nyheter om mord och anti-vit diskriminering. Det skulle inte förvåna mig om vänstern skulle argumentera att de vita nu straffas för apartheid.
  De enda afrikaner som har asylskäl i Europa är i själva verket de vita i Sydafrika.

 9. Det skenheliga Pk- Sverige förnekar sig icke. Deras minne är kort de har redan glömt sin älsklingsfras ”Alla är lika mycket värda.”

Kommentera