Antirasisterna är de värsta rasisterna


INSÄNDARE. Vem är det som sitter på Sveriges Radio och bestämmer att ordet indian är rasistiskt? För det måste ju vara någon träskalle av kött och blod som använder sin arbetstid åt att fundera ut sådant oerhört strunt. Den som använder ord som eskimå och indian kommer att stängas av från våra sociala medier meddelar man myndigt. Dessa pompösa kretiner borde sättas i karantän till skydd för allmänheten.

Rolf Malm

Har man en officiell lista på de ord som inte får användas? Jag kräver att en sådan offentliggörs. Underskriven av de för listan ansvariga. Jag riskerar annars att omedvetet kalla en indier för indier och straffas för det. Gammal som jag är kan jag ju slinta med pennan och kalla en same för en lapp. Eller beskriva någon med negroida drag. Eller kalla en kines för guling. Fasansfullt. Jag träffade nyligen för en intervju en äldre, romsk man. Han bad mig kalla honom zigenare. Ty det är det jag är, sa han. Kan jag inte tala med mina barnbarn om vår zigenska historia, så går vår historia förlorad. Det går inte att döpa om Kristina Taikons bok ”Zigenare” i efterhand hur gärna ni helst vill det. Lika lite som det är meningsfullt att döpa om Pippi Långstrumps pappa negerkungen. När Astrid Lindgren skrev det, så hette det negerkung och alla förstod vad det var. Vad ska alla min barndoms indian- böcker kallas?

Det är inte oss ni skyddar, sa min zigenska vän. Ni vill skriva om vår historia och våra värderingar för att trösta ert eget samvete för vad ni utsatte oss för. Det är likadant med orden indian, eskimå, lapp, neger och vad du vill. Det är er historia ni vill frisera genom att begrava vår. Att inte få kalla Sitting Bull för Sitting Bull är att sudda ut en stor folklig ledare från er historia. Han hette Thathanka loytake, men ingen kan ju hitta den mannen i annalerna. Att förbjuda ordet neger har samma syfte. Det är ju också närmast komiskt när man istället skriver ”n-ordet” i sin duktiga idioti.

Det konserverar uppfattningen om negrer som ett lägre stående släkte. En föraktlig varelse. Ein untermensch som Hitler sa när han brände alla böcker och alla ord som avslöjade en annan sanning. På många håll har slavarna befriats från slavbojorna, men ni låter dem aldrig glömma ärren och sin underordnade plats. Det är den tillsynes humana rasismen. Värre än den gamla fysiska eftersom den nu är mental. Piskan har ersatts av dubbelspråket. Vänsterns ”antirasister” är de värsta rasisterna. Som med falsk solidaritet uppviglar invandrar-ungdomar och får dem att tappa självförtroendet och bli de förtryckta stackare som de beskriver dem som i sin överlägsna välvilja. Nu är ni själva omedvetet utsatta för samma risk. Svensk är på väg att bli ett skällsord. En dum och lättmanipulerad fårskalle med storhetsvansinne. Själv offer en vinande partipiska. I en framtid kommer ni att kallas Nordmuslimer och er historia kommer att bli obegriplig eftersom den i era förfäders berättelser beskrevs som svensk. Något som då inte finns som begrepp. När Hedenhös och Vilhelm Moberg är utrensade från biblioteken. När kyrkorna står tomma. En historia fylld med dåtidens språk, utgångspunkter, känslor, minnen och värderingar. Om den överhuvud-taget finns kvar om ni lyckas helt ta den ifrån oss. Lika okänd som historien om Romarrikets fotfolk. Lika säkert kommer eskimåernas traditioner att förloras när de tvingas kalla sig inuiter enligt era själviska villkor. Voter och ingrer deporterades från Ryssland och kallades ingermanländare. Vem berättar voternas historia.  Även om detta skedde i modern tid kommer du inte ens ihåg hur deras korsflagga såg ut. Ska rutenier som blev ukrainare nu kallas ryssar? Får man kalla folk från Afrika för afrikaner? Eller heter de som i USA afroamerikaner – vare sig de är tutsier eller om de är hutuer. Är det boernas apartheid och de amerikanska slavägarnas synder som ska glömmas. Tror ni att en svart sydafrikan blir jämlik med en afrikaandtalande för att ni skriver att det inte heter svart sydafrikan. Tror ni att en neger i Sverige blir mer jämlik för att vi inte får äta negerbollar. Nej, för varje klåfingrigt ingripande av dessa godhetsrasister cementeras klyftorna mellan vi och dom. Tror ni att muslimernas hat mot otrogna minskas av att Lars Vilks måste sitta i privat dödscell. Tror ni att förnedringsvåld mot svenskar minskar om vi visar barmhärtighet och överseende mot förövarna för att de är utsatta och har så varit så länge de kan minnas. Det har givetvis helt motsatt verkan. Tror ni att de får det bättre för att patriotism kallas rasism. Tror ni att de blir stoltare av att skeppas hit och hamna i tydligare underlägsenhet genom arbetslöshet och bidragsberoende. Då är ni de verkliga rasisterna! Obildade legoknektar i Djävulens godhetsarmé. Som överlöpande inkaättlingar säljer ni ut vår högtstående kultur till inkräktarnas våldsmonopol och religiösa och smittsamma bakterier och låter dem brandskatta ert samlade guld.

Man kan ställa frågan till dessa självutnämnda språkvårdare var gränsen går för att ett folk ska få behålla sin egenart, historia och stolthet. Måste de vara ett visst antal miljoner, måste de ha levt inom vissa geografiska gränser och vara i majoritet för att få kallas för det de är. Som japaner, Italienare, fransmän. Eller blir man en onämnbar grupp om man inte uppfyller dessa krav – som judar, zigenare, eskimåer, negrer, lappar, indianer, inkaindianer och alla de andra som döpts om och försvunnit ur historien. Judar är de enda som överlevt – trots förintelsen. Dem rår ni inte på – dags att förbjuda ordet jude kanske?

Otaliga folkslag är borta. Först utraderade fysiskt, skingrade över världen. Sedan från historien. Processen tar kanske ett antal hundra år. Sverige har inlett sin hädanfärd för omkring 50 år sedan. Folkhemmet och välfärden är på väg mot vägs ände. Liksom boerna.

Rolf Malm

Ps. Tack för allt stöd och alla tips för min kommande bok ”Sverige 2084”. En kavalkad av de politiska bedrägerierna under 100 år.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto 5005 01 187 30, Kontakt rolflmalm@gmail.com

Negern Pettersson                   

 


11 responses to “Antirasisterna är de värsta rasisterna

 • Tony

  men att kalla vänstermänniskor för idioter är ju bara
  ärligt och rättframt, ty dom bevisar ju det själva gång på gång ?

  Gilla

 • G Nordström

  MP fascisterna utmärker sig mest.

  Gilla

 • Mm

  SVT hororna, kallar ju sina fria kollegor, schwisch horor så det är väl en benämning de förstår och gillar. SVT tror att de är godheten själva eller vad de nu tror på, de har inte fattat att de är en del av tidens problem. Själv är de så goda och uppblåsta att de spricker snart. De tror att de har skapat ett fint samhälle för sin avkomma, de är nämligen avkomman som får böja rygg och arbeta för alla dessa inkomna ekonomiska latmaskar från världens alla hörn. Måste kännas fint.

  Gillad av 1 person

  • Lars J

   De journalister med anställning i MSM kan väl i så fall kallas ”hushoror” Som likt feta katter rör sig mellan värmekällorna och är noga med att inte bita de händer som föder dem

   Gilla

 • gamgubben

  Bra Rolf! Jag är säker på att alla som är emot orden negrer, indianer mm inte har en aning om hur och varför namnen uppkommit. Ordet negro = svart eller att Columbus trodde han var i Indien då han steg iland i America eller för den delen varför landet fick namnet America. Ingen vet, de bara följer Mediaströmmen och utan att tänka bara babblar på.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Helt riktigt att de som kallar sig antirasister är de värsta svinen och rasisterna oftast rena kommunister.

  Gillad av 1 person

 • Nisse

  Mupparna hittar ständigt på nya ord, för man känner att de gamla har negativ klang. Språket flyter och ingen vet längre vad som är pk-rätt.
  Trans och queer rörelsen, har drivit detta till sin spets.
  Hög tid för att vanligt folk tar tillbaka makten i samhället. Varför ska vi låta oss styras av galna minoriteter?
  Protester och namninsamlingar över internet, är en metod.
  Galenskapen måste upphöra.

  Gillad av 3 personer

 • ponnssn62

  Herre min skapare.
  Vilka problem visa har
  ponnsan
  Af

  Gillad av 1 person

 • turrim

  Så går det när man ger 9 miljarder till SVT/SR utan krav.

  Nu får regering och riksdag avbryta semestrar och se till att sätta idioterna i karantän. Vi som betalar ska inte tvingas leva med Caligula.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: