Kamrat Manne…


NATIONALISM. Sverige idag har en vänster som fullständigt gått vilse i invandringsfrågan och snöat in på identitetspolitik. Vi har en arbetarklass som hellre röstar på borgerliga SD som tar den nationella frågan på allvar då den blivit den viktigaste frågan för arbetarklassen idag. Inget av dessa alternativ är en gynnsam väg för svenska folket. Vad vi behöver är något nytt som för hela landet framåt.

Kamrat Manne twitter, kallar sig radikal socialdemokrat, traditionalist och patriot.

Därför finns Framåt Sverige som är en politisk rörelse som kräver ett omedelbart stopp för den vansinniga politik som förstör vårt land och eftersträvar istället ett bygge av ett nytt folkhem där tradition, solidaritet och gemenskap blir grunden för framtiden.

De gamla socialdemokraterna hade rätt i det allra mesta! Framför allt i frågan om integration och utbyggnad av välfärdssamhället. Vad vi behöver nu är en ny arbetarrörelse där folkhemmet, traditionen, solidaritet och gemenskap blir grunden för framtiden.

-Pettersson tvivlar på att nationell socialism finns eller fungerar men tanken är bra. Framåt Sveriges  politik går tillbaka till de ursprungsvärden som arbetarnas tidigare företrädare i dagens Sverige helt tappat. De konservativa nationalisterna och den riktiga vänstern borde kunna gå ihop i en gemensam strävan att rädda Sverige. Lägg partipolitik åt sidan och koncentrera på att få landet att tillfriskna genom asylstopp, återvandring, Swexit och nationell stolthet. Alla riktiga vänstermänniskor bör ju förr eller senare inse att det misslyckade mångkulturella experimentet i första hand drabbar de som har minst…

Per Albin byggde folkhemmet på den tiden Socialdemokraterna var som Sverigedemokraterna idag…

Per Albin och socialdemokraterna på marsch när S tänkte på svenskarnas bästa.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


10 responses to “Kamrat Manne…

 • Maja 2

  Låter som en finsk romsk man ,allmänt kallad Manne.

  Gilla

 • Anders Lundin

  Men det blir väl Hitler? Socialism + Nationalist = Nationalsocialisterna.
  För övrigt hade de gamla sossarna uppenbarligen sina poänger, inte minst Sverige åt svenskarna.
  Exakt detta som Svetsaren blånekar konstant, tillsammans med den svenska journalistkåren.

  Gilla

 • Argus

  ”Kamrat Manne twitter, kallar sig radikal socialdemokrat, traditionalist och patriot.”

  Erlander, Hansson och Branting måste tydligen ha varit radikala då. Märkligt då att Sverige fungerade bättre och svenskarna hade det bra, riktigt bra, kanske bäst i världen under dessa ”extremister” än vad vi haft under de icke-radikala Palme, Carlsson, Persson och Löfven?

  Eller kan det ha med 1968 och två utopiska drönares verk att göra? Det är bra synd att alla marxister, leninister, maoister och stalinister inte kan hålla sig planekonomi. Om Deng Xiaoping hade följt manifestet och hållit sig till planekonomi så hade inte hundratals människor behövt dö i förtid och ingen hade behövt hålla social distansering. Få varor hade tillverkats i Kina och ännu färre hade rest dit eller därifrån.

  Gilla

 • Tony

  Kom ihåg en sak, det finns inte och har aldrig funnits ett kommunistland där det rått välstånd? Kommunism är ett hjärnspöke!

  Gilla

 • Tony

  Ett nytt arbetarparti ? Ja men då kan man inte göra som
  dessa störar gjort att förnedra dom som röstat på dem
  och stött dem i val efter val och sen löna dem med världens sämsta pensioner, tror nog många tänker sig för mer än en gång innan
  dom lägger sin röst på ett sosseparti.

  Gilla

 • gamgubben

  Ponera att det går bra för framåt Sverige och att de skulle få makten så efter en mansålder eller två så har de glömt allt och tänker bara på partiets och sitt eget bästa. En kopia av Socialdemokraterna behöver vi absolut ej!

  Gilla

 • hllviken

  4%spärren – värd att tänka på innan man rusar iväg och slår på stortrumman!

  Gilla

 • MrR

  Allt med namnet Vänster och Liberalism är strävan mot totalitärt styre .
  Vänster, Höger fokusering är en död företeelse det måste fram något (modernare) system för Land och medborgares väl och ve.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Med de tankarna kanske Manne kan enrollera sig i SD . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Klas.

  Polen har en intressant politik.
  Överklassen advokater, läkare, domare, tandläkare, utbildade i Jaruzelskis anda när man stoppade arbetarklassen från högre utbildningar, röstar vänster.
  Arbetarklassen de förtryckta, röstar social-konservativt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: