Varför ljuger socialdemokraten Morgan Johansson?


INSÄNDARE. Sedan Morgan Johansson (S) blev minister 2014 har 650.000 migranter fått uppehållstillstånd. Men det finns också 873.000 med samordningsnummer. Uppskattningsvis bor flera 100.000 av dessa personer i Sverige och har full tillgång till välfärden. Ingen vet hur många som bor här. Det finns inget register! Vi kan lika gärna vara 11 miljoner invånare som det officiella 10 miljoner.

Rolf Malm

Nu i Coronatider med stängda gränser ljuger han och utsätter svenska folket för ökad smittrisk. Han påstår att antalet asylsökande är lägre än på länge. Men det är en livsfarlig lögn. Första halvåret  i år har 45.000 uppehållstillstånd utfärdats. Bara 16% av dessa är asylsökare. Övriga är bl.a anhöriginvandrare som utan hälsokontroll släpps ut i samhället.

Överväldigande bevis för att migranter inte blir självförsörjande på 20 år, att de står för oproportionellt stor andel av kriminaliteten och större delen av alla våldtäkter förnekar Morgan Johansson som en istadig åsna. Att han därmed utsätter det folk han valts för att leda för enorma risker är oförlåtligt.

Han ljuger när han påstår sig vara demokrat. Han är den främste bekämparen av det fria ordet. Det som är demokratins förutsättning. Torgny Segerstedt skulle kallat honom en förolämpning. Ty han är en förolämpning mot sunda förnuftet och svenska folket. Förrädiskt öppnar han portarna för den trojanska hästen efter att bakom ryggen på väljarna skrivit avtal med islamisterna.

Som alla storljugare motsäger han sig själv. Vi har inte fler brott säger han, samtidigt som han för skattepengar måste bygga nya fängelser eftersom de nuvarande är fulla. Överbefolkade av invandrare. Det skulle bli billigare om han köpte den dyra svenska förvaringen i lågprisländer. Det finns gott om privata fängelseanstalter runt om i världen. Inte så bekväma som här, men säkert mer brottsförebyggande. Vi är ju ett exportberoende land. På det här området har vi ju bara import.

Steget Efter

Varför ljuger Morgan Johansson? Ett skäl är säkert att han börjar inse hur mycket pengar och elände hans politik har kostat svenska folket. Sanningen skulle bli förödande för honom. När nu omvärlden i coronatider genomskådar hans potemkinkulisser blir det svårare att bluffa sig fram. Då väljer han att diktera villkoren för att medverka i debatter och avstår helst från att låta sig synas. Svenska medier kan han ju diktatoriskt styra. Han sitter ju på penningkranen och är vaktmästare i den svenska åsiktskorridoren. Ett annat skäl är väl att han lider av en svår form av Napoleonkomplex. Denne man är farlig, han tror på det han säger.

Nu är han ju inte ensam bland de förledande ledarna i regeringen. Anders Ygeman är ju också en bluff. Vi har ett överflöd av elenergi säger han. Men han mörkar att stora delar av industrin tidvis hotas att släckas ner när det inte blåser. Lövin och Bolund ska vi bara inte tala om. De har blåst svenska folket på så många miljarder att vanliga solochvårare framstår som välgörare. Otroligt nog leds de av en landsfader som inte ens kan skilja på höger och vänster.

En demokrati är en stat där fritt meningsutbyte inte slutar med en begravning. Churchill

Rolf Malm

Ps. Det var inte så mycket bättre förr. Men dagens politiker är osannolikt usla. Under snart 100 år har respekten för folkviljan urholkats. Nu byter vi inte politiker, nu byter vi ut folket. Riksdagen har blivit ett rundningsmärke för nominklaturan. Vi räknas bara på valdagen. Däremellan bestämmer Muslimska brödraskapet och de sex rödgröna partierna färdriktningen. Jag skriver en bok om demokratins förfall. Arbetsnamnet är ”Sverige 2084”. STORT TACK för alla tips och allt stöd!

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Politikfakta


21 responses to “Varför ljuger socialdemokraten Morgan Johansson?

 • Hasse

  Efter Tage Erlander har det bara blivit lögner. Socialdemokraterna har helt glömt vad heter i grunden.SAP. ingenting med deras ideal är kvar. Det arbetande folket skulle ha bra pensioner.bra vård.bra löner o villkor. Ingenting sen vi gick med i EU skiten finns kvar. Det är bara en massa akdemiker skitar som styr o ställer till det ännu mer.Och som rör på statens kassa med pensioner o försäkringar. Titta bara på man anställdas villkor. Vi har blivit lurade vi som har slitit ut våra kroppar.
  Gör uppror mot hela EU möget.

  Gilla

 • Kungen

  Enkelt. Det ligger i generna på en sosse att vrida på sanningen så att den stämmer…..

  Gilla

 • Lisa.

  Sossen blir aldrig mätt, i grannens hus.

  Gilla

 • gamgubben

  Varför han ljuger? Finns ingen sosse som ljuger de bara manipulerar sanningen. ”Det finns väl ingen vettig människa som ljuger…” Vi skriver inte om dem vi skriver om socialdemokrater!

  Gilla

 • ruben

  Ja regeringens ministrar kan nog framkalla psykiskt obehag. Jag befarar att alltför få har avslöjat deras falska vägval. Prövningarna kan bli långvariga, hårda och dyra för Sverige innan det fientliga samhällsbygget lagats från grunden av en svenskvänlig regering. Prövningarna har förresten börjat sedan länge. Det small igen av bomber idag. Nu var det Jordbro. Militären kanske ska börja ha spaningsstyrkor ute för jämnan och jobba med att för alltid eliminera liknande bombattacker i framtiden.

  Gilla

 • per22

  Tur att vi har Rolf Malm som kan förklara skillnaden mellan lögn och sanning för Morgan Johansson, eftersom han inte tycks förstå det själv, eller också är de inplanerade lögnerna direktiv från (S)-ledningen.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Behöver man fråga varför politiker som är kroniska mytomaner ljuger ?
  Morgan.J tillhör ett parti vid namn Socialdemokraterna som alltid har satt och kommer att sätta makten i första rummet, därför tog Steffe sig friheten att olagligen skriva under Coronafonden och EU:s långtidsbudget utan att fråga det svenska folket.
  Palme sa på sin tid, alltid makten framför allt annat och så resonerar S och naturligtvis alla politiska partier det handlar i grunden bara om pengar förmåner och mak för politiker, inte smack om folkets vilja eller väl och ve utan bara om deras röster.
  Så enkelt är det men tyvärr så fattar inte det naiva och konflikträdda svenska folket detta.

  Gillad av 2 personer

  • Nisse

   Varför vill du bara att folk ska klicka på din sida?
   Du bör väl framföra något, när du deltar i kommentarsfältet?

   Gilla

   • ulsansblogg

    Att reblogga är detsamma som att dela på Facebook.
    Vi står själva för våra åsikter på vår blogg.
    Vi skriver en egen artikel dagligen, Att vidarebefordra en bra text då krävs ingen egen åsikt, texten står bra för sig själv,
    Varför tror du att det finns en delafunktion i Worldpress systemet. ?
    Vi har internationella läsare speciellt från USA som läser vår blogg, de är det också viktigt att delge vad som står på andras bloggar.
    Inser du själv att svensk MSM tar sina flesta artiklar fån TT, det kanske du också kan kritisera
    Förutom det så är vår ambition att sprida olika alternativmedia och vi har definitivt ingen ekonomisk vinning, snarare då på sikt förluster om vi blir trakasserade av Näthatsgranskaren och andra odemokratiskt subversiva grupper.
    Vad åstadkommer du själv med dina inlägg ?

    Du är hjärtligt välkommen att läsa ULSANS blogg och som vissa andra av våra följare torgföra sina åsikter.
    Petterson som vi ser det en bra person med vettiga åsikter delar också andras artiklar.

    Gillad av 1 person

 • Ammi

  Denne man är så farlig att det inte finns ord… Syniskt, vore det bra om Corona drabbade honom. En mindre!

  Gilla

 • Tanten

  Liten på jorden,
  stor i orden.

  Gilla

 • HB

  Har Någon sosse Någonsin talat sanning?

  Minns den ljugande kommunpolitikern i vintras? som hävdade att hon hade blivit attackerad i sin husvagn pga sin parthörighet. Exemplena är Otaliga.
  Fusk, mygel, ljug, bedrägerier, våldtäkter mm = vad Sossar står för.

  Att folk röstar på dom är både sorgligt och beklämmande, när de egentligen borde tas om hand av kriminalvården….

  Gilla

 • Maja 2

  Alla sossar ljuger så varför skall han vara undantag. Han gör som alla sossar, lovar och ljuger …
  De vet inte bättre och så har de en gemensam talskrivare som styr deras tal. Rött skall det vara ,rött som blod.

  Gilla

 • Tony

  Morgan är strängt upptagen nu när han skaffat sig en ny dam?
  Ja givet vis även hon en vaneljugare, hon som påstod att
  vi har världens bästa sjukvård, så nu kan dom sitta och ljuga
  för varandra!

  Gillad av 1 person

  • Cirkus Sverige.

   Hon säger säkert att lille Morgon har en jätte stor, och att han är en så bra sängkamrat.

   😳🤪😁

   Gilla

 • Tony

  Ljug är deras partikultur, deras bästa vän efter egenberikning!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: