Stäng

9 reaktioner på “All Live Matter

 1. Man kan aldrig bunta ihop alla svarta .
  Tyvärr inser jag att stora grupper av de svarta som har hamnat här är värre än vanliga svarta . Utan ID utan något pass kan vem som helst komma hit. Man kan inte bara stirra på hudfärg. De har fått för mycket makt här så de vågar gapa.
  Knarklangare mm naturligtvis vill bo här då vi inte har krav eller straff.
  I rädslan niger och bugar vi ….

 2. Vänster extrema och BLM, vill separera folket och underblåsa konflikter mellan folkgrupper.
  Detta är deras strategi för att krossa demokratin och sedan bygga upp en kommunistisk diktatur.

  Tänk att folk undervisas på collage, i svartas historia och vithetsstudier. Man matar alltså ungdomar med historier om hat, rasism och vitas förtryck. På vilket sätt ska detta skapa gemenskap och vänskap mellan folkslag? Syftet är att få svarta att känna hat mot vita och beskylla dom för allt man själv misslyckas med.
  Slaveri i väst är ett icke problem.
  Slaveri i Afrika och arabvärlden, är fortfarande dagsaktuellt.

 3. Så, nu har jag skickat detta klipp till 5 st Pk-journalister.
  Vad hindrar dig från att göra samma sak?

  1. Tack Anders Lundin. Hatten av.
   Jag brukar också skicka info men de bryr sig inte.
   ”Svar önskas” dröjer upp till ett halvt år och sedan försvarar media /den ansvariga att nu har det gått för lång tid så vi kan tyvärr inte besvara din önskan om svar till ”Läraren, Susanna ”.
   Detta bara ett exempel.
   Så trött på att de mörkar hela tiden, vår röst kommer inte fram via media, som vi tvingas sponsra .

   1. Tack, men behåll hatten på Maja☺️
    Tror ändå att desto fler klipp de får från verkligheten, desto bättre är det.
    Spelar ingen roll om de svarar: de ska bara få känna av folkets vrede.
    Fortsätt skicka: artigt och korrekt. Det tar bäst!
    För övrigt förlorar de alltid – utan undantag – när de ger sig in i polemik. Stundtals högt underhållsvärdet! Givet att de förlorar eftersom deras utgångspunkt är lögner och verklighetsförnekelse.

 4. När jag hör denne svarte man tala om att ”allas liv är lika mycket värda” tänker jag på alla gånger jag på den här sidan läst hur illa vissa tycker om negrer. Förmodligen har de aldrig fått lära känna en svart och insett att de flesta av dem, liksom hos oss vita är hyggliga välmenande människor. Vad som är synd är att vi inte alla har samma språk och förstår vad han berättade om människors liv och om sitt barnbarn.

  1. Amen. De flesta som lär känna någon i en annan grupp – det gör ingenting om det är en ’svart’ som lär känna en ’vit’ eller tvärtom, en heterosexuell som träffar en homosexuell, en troende som träffar en ateist – slutar tänka om den andra som del av identitetsgruppen. Det är identitetstanken och -politiken som vi måste bli av med, någonting som vi var på väg att göra innan tokvänster läste en bok om ’kritisk teori’, grävde upp stridsyxan och gjorde ännu ett försök att överta världen.

   MLK hade rätt, det är en färgblind värld vi ska sträva efter. BLM har fel, rasismen är inget bra sätt att skapa ett rättvist samhälle.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: