Stäng

Inte om gränser, det är deras hatiska religion

Rajaa Al-Halabi, chef för Hamas kvinnorörelse, sade vid ett möte i Gaza, som sändes den 9 juli 2020 på Al-Aqsa TV (Hamas – Gaza) att Allah straffar judarna. Hon sa att palestiniernas konflikt mot israeliterna och den sionistiska fienden är en tros-konflikt och att denna fiende inte har någon plats i Palestina.

Hon tillade att palestinierna är avsedda att genomföra Allahs vilja genom att ”avsluta” israeliterna och att Allah har fört judarna till Palestina så att det ska bli deras kyrkogård.

Som Svensk skattebetalare så bidrar du till att försörja dessa mordlystna utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen.   Läs mer  HÄR

 

6 reaktioner på “Inte om gränser, det är deras hatiska religion

 1. Mörka tongångar. Varför skyddar Sverige den typen av hat? Vad är Palestiniernas framtidsversion med ett utplånat Israel? Jag kan inte acceptera att Sverige verkligen ska hjälpa till med det. Sverige borde ha den motsatta ambitionen naturligtvis.

 2. Eftersom vår regering stöttar Palestina ekonomiskt, i deras kamp mot Israel, vet vi vad regeringen tycker om judars rätt att leva.

 3. Det finns inga gränser för vad
  hjärntvättade och svagt begåvade
  indiider kan tänkas göra.

  Religion bygger på att individen inte
  har hjärnkapacitet nog till att förstå
  att vi lever i verkligheten.

  Religion ger individen möjlighet att
  leva i en fantasivärld.

  Känner du dig träffad?
  Fortsätt då tro om det tröstar.

 4. Lyssna till denna kvinna och minns, det är en bild av det nya Sverige som växer fram med hjälp av politiska virrhjärnor och omogna röstberättigade.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: