Snart lever vi i en islamsk diktatur


INSÄNDARE. Det går att räkna ut det rent matematiskt. Senast 2050 är det ett faktum. Troligare tidigare om identitetspolitiken inte återgår till tillväxtpolitik. Vilket bl.a. förutsätter en annan klimatpolitik. Under finanskrisen var 500.000 arbetslösa. Nu är vi där igen och värre lär det bli. Dessutom 570.000 permitterade. En växande del av befolkningen är bidragsberoende. Men trots coronasmitta fortsätter strömmen av migranter. Prognosen pekar på 100.000 i år. Som utan hälsokontroll tar plats i samhället. Bara 16% av dem är asylsökande.

Rolf Malm

Det finns nu 1,2 miljoner muslimer i Sverige. Om hälften av dem nu är svenska medborgare med rätt att rösta så betyder det 32 riksdagsmandat. Helt avgörande i de flesta val. Eftersom de klanröstar så som Muslimska Broderskapet befaller, så är denna terrororganisation den starkaste lobbygruppen i Sverige. De rödgröna med sina stödpartier tvingas förhandla med islamisterna om vem som ska styra Sverige. De måste anpassa sig till Broderskapets viktigaste fråga – fri massinvandring. Går de mot detta, så förlorar de klanrösterna och därmed makten. Makten går före svenska folkets bästa. Men förrädarpartierna kommer att falla på eget grepp. När kalifatet är tillräckligt starkt i Sverige så tar de över makten själva. Då behöver de inte Löfven, Lövin, Lööf för att gå deras ärenden.

Islamisterna kommer att vinna. Dels beroende på massinvandringen och att de lever gott på svenska skattebetalare. Som sakta tvingas integreras med den islamska kulturen istället för tvärtom. Dels beroende på att de föder fler barn än svenskarna och därmed blir fler och får ännu högre bidrag. Men också för att skattebetalarna bekostar deras otaliga organisationer som infiltrerar samhället på alla nivåer. De tränger sakta ut svenskar från sjukvård, skola, bostadsmarknad. Överallt utom på arbetsmarknaden, som de med varm hand överlåter till svenska skatteslavar.

Men det är svenska folket som låter det ske. En röst på de röd-gröna och deras stödpartier är en röst till Muslimska Brödraskapet. Det är ett långdraget landsförräderi. Eller en frivillig, etnisk rensning. Men Quislingarnas partier genomskådas alltmer av den arbetarklass som de tidigare representerade. I varje fall av dess manliga väljare, som lämnar dem i stora skaror. De lär dock inte vara tillräckligt många för att stoppa kulturelitens angrepp på nationen. Inte ens om alla fattigpensionärer ansluter sig. De har en överlägsen makt emot sig i form av islamister, feminister och klimatsekterister. Att resa sig i den trånga åsiktskorridoren kräver råg i ryggen.

Rolf Malm

Ps. Skriver på boken ”Sverige 2084”. En genomgång av alla de skandaler, bedrägerier, lögner, förfalskningar, svek och förräderier som tvättats bort från den svenska, politiska historien. STORT TACK för alla tips och allt stöd!

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Mitt förslag på vad koranen ska användas till… 


23 responses to “Snart lever vi i en islamsk diktatur

 • Maja 2

  Sveriges budget har försämrats med -71 miljarder i jmf med i fjol.
  Hur skall det sluta nu när vi tvingas att betala för EU enorma belopp dessutom.
  Konkurs.

  Gilla

  • Pettersson

   Sveriges underskott blev 71 miljarder för första halvåret 2020. Jämfört med 2019 då överskottet var 100 miljarder har vi tappat c:a 170 miljarder.

   Gilla

 • G Nordström

  Om det blir val 2022 så blir Sozzarna tvungna att ta Nybildade islampartiet Nyans till hjälp för att bilda regering.
  Vi får se hur det blir i början på nästa år när det riktigt kommer att märkas hur illa det verkligen är. Då hjälper det föga att man har ett politiskt tillsatt jobb. Mer värdefullt med bra kontakt med jordbrukare.

  Gilla

 • Jenny Ek (wadyr)

  Och medan muslimerna vandrar in, vandrar svenskarna ut… över 47tusen utvandrade 2019 enligt scb….

  Gilla

 • Ragnar

  Jag lyfter på hatten för de 40åriga svenskar som struntar i sverige.
  Bättre att cykla på elcykel och gärna då med bakvänd cykelhjälm och källsortera sopor är viktigt.
  Svensken är underbart korkad.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Är på väg , brinner i knutarna , fem i tolv , snart ute med landet , mm mm . Vi är ju redan där , fattar vi inte det . Inget att hymla med , vi är DÄR vid slutet av historien om Sverige som vi minns det . Tack Rolf . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Vi har redan islamisk ledning lite här och var .Regeringen Baylan och Shekarabi .Sedan frågan om svetsarn konverterat utan att han har märkt det Han kanske såg det inte komma Vem vet ?

  Gilla

 • Ammi

  Ponera! I valet 2022 vinner sossarna, centern och muslimska partiet Nyans valet! Glädjande är att Mp åker ut men det hjälper knappast. Sverige är en muslimsk stat senast 2040. Vad som händer i små kommuner som tagit emot flest invandrare vill jag inte ens tänka på!!

  Gilla

 • Maggan

  Om denna massinvandring fortsätter så tar det kortare tid än till 2050 till Sverige blir islamisk stat. Samtidigt som invandringen fortsätter med höga nativitetstal så tror jag att svenskarna kommer att fly från Sverige i allt snabbare takt.
  Ju mer muslimdominerat, desto fler svenskar lämnar landet. De som flyttar från landet kommer främst vara unga och medelålders med bra utbildning och ekonomi. Jag tror att väldigt många svenskar redan har flyttplaner så när hoppet är ute, efter ett dåligt nästa val 2022, så tar de steget att flytta. Och vad är egentligen så bra med Sverige, inte vädret iallafall! Och om allt det som varit bra med Sverige tidigare, ex vården, skolan, tryggheten osv försvinner, vad finns kvar?
  Kvar blir pensionärer, både svenska och invandrade, samt personer med sämre utbildning, hälsa, ekonomi och kraft att klara en flytt till utlandet.
  Redan om tio år sådär kan läget vara så katastrofalt i Sverige att ingen av svensk härkomst vill bo här.

  Gilla

  • Billy Boy

   Sveriges störtlopp nedför i den ekonomiska utförsbacken pågår redan för fullt. Citat nedan från SVT Text idag:

   107 SVT Text Torsdag 30 jul 2020
   INRIKES PUBLICERAD 30 JULI

   Statens underskott: 71,4 miljarder

   Minus 71,4 miljarder kronor. Det blev
   saldot i statens budget under första
   halvåret 2020, visar siffror från
   Ekonomistyrningsverket (ESV).

   Jämfört med motsvarande period förra
   året försämrades saldot med hela
   170 miljarder kronor.

   ”Coronapandemin medförde lägre
   inkomster och högre utgifter
   i statens budget”, konstaterar ESV
   i ett pressmeddelande.

   Underskottet i juni var 56,5 miljarder
   kronor, 31,7 miljarder kronor mer än
   underskottet i juni 2019.

   Slut citat från SVT Text

   Sveriges välfärdsekonomi för helåret 2019 jämfört med övriga länder i Europa, vilket också har stor betydelse i sammanhanget:

   Siffror nedan för respektive land i Norden. Beloppen i USD (avrundade till tusental) per vuxen person.

   Island 166
   Norge 71
   Danmark 59
   Finland 56
   Sverige 42 (= fattigast i Norden)

   Grafik nedan som omfattar länderna i västeuropa:

   Anhöriga till äldre samt enskilda äldre i Sverige vill inte
   flytta in på äldreboenden på grund av smittspridningen av corona.

   Citat från SVT Text nedan:

   109 SVT Text Torsdag 30 jul 2020
   INRIKES PUBLICERAD 30 JULI

   Fler avstår flytt till äldreboende

   Personer som har fått grönt ljus att
   flytta in på äldreboende väljer att
   avstå på grund av coronaviruset. Det
   rapporterar flera kommuner till In-
   spektionen för vård och omsorg (Ivo).

   -Det är framför allt anhöriga, men
   också enskilda äldre som inte vill att
   man flyttar in på grund av smittsprid-
   ning, säger Lena Carp, enhetschef på
   Ivo, till TT.

   Fenomenet är utspritt över hela
   Sverige. När en person fått plats på ett
   äldreboende ska flytten ske så fort
   som möjligt. Tar det över tre månader
   måste kommunen rapportera till Ivo.

   Slut citat från SVT Text.

   Gillad av 1 person

   • Stenbock

    Jo det kostar på att vara frikostig,och bjuda in alla världens befolkning,till ett arbetsfritt och givmilt folk mot gästerna !!
    Försökte räkna ut vad det blir för var och en av oss inhemska c:a 7,5 miljonerna.
    Tyvärr fungerade inte min räknare med dessa enorma antal nollor….

    Gilla

 • SVENSK

  Det finns inte ord för hur ohyggligt detta folkmord på SVENSKAR är. Orsaken är att nästan 70% av SVENSKARNA är inne i ett Zombieliknande tillstånd orsakad av hjärntvätt som åstadkommits genom decennier av indoktrinering med hjälp av medier, skolor och andra av samhällets myndigheter, och har mist sin förmåga till självständigt tänkande och att objektivt ta in och sålla ut relevant information.

  Gilla

 • Peter de Mander

  Vi svenskar är ett saktmodigt och i många stycken naivt folk som fostrats att tro på det vi matas med från genusdagis till aktivistskolor. Jag vaknade sent trots att jag var islamofob redan för 20 år då jag arbetade i muslimska länder. Detta får vi för att vi trott vi varit godhjärtade. Vi har förstört oss själva med genusperspektiv, självupptagenhet och godhetssyndrom som lett till Ett PK narrativ som står i strid mot allt sunt bondförnuft men även vår grundlag som sakta förvanskas av de styrande. Jag är inte utan skuld men kämpar med det lilla jag kan för att påverka min omgivning. Önskar vi hade lyssnat för länge sedan.

  Gilla

 • Guy F

  Intressant att se hur röstsiffrorna kommer att visa vid nästa val, MP V och Sossarna inser, kanske,att man närt ormar vid sin barm och följt deras krav för att få deras röster. Men nu har visst ett muslimskt parti bildats, och då är ett delmål uppnåtts. Så frågan blir väl hur ser idioterna på det sätt dom grundlurats, och hur många svenska röster har dom förlorat på sin maktstategi! Hut går alltid hem, och fri invandring och permanenta uppehållstillstånd är ju en regel deras nya röster krävt och erhållit i utbyte mot röster i senaste valet. Så när dom nu troligtvis mister 1 miljon röster. Vad gör dom då för att ta ansvar för problemen man åsamkat Svenska folket? Säga att man varit naiva? Nä, bättre vore att dom som röstat för denna idiotiska politik, ska också bli ålagda att försörja dessa personer ur egen ficka. Dom får upplåta sina bostäder och kreditkort till sina nyanlända vänner. Rättvisare kan det inte bli!

  Gilla

 • Tony

  Skolor brinner , bilar brinner fabriker brinner Hyreshus brinner,
  våld mord åldringsrån, bedrägerier av alla de slag, och en regering
  som sover, en media som inte bryr sig mer än om vad Donald Trump
  har för sig, och väldigt många Svenskar tycks fortsätta att sova.

  Gilla

 • Billy Boy

  12 minuter med Hans Jensevik Nr 3.

  Här presenteras ett scenario för ett ekonomisk värsta fall för Sverige fram till 2050 byggd på antagandet att politiken i riksdagen förblir oförändrad.

  I mitten på seklet har Sverige en muslimsk majoritetsbefolkning. Sverige som välfärdsnation är då historia beroende på ett för lågt yrkesdeltagande.

  Hans Jensevik avslutar videon med orden:

  ”Det finns sex partier som vi i ‘Nix to the six’ anser måste väljas bort i valet 2022. Vi går den demokratiska vägen och de som skall bort är Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna, Kristdemokraterna och Moderaterna. De är de ansvariga för läget idag. De sex och inga andra”

  Jag hade personligen lagt till att även välja bort Vänsterpartiet m h t deras mångåriga vurmande för den skadliga massinvandringen.

  (Videon publicerades 2020-07-12. Speltid 12:14)

  Gilla

 • Hanna

  Media skriver att färre beviljas asyl idag för att få oss att tro att Sverige är på rätt spår igen, men mörkar att mångdubbelt fler anhöriginvandrare beviljas automatiskt uppehållstillstånd. De flesta känner inte till det har jag märkt.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Man har börjat fundera lite på alternativen. Att gå på fredagsbönen och sluta äta fläsk mot att bli av med vänsterdräggen och feministpacket.

  Gilla

 • gamgubben

  En oerhört smärtsam stund att läsa Rolfs senaste. Det absolut värsta är att han med stor sannolikhet har rätt.
  De som borde läsa detta och vad han skrivit och ändra sitt röstande, gör det inte och om det läser har de inte förmågan att förstå vart Sverige är på väg.

  Gilla

  • Maja 2

   Var och en av oss kan kopiera några blad och dela ute .På bilar, anslagstavlor mm.Mer kan inte vi göra.

   Gilla

 • Kent

  Ja du Rolf det brinner verkligen i knutarna om det inte blir släckt snart så kommer hela bygget att vara övertänt.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: