Tjena Morgan! Ber härmed att få gratulera dig till en av dina unga importerade kulturberikare…


INSÄNDARE till Morgan Johansson, justitie- och migrationsminister

Tjena igen Morgan!

Ber härmed att få gratulera dig till att en av dina unga importerade kulturberikare , Abdirizak Osman, återigen gör tillvaron spännande för många genom sin flykt under en permission.

Han stack från något som tydligen heter Hede Outlet Fashion. Jag vet inte vad det är men han kanske var där för att köpa kläder av senaste snitt vilken tydligen behövs när man är ute på permission.

Det kan hända att dom även för barnstorlekar eller mindre storlekar för vuxna män så det kanske vore något för dig att kolla upp Morgan.

Hur som helst, den lille solbrände krabaten är på fri fot igen och vi får väl se vad för slags mångkulturella trevliga handlingar han nu berikar det svenska samhället med. Han har ju hunnit med en hel del tidigare som man kan läsa om på länken här.

Abdirizak Osman. Foto: Polisen

Jag förmodar att solbrände Abdirizak kom till Sverige med sina likaledes solbrända föräldrar och syskon från något MENA – land en gång i tiden som så många andra kulturberikare från dessa områden.

Förmodar även att hans föräldrar inte har gjort ett enda handtag här i Sverige för att stå för sin egen försörjning. Kan tänka mig att fadern liksom många andra MENA – fäder i princip bara har hängt på det lokala fiket på något närliggande köpcenter och där umgåtts med likadana MENA – fäder under ett ivrigt bolmande på en vattenpipa eller tuggat kat så att kindpåsarna stod ut som på en fullmatad ökenhamster.

Förmodar att modern har fördrivit dagarna med att umgås med likasinnade MENA – kärringar i den övre viktklassen vilket är ett resultat av att ha satt minst 7 -8 eller fler små solbrända avkommor till världen som sedan inbringar en för svenska kvinnor avundsvärt barnbidrag och flerbarnstillägg.

Tiden mellan födslarna har eventuellt också tillbringats på något skattefinansierat Jalla – Jalla projekt som bedrivits för att inte MENA – kärringarna skall ha det för tråkigt i sitt nya hemland.

Kanske har några MENA – kärringar även vistats några timmar på någon SFI – kurs så att dom kan göra sig hjälpligt förstådda på socialkontoret när man ansöker om mer bidrag.

I vilket fall så har ju föräldrarna bevisligen inte ägnat något större intresse åt att uppfostra sin telning till att bli en värdig medborgare i Sverige fast man troligtvis har haft betydligt mer tid till detta än vad två heltidsarbetande svenska föräldrar någonsin kunnat drömma om.

Men naturligtvis så har ju både solbrände Abdirizak och hans lika solbrända föräldrar och syskon samt alla andra solbrända varelser i det s k utsatta området där dom bor lika stort människovärde som t ex jag och min fru som tillsammans jobbat i ca 90 år och betalat miljoner i olika skatter och avgifter till stat och kommun.

Nej du Morgan, jämfört med oss och andra invandrare som inte enbart kommit till detta landet för att leva på bidrag och kriminalitet så har Abdizirak och liknande primitiva varelser samma människovärde i mina ögon som en hundskit på gatan.

Och lika mycket värde har sådan politiker som du som har förvandlat ditt eget land till en mångkulturell sopstation dit all sköns patrask från alla världens hörn

kunnat känna sig välkomna att parasitera på dina egna landsmän. Och även mörda, våldta, bränna, råna, misshandla, spränga och skjuta efter behag.

Så, nu kan du anmäla mig för hets mot folkgrupp eller vad fan du vill. Du hittar säkert någon misslyckad åklagare som för det till åtal vilket skulle glädja mig oerhört. Eller tipsa den skattefinansierade Näthatsgranskaren så fixar han det säkert.

Din importerade kulturberikare Abdirizak dömdes ju till ett treårigt straff som skulle ha avtjänats på något vilohem för unga kriminella.

Denna vilohemsplacering kostar säkerligen uppemot 5000 kr dygnet för svenska skattebetalare. Det enda rätta och det värsta straffet för Abdirizak och hans familj hade varit att bli tillbaka skickade dit därifrån dom en gång kom och förbjudits att någonsin återvända hit.

Jag kan garantera dig att likasinnade primitiva varelser säkerligen när detta hade blivit känt tänkt sig för mer än en gång innan dom hittat på något nytt mångkulturellt kriminellt spektakel. Svenska vilohem oavsett om dom kallas fängelser eller liknade är inte avskräckande för dom mångkulturella vildarna.

Det är bara enkel biljett tillbaka hem som gäller! Försök förstå detta, Morgan, även om det är jobbigt med den tankeverksamhet du besitter.

Skall man ändock säga något positivt om solbrände Abdirizak och hans handling på hamburgerrestaurangen så är det att han med detta i varje fall förhindrade fler utförda kriminella handlingar från den han sköt.

En solbränd skjuter ihjäl en annan solbränd, snacka om Black Lives Matter!

Sandor Herold, invandrare av den icke tärande och skjutande sorten

Sandor Herold från ett tidigare inlägg


19 responses to “Tjena Morgan! Ber härmed att få gratulera dig till en av dina unga importerade kulturberikare…

 • Fjodor

  Henry Kissinger kallade den här typen av personer för ”useless eaters” och ansåg inte att de hade något existensberättigande. Han fick Nobels fredspris.
  Idag hade han betraktats som nazist trots att han är jude..

  Gilla

 • hllviken

  Smart bildsättning!

  Den övre bilden framkallar klökningar och
  den nedre framkallar magsafter av den lilla bruna goda bollen!

  Balans i magkänslan.

  Gillad av 1 person

 • Ola.

  I andra länder kastar man ruttna ägg på sådana politiker.

  Gilla

 • avant44

  Budskapet i sig är suveränt 🙂
  Emellertid hade det repetitivt begagnade uttrycket ”solbränd” kunnat varieras något med hjälp av lite fantasi och lämpliga synonymer.

  Gilla

 • age

  Sandor!

  Jag blir så imponerad och tagen av din fantastiska
  text så jag nästan tappar andan!
  Bifaller varje ord du skriver!

  Vi är utsatta för en total stöld av våra LANDSFÖRRÄDARE,
  socialdemokraterna.
  Vårt Fosterland är sålt till muslimerna genom kontraktet, som
  socialdemokraterna skrev med Muslimska Brödraskapet 1999!

  Min tröst är att jag är 80 år gammal, men lider med barn och
  barnbarn, även om de är ”skyddade” från insikten om vad de
  kommer att drabbas av.

  Gillad av 1 person

 • Kenth Andersson

  Och föraren nekar inte helt oväntat till alla anklagelser !
  Har han tur så blir det en friande dom av någon Sveriges vänstervridna domstolar.
  I dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige är kriminella guld värda, brottsoffren inte värda någonting.

  Gilla

 • Tony

  Han som körde ihjäl en mor och son, och skadade
  2 andra i familjen har nu släppts från häktet? Rätten fann
  inget skäl till att kvarhålla honom? Att kört ihjäl halva
  familjen är alltså inte skäl nog att kvarhålla fanskapet som
  dessutom körde knarkberusad, och innan hade varit nära att
  köra över även en annan familj???

  Dessutom nekar fanskapet till brott, vem kan ha inbillat honom
  det tro????

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Tack Sandor . Klockrent som vanligt ! Ni övriga på sidan fyller resten . Synd bara att det plockas bort en del insändare även om de är ” tokiga ” . Känns lite som cencur . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Sven Olov Gustavsson

  Fan va bra skrivet alla orättvisor mot svenskar som fått jobba o slita för sin egen välfärd har du fått med.👍👍👍👍👍
  O även detta jävla daltande med sossarnas kriminella importröster.
  Får hoppas att den lille korrupte läser detta men han fattar nog inte ett jota så snart det skrivs 1 sanning.

  Gilla

 • gamgubben

  Varför får buset permission utan fotkedja vid transport och hur i helsefyr kan vakterna låta det ske?
  Varför får vi ingen information från pressen i ett sådant här fall, pressen som alltid enligt egen utsago skriver sanningen och inget annat?
  Är det något längre som fungerar som det var avsett att göra?

  Gilla

 • rune

  ”eller tuggat kat så att kindpåsarna stod ut som på en fullmatad ökenhamster.”
  😂😂😂

  Gilla

 • Kent

  Att man inte utvisar kräket är bara ett ytterligare bevis på Sveriges förfall.

  Gilla

  • maar

   Tack, Sandor, för Dina ord som uttrycker 80% – 90% ”normala” människors tankar, men bara ytterst få vågar uttala dem. Och varför ? Ju, för att inte bli kallade rasister. Rasister är inte de som talar sanning. Varför måste man omhulda alla mördare och våldtäktsmän?
   Det är idioti att ha perrmissioner för mördare. Bäst vore utvisning för hela klanen, de har inget berätigande att vistas i den civiliserade världen.
   Och Du, Fertila (om Du inte är troll): Du är rasist och icke normalt tänkande.

   Gillad av 1 person

 • centurion

  Man brukar stöta på de bred-arschlade kärringarna med tillhörande ung-skock i släptåg i eller på väg till affären, där dom ska bränna lite av det väl tilltagna soc-bidraget. Det som mest utmärker deras underutvecklade betéende är att dom gapar och skriker precis hela tiden. Och de framtida IS-krigarna lämnas vind för våg att högljutt rusa omkring och ha affären som lekstuga. Kärringarna bryr sig inte ett skit vad dessa soldatämnen har för sig. — Resultatet av denna ”inskolning” blir en empati-lös galning.
  Och det är en medveten indoktrinering för framtida ”hjältedåd”.

  Gilla

 • Varjager

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Klockrent

  Gillad av 1 person

 • The proud swede

  Sandor briljerar som alltid !

  Gilla

 • hllviken

  Att 2 skatteförsörjda väktare vallar en utländsk mördare i en modeaffär, visar hur långt samhällsförfallet nått!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: