Bussförare vägrar köra med pride-flaggor

PRIDE. Denna vecka ska många av SL:s bussar prydas med regnbågsflaggor på taken. Men när en resenär ifrågasatte varför hans busslinje inte hade flaggor fick han ett kränkande bemötande. – Chaufförerna sa att han inte vill ha några ”fikusflaggor”, berättar passageraren enligt Expressen.

Resenären som bor i Rinkeby, i norra Stockholm, säger att flera busslinjer i hans område saknar regnbågsflaggan. Han ska nu ha tagit kontakt med SL angående det som har hänt.

– Detta är nytt för mig. Men det är självklart inte ett okej bemötande mot en passagerare och jag förstår att man blir upprörd, säger Johan Nordgren, presskontakt på SL.

-Pettersson säger att fick bussförare stöd av facket när de vägrade köra med SD-reklam på bussarna borde stödet vara dubbelt denna gång. Sverigedemokraterna betalade för reklamplatserna medan den vänsterliberala Pride-rörelsen är sponsrade av bland annat SL.

Pride-rörelsen är en vänsterorganisation som inte gillar olika, Sverigedemokraterna och Medborgerlig samling som har en homosexuell ordförande har nekats deltagande i arrangemanget. En sådan organisation borde helst läggas ned, i andra hand betala sina egna reklamplatser utan skattebetalarnas hjälp…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 thoughts on “Bussförare vägrar köra med pride-flaggor

 1. Precis allt ska ju vara HBTQ-certifierat numera, även Svenska Kyrkan, så varför undanta muslimerna? Kräv HBTQ-certifiering av Sveriges alla moskéer! Kräv också att de GENUS-certifieras för att visa att man har rätt värdegrund och ge heller inte bygglov för moskébygge i Karlstad förrän dessa certifieringar har verkställts!

 2. Tack o. lov finns det ingen Pride i mitt ghetto…Däremot en djä-la massa Araber,niggrar och zigenare,samt en eller annan snedögd !!
  Annars är allt lugnt. 😉

 3. I Polen står nu IKEA inför rätta efter att ha försökt tvinga en kristen medarbetare, att dela ut HBTQ-propaganda.

 4. Jag känner en öppet homosexuell man som tycker att hela Priderörelsen är löjlig. Priderörelsens parad består ofta också av personer som är kändisar, politiker och innefolk som vill bli bekräftade att de hänger med och därmed får en legitim PK-status.

 5. Återigen bevis på svenska myten om allas lika värde, och hur det uppenbart inte gäller Svenskar som har andra synpunkter än det media har. Kallas helt enkelt för FACISM och NAZISM, i dagliga termer mer kopplat till Miljöpartismen och socialdemokratismen, som dessutom har ÄKTA och dokumenterade kopplingar till just nazismen. Men undviker den kritiken med att utmåla andra utifrån hur man själv agerat historiskt, kallad i dagligt tal för brun smitning. Nåväl Mp beter sig mer och mer som Spaniens Franco, med sina egna guardia civil i form av AFA, så dom kan absolut inte slinka undan en släng av sleven.

 6. Aj aj.Nu blev det en delikat konflikt då de flesta busschaufförer är araber i Rinkeby.
  I like ! Hoppas att få höra fortsättningen!
  För övrigt tycker jag att i år har man sluppit allt skräp kring Pride.
  Det är inte så att man hatar homosexuella fast man är trött på pridehysterin. Hoppas att pridefestival aldrig återkommer här!

Kommentera