Stäng

Under falsk flagg

INSÄNDARE. Kavajknapparna på regeringsfolket har bytts från den röda rosen och EU-flaggan till nationsflaggan. Nu står de i TV med den svenska fanan som bakgrund. Men egentligen har de förbrukat den rätten. De klär ut sig i lånta fjädrar. Sveriges flagga är inte deras flagga. Den tillhör det folk de sålt ut.

Rolf Malm

De har sedan länge strukit flagg för invasionsmaktens halvmånefana. Bland dem finns folk som anser att korset i flaggan ska tas bort. De har hissat vit flagg mot globalisternas piratflagg och släpat den blå-gula i smutsen så att omvärlden hissat pestflaggan för Sverige. Regnbågsflaggan är den enda de kan kalla sin. Man går under bekvämlighetsflagg och har alla politiska färger i sitt baner. Banerbärare Löfven har kapat flagglinan till verkligheten och kan inte få fanan i topp. Han använder den istället som bårtäcke för svenska folket. Linan använder han som tvättlina för ökande mängd smutsig byk som måste vittvättas och hängas till tork i de politiska kastvindarna. Då gäller det att vara hård i nyporna och ha gott om blekmedel. Det är en omtumlande tid för en snurrig tvättmaskin i form av förkalkade mediakanaler och politruker som inte kan läsa instruktionboken utan istället försöker få bort fläckarna med giftiga blandningar av etter och politiska smörjmedel, etnisk rensning av svenska folket och renande stålbad för den vita arbetarklassen till förmån för den kulörta.

Långrandigt har de spottat och gnuggat på den amerikanska flaggan. Men den är gjord i slitstarkt material och till slut måste man bränna upp den för att få bort fanstyget. Den förr så älskade röda fanan har mer blivit som ett rött skynke. Dannebrogen och de andra korsflaggorna fladdrar inte välkomnande vid gränserna. Israels Davidsflagga kan inte hissas i Malmö. Europaflaggan för fred har blivit mer som ett härtecken för inre strider. FN-flaggan slokar trots världens stormar. Regementsstandar och örlogsflaggor ska ersättas av förråd av vit flaggduk.

Men vi ska gå under med flaggan i topp. Nu flaggas det upp för total utflaggning av hela Sverige. Man sätter gösen för att kalla på lotshjälp. Vi överlämnar hela det gamla flaggskeppet med skeppskassa och allt till mästerlotsarna från Brüssel.

Nu hissas dock varningsflagg för denna manöver. EU har ju mist sina bästa sjöfarare. Man över bord blev deras öde. Union Jack finns inte längre i EU:s fanborg. En flagrant förlust. Men också en vindstrut för vart vindarna blåser nere bland gräsrötterna på landningsbanan.

Nationaldagen kan vi väl glömma. Men av nostalgiska skäl kan vi väl återfå Svenska Flaggans Dag. Kanske kan en flagnande hinna av svenskhet bevaras med midsommar och julafton. Kanske också med en liten blå-gul vimpel vid det som tidigare var allmänna flaggdagar. Sverige är oflaggbart sämst på det mesta vi förr var bäst på. Men ändå fladdrar ju den svenska fanan riket runt. Jag ser numera varje hissad svensk flagga som en tyst protest mot förlusten av folkstyret. Löfven ser dem numera tydligen som ett erkännande av hans vanstyre. En markering vore ju att alla dessa flaggor en given dag halades på halv stång för att visa att honom att vi snarare vill anklaga honom för fanflykt. Det skulle bli en flaggparad att minnas. Den kunde också vara till äreminne över alla de gamla som byggde folkhemmet, men som nu lämnas att dö i den moderna ättestupan. Jag föreslår den 21 augusti. Då är det alla pensionärers dag.

Flamma stolt mot dunkla skyar.

– Land du välsignade tag min sång.

– Ur svenska hjärtans djup en samfälld och en enkel sång.

– Sveriges flagga, Sveriges ära, fornklenod och framtidstolk.

Rolf Malm

Ps. Tack för all hjälp och allt stöd för att skriva boken ”Sverige 2084”. För varje avhandlad skandal, dyker det upp två nya. Men vid årsskiftet sätter jag dock punkt och kan förhoppningsvis få den utgiven med er hjälp. Hjälp mig sprida idén om en dag med flaggor på halv stång. Slaktar vi gamla traditioner kan vi väl skapa nya. Än finns ju svensktrakter kvar både här och i USA.

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt: rolflmalm@gmail.com

4 reaktioner på “Under falsk flagg

  1. Exakt. Ingen i regeringen är värdig att bära svenska flaggan. Den tillhör folket som betalar deras skyhöga löner

  2. De sa inget när de PK bara hade gula och blå skynken vid idrottsevinemang eller när skolbarn förbjöds att ha svenska flaggan på sina kläder. Nu står de framför svenska fanan och är självgoda.
    Fy f-n vilka hycklare.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: