Helig vrede bland kriminella muslimer


ISLAM. Vi har tidigare skrivit en hel del av dansken Nicolai Sennels på bloggen. Läs HÄR. Nu är det dags igen. För några dagar sedan damp det ned en bok i brevlådan. Den har titeln ”Helig vrede – bland kriminella muslimer” och är skriven av Sennels. 

Boken innehåller knappast några nyheter men många påminnelser och påpekanden om islam och troende muslimer.

 

”Helig vrede – bland kriminella muslimer”, skildrar tre år på Sønderbro där Sennels arbetade som psykolog och samtalade personligt med 250 unga kriminella. Den muslimska kulturen och ideologin synliggörs på ett skrämmande sätt. Det är inte så trevliga slutsatser Sennels drar men verkligheten är inte alltid så behaglig.

Där presenteras en hel del fakta som att de muslimska ungdomarna inte följer de muslimska levnadsreglerna men ändå är extremt lojala med islam. Man uppfostras till att dyrka den muslimska kulturen och försvarar islam i alla väder.

Sennels skriver också att ungdomarna har en enorm solidaritet med släkt och vänner men att knappt någon, trots att de är födda och uppvuxna i Danmark känner sig som dansk.

Muslimer är extremt överrepresenterade i kriminalitet i västerländska samhällen. I Frankrike är de minst 60 procent av alla fångar, i Spanien 70, i Danmark runt 19 procent men på Sønderbro ungdomsfängelse ungefär 2/3 delar. I Sverige är det som ni vet förbjudet att registrera etnicitet och religion av någon anledning.

Det är ett faktum att kriminaliteten bland muslimer är extremt hög, till det finns det naturligtvis många skäl, men de unga muslimska brottslingarna tycker inte att de har några problem själva. Det är danskarnas fel, polisens fel, lärarnas fel, offrens fel osv.

För att inte göra recensionen för långrandig så avslutar Pettersson med att Europa har enorma problem, miljoner muslimer i Europa är världens i särklass största social experiment och tyvärr kan vi se att det har misslyckats och det beror inte på socioekonomiska effekter.

”Helig vrede – bland kriminella muslimer” kan beställas på Logik.se och kostar 179:- plus 39:- i frakt.

Läs gärna om att ”Det behövs två för att dansa” som jag skrev år 2009.

 


24 responses to “Helig vrede bland kriminella muslimer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: