Afghanen Dawod Hosseini, vittnet i ASAP Rockyfallet dömd igen

BROTTSLIGHET. Nu har Dawod Hosseini, vittnet i rättegången mot ASAP Rocky, dömts på nytt. I en dom meddelad 2020-05-20, dömdes han för ringa stöld. Brottet begicks 2020-04-21 och straffet blev dagsböter 60 om 50 kr.

Steget Efter

Ytterligare en afghan, Sadegh Vahedi, 19991104, dömdes för samma brott, med påföljd 50 om 50 kr.

Dawod Hosseini och Sadegh Vahedi har tillsammans och i samförstånd olovligen tagit varor till ett sammanlagt värde av 536 kronor som tillhörde Normal Sweden Ab. Det hände den 21 april 2020 i butiken Normal, Gallerian, Hamngatan 37, Stockholms stad.

Detta blir Dawods 10:e avsnitt i belastningsregistret.

-Pettersson undrar varför inte dessa yrkeskriminella afghanska medborgare skickas hem, var än hemmet ligger. I Sverige ska de inte vara.

Om ASAP Rocky och afghanerna på bloggen…

Sedan får advokaten Anne Ramberg tycka vad hon vill men hon borde sluta kalla de ljugande afghanska männen för barn…

 • TIDIGARE 2019-07-28. Afghanerna som ofredade ASAP Rocky

BROTTSLIGHET. Den 30 juni 2019 befann sig rappartisten ASAP Rocky med följe i Stockholm för en kommande spelning den 2 juli. Sällskapet hade begett sig till restaurangen MAX vid Kungsgatan, när två afghaner hamnade i konflikt med livvakten. Vid ett senare tillfälle attackerades en av afghanerna, Mustafa Jafari – han blir slagen och sparkad på och större delen av misshandeln sker när han ligger ner – enligt åklagaren har en hel och/eller delar av en glasflaska använts som tillhygge. En videosammanfattning av händelserna finns på Expressen.

Rättegången börjar tisdag den 30 juli och förväntas avslutas fredag den 2 augusti.

Mustafa Jafari är målsägande och den som påstås ha misshandlats av ASAP Rocky med sällskap. Dawod Hosseini var i sällskap med Mustafa och vittne i målet.

Båda är så kallade ensamkommande flyktingbarn och medborgare i Afghanistan.

Mustafa Jafari kom till Sverige 20150108. Uppger sig vara född i Afghanistan och som 6-åring flyttat med familjen till Iran. I Iran bodde familjen i hus och fadern arbetade.
Ska ha varit 14 år när han flydde till Sverige på grund av ”allvarliga hot mot hans person, av personer i hans närhet”. Familjen bor kvar i Iran.
Ville utbilda sig till polis och skrevs in på gymnasium.
Upplevt en försämrad psykisk hälsa efter ankomsten till Sverige, ville flytta till annat boende, efter sömnlöshet hösten 2015 blev han omplacerad. Tränar på gym och har rest på skidresor med sin gode man.

Har under sin tid i Sverige dömts för brott fyra gånger. Han har tillsammans med två medgärningsmän snattat byxor, han har brukat heroin och innehaft tramadol, och han har misshandlat en annan ensamkommande asylsökare genom att skalla honom.

Åklagaren ville se Mustafa Jafari fälld för grov misshandel, och han åtalades för att ha huggit eller stuckit brottsoffret i armen med kniv. MJ hade inför den planerade konfrontationen hämtat två köksknivar, varav den ena ska ha getts till en annan misstänkt gärningsmän, som dock aldrig identifierades. På brottsplatsen fann polisen två köksknivar, en av dem hade blodspår som tillhörde brottsoffret. Rätten fann det dock inte styrkt att MJ med flit skadat eller uppsåtligen försökt att skada brottsoffret på detta sätt.

I ett yttrande framgår att MJ skyllt händelsen med misshandeln på en annan ”ungdom”, som ska ha försett honom med alkohol. Denna ”ungdom” ska även ha deltagit i stölden av byxor. Om detta stämmer bör det vara Ali, som även dömdes i målet – men som inte identifierades i misshandelsmålet. Av dagboksbladet att döma tycks MJ inte ha suttit häktad i relation till misshandelsmålet.

Mustafa Jafari har även en tatuering på sin hals som många tolkar som Iranstödd jihadism, andra som en hyllning till till profetens svåger Ali, muslimernas fjärde Imam efter Mohammeds död, som för shiamuslimer är nästan lika viktig som profeten.

I Förundersökningsprotokoll, FUP, står också om Jafaris semesterresor till landet han flytt ifrån.

Jag ska resa till Iran och vara borta 20 juli till 31 augusti.
(Asap-fupen, sid. 16, 2019)

Mustafa kommer att resa utomlands torsdag 29/6 och vara bortrest i 40 dagar.
(Fup, sid. 13, 2017)

Dawod Hosseini var i sällskap med Mustafa Jafari när denne hamnade i bråk med ASAP Rocky och hans entourage. Är nu vittne i målet.

Dömdes senast den 11 juli 2019 för stöld.

Förekommer sedan 2017 under 7 avsnitt i belastningsregistret:

2019 – Stöld; fängelse 21 dagar
2019 – Åtalsunderlåtelse stöld
2018 – Stöld (3 tillfällen), narkotikabrott, ringa narkotikabrott; fängelse 3 mån
2018 – Ringa narkotikabrott; dagsböter 30 á 50 kr
2017 – Åtalsunderlåtelse skadegörelse
2017 – Stöld; ungdomsvård
2017 – Stöld, brott mot knivlagen; ungdomstjänst 25 timmar

I den senaste domen från i juli, den enda som vi ännu har tillgång till, dömdes DH för att ha stulit ett par solglasögon på Synsam. Ett utdrag ur belastningsregistret finns bland handlingarna.

-Pettersson säger som Sven Jerring sa 1936 i Berlin, afghaner, afghaner, afghaner överallt eller hur det nu var…

Om Asap rocky och afghanerna på bloggen…

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Afghanen Dawod Hosseini, vittnet i ASAP Rockyfallet dömd igen

 1. Vilka konstiga namn dagens s.k nysvenskar som aldrig blir riktiga svenskar har, det går inte att uttala, man får ju tungvrickning !
  I Sverige ska man heta Andersson, Pettersson Johansson , Nilsson , Karlsson, Lundström m.m m.m,äkta svenskar vet vad som menas….

 2. Jag tror han var lika kriminell i landet han flydde från. Men där kan det bli livsfarligt om man begår brott mot fel personer. I Sverige kostar det för ofta nästan gratis att vara kriminell. Men urbefolkningen betalar kalaset lika dyrt varje gång när brotten ska utredas och lagas. Det finns idag inga myndigheter eller regering, som vill åtgärda det grava samhällsfel de själva orsakar svenskarna eftersom de sällan utvisar brottslingar men fortsätter pumpa in invandrare planlöst och okontrollerat.

 3. Kära vänstertrollet Kolrad.Vet ej om du är boende i Stockholm,men om inte så tycker jag att du gör en liten tripp till centrala Stockholm.Där kan du på nära håll studera dessa ” barns ” lekplatser.Hur tror du att dom försörjer sig ? Den biten överlåter jag till dig att studera på nära håll.Ett hett tips är att du börjar din studieresa på Sergels torg,Hötorget,prången runt Konserthuset sedan avslutar du på Hamngatan och Kungsträdgården.Lycka till.

 4. Hur ska dessa krabater någonsin hamna på pluss sidan?
  Sverige har inte råd med fler av denna sortens folk, som sägs trygga våra äldres pensioner och ta hand om oss.

Kommentera