SSU vill kopiera SD:s migrationspolitik


INVANDRING. Philip Botström, är född 1990 i Colombia, och en socialdemokratisk politiker. Botström är ordförande för socialdemokraternas ungdomsförbund SSU. Som förbundsordförande är Philip Botström adjungerad till Socialdemokraternas verkställande utskott, också känt som VU, samt till Socialdemokraternas partistyrelse.

Philip Botström, ordförande SSU, vill kopiera Sverigedemokraternas politik. Pressbild.

I Filipstad, som tillhör de kommuner som tagit emot flest flyktingar, har anställda larmat om att man närmar sig ruinens brant. SSU-toppen Philip Botström har själv vuxit upp i den värmländska staden och kallar flyktingsituationen för ”hopplös”– Jag äcklas av hyckleriet som jag har mött i migrationsdebatten, där man inte låtsas om de här problemen, säger Botström enligt Expressen.

Nu kräver Botström att svensk migrationspolitik görs om från grunden – och att Socialdemokraterna tvingar Centerpartiet vänsterut i den ekonomiska politiken.

-Pettersson säger att är det någon som hycklar är det Philip Botström och SSU. Under den senaste tiden har SSU arbetat fram en ny migrationspolitik där man bland annat kräver att det svenska mottagandet ska stämma överens med landets integrationskapacitet. Samtidigt har man närmat sig en hållning som tidigare har kopplats samman med Sverigedemokraternas migrationspolitik: Att hjälpa flyktingar på plats snarare än att ta emot dem.

Tidigare har Botström och SSU varit för i princip fri invandring. I november 2015 lanserades bland annat en kampanj på temat ”Öppna Europas portar”. ”De som vill se ett öppet samhälle behöver organisera sig och den möjligheten erbjuder SSU, därför gör vi den här satsningen”, sa Philip Botström i ett pressmeddelande.

Kort sagt Botström har varit emot det som Sverigedemokraterna sagt hela tiden, nu kopieras SD:s politik men det går fortfarande inte att prata med Sverigedemokraterna. Jag äcklas av den som för bara en kort tid sedan var för fri invandring och inte kan be om ursäkt till som i årtionden varnat för socialdemokraternas politik…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “SSU vill kopiera SD:s migrationspolitik

 • Lita inte på S | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] och för en utvidgad politik för anhöriginvandring. Att Botström svamlar i den av Expressen publicerade artikeln råder det ingen tvekan om enligt Westerholm. Att Boström skulle vara omedveten om Hans hemort […]

  Gilla

 • Fjodor

  Sossarna har väl inte haft några egna idéer sedan de försökte införa löntagarfonderna.

  Gilla

 • bjornwiklund

  ”. .. . och kallar flyktingsituationen för ”hopplös”. – Jag äcklas av hyckleriet som jag har mött i migrationsdebatten, där man inte låtsas om de här problemen,”
  ”Nu kräver Botström att svensk migrationspolitik görs om från grunden”

  VAD MENAS? Förutom den uppenbara lösningen…..

  Gilla

 • Ingvar Gustavsson

  God morgon Philip dax att vakna nu

  Gilla

 • gamgubben

  Tur att de är som de är sossarna, om de vore ärliga och talade om vi använder oss av SD’s gamla förslag skulle de vinna en viss aktning. Men nu fortsätter trenden nedåt.

  Gilla

 • ossie

  Liknar Ny Demokratis politik som bespottades av speciellt sossarna. Sen några år senare när Nyd var borta så tog man upp ett flertal av de bespottade förslagen och gjorde dem till sina egna.

  Gilla

 • age

  Kanske enda sättet för LANDSFÖRRÄDARNA att
  klamra sig kvar vid makten?

  Skulle vara bättre om de annulerade kontraktet de
  har med muslimerna sedan 1999!

  Då skulle de kunna ge sin kraft åt att rädda Sverige
  från det totala förfall som pågår!

  Gilla

  • HB

   Lövfen har uttryckligen sagt att de Aldrig kommer att gå emot muslimer eller islam i Sverige.

   Framöver kommer det att poppa upp moskéer med minaret som svampar i Sverige…

   Kommunpolitikerna jublar!

   Gilla

  • Maja 2

   Det är ett krav av svenska folket att annulera kontraktet.

   Gilla

 • Nisse

  Hopas att väljarkåren i Sverige inser att Sossarna börjar föra SDs politik i invandrings frågan snacka om att vända kappan efter vinden…….

  Gilla

  • Maja 2

   Vi har inga bevis på det än så länge när de hela tiden pumpar nya till landet via Italien och Grekland, och det sorgliga är att vi även bidrar dem med enorma belopp pengar.

   Gilla

  • MrR

   Tror att det endast är en ”dimridå” för att behålla röstarna, Sossarna kamouflerar ju alltid sin agenda för att göra andra saker när de sitter i makten!

   Gilla

 • Maja 2

  Sd;s politik har alltid varit et enda rätta, när samtliga partier kopierar det!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: