Stäng

31 reaktioner på “Kvinnor kan

 1. Jag har alltid varit för kolonialism.
  Vi i den vita, civiliserade världen har oerhörda tillgångar som väntar oss i Afrika. Det är bara att ta för sig. Den som protesterar, skjuts.
  Inget mer med det.
  Vi vita ska, är tvungna att ta vårt ansvar gällande kolonin Afrika. Ni ser ju ovan vad som händer när Ngongo lallar på i sin lågintelligenta dimma.

  Nej, ett starkt, vitt Sydafrika med tillhörande Namibia samt ett återuppståndet Rhodesia…det är en bra grund till att styra vår koloni Afrika.

 2. Rätt många gamlingar i vårt land fick också sätta livet till när dödspatrullerna ordinerade morfin i stället för syrgas. Inte lika blodigt, men ångesten var nog ungefär densamma.

 3. Var i Ghana på 60-talet och landet var även då ett riktigt hemskt dåligt fungerande skitland där djungelns lag rådde. De har haft över 60 års självstyre på sig att utvecklas till något bra, men har snarare bara blivit någonting ännu värre. Ett av problemen är att de aldrig vill lämna stam och klankulturen. Ett andra.problem är att de flesta afrikanska länders gränser skapades av kolonisatörerna medelst penna och linjal på kartan utan hänsyn vem som levde i de inritade territorierna. De olika stammarna konkurrerar om att bestämma över varandra och nästan ingen är intresserad av att utveckla landet till det bättre.

 4. Krävs det speciella gener och/eller kultur för att göra så här!?
  Som sagt, de allra värsta vita manliga brottslingarna är ganska jämnbördiga med Afrikanska kvinnor!?

 5. Afrikanska länder kommer aldrig längre sin utveckling om man inte erbjuder vettig skolgång och utbildning på plats.Vidskepelse och vanföreställningar frodas där man inte känner till något annat.Fruktansvärt att sådant här förekommer år 2020.Man ser verkligen hur kvinnan med någon form av piska njuter i fulla drag av sin uppgift.Dom tror nog på fullaste allvar att dom gör en god gärning.

  1. Erbjuder !!! vi nordbor erbjöds inget, vi fick själva utvecklas.
   Om vi stoppar mer i halsen på afrikanerna sitter de bara och väntar på mer.
   De måste själva göra något.

 6. – och sådana djur importerar vi
  till Vårt Fosterland!

  Vill vi ha sådana djur i Sverige?
  Kan vi ha sådana djur i Sverige?
  Socialdemokraterna har kontrakt
  på att de ska ”få positioner i alla
  viktiga styrelser i Sverige, inklusive
  regeringen!

  Vi läser varje dag i tidningar och här
  på bloggen om resultatet!

  Vill vi ha socialdemokraterna i vår regering?
  Kan vi ha socialdemokraterna i vår regering?

 7. Några idioter tycker tydligen det är helt rätt att slå ihjäl gamla kvinnor, stort grattis. Ni måste tillhöra regeringen eller FI eller Metoo eller BLM, eller vara tvättäkta kommunister.

 8. Noterar att det finns en person som ger tummen ner, till alla personer som tycker det är fel att misshandla en gammal oskyldig kvinna till döds.

  Hur fungerar en sån i huvudet?😃

  1. Miljöfascist, Kommunist, Nationalsocialist eller någon annan extrem minoritets grupp som det dräller av.
   De är emot allt som är relevant.

 9. Kan bero på att de inte orkar utföra ett arbete, som ger familjen mat, så då i sin tristess vid matbordet, så sitter dom och fabulerar om att det grönare på andra sidan, vilket ger en avundsjuka på den äldre 90 åringen,
  som kanske har det i sig, att gör jag inget, får jag inget och arbetar för sin föda på bordet.
  menas de hungriga avundsjuka åker till sverige och får allt serverat
  (bara en hypotes i en BLM värld)

 10. Det saknas utbildning det är ungefär som tidig medeltid var i Sverige. Jag mår oerhört illa att se en gammal kvinna behandlas på detta fruktansvärda sätt.
  Låt nu inte denna film få er att tro alla svarta är lika vedervärdiga. Skillnaden mellan de goda och de dåliga är bristen på utbildning eftersom många fortfarande tror på diverse gudar och medicinmän. Vi var inte så snälla och mjäkiga som idag, på tidig medeltid heller.

  1. Ghana var första landet som blev fri från kolonialmakten i Afrika. Det har inte särskilt fort med framsteg.

 11. Det är precis samma slags okontrollerat känslosvall och avsaknad av impulskontroll som man ser bland de svarta som härjar på USA:s gator.
  Svarta är självklart orsaken till att det ser ut som det gör i Subsahariska Afrika, Haiti, Baltimore, Chicago etc. Men inte enligt vänstern som predikar att alla individer är identiska.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: