Vem är idioten som inte fattar att han är inloggad?


BROTTSLIGHET. Anna Göthberg skriver på Facebook: ”Någon som vet vem den här människan är?! Jag blev bestulen på min mobil ( svart iPhone 7) i Hjo den 27 juni! Nu i dagarna har jag hittat massa bilder tagna av den här personen i min nya mobil, idioten fattar inte att dessa bilder kommer till mig eftersom han är inloggad på mitt Apple-ID!!”

-Pettersson ser att bilen är registrerad på Angelov, Danail, Marinov i Jönköping och grabbarna på bilderna verkar tillhöra samma sorts ”bosättare” som Stefan K skrev om tidigare idag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


23 responses to “Vem är idioten som inte fattar att han är inloggad?

 • Greger Karlson

  Underbart!
  Inte för att jag tror att polisen kommer göra något åt det men kul var det.

  Gilla

 • Sea Gull

  Maja 2! Nu är jag besviken på dig! Hur tänkte du? Tanke, 4 våningar och 4 lägenheter på varje våning, inalles 16 lägenheter. Sedan….?

  Gilla

 • Bo

  Fick jag bestämma skulle han rådbråkas. Anders Dahlman kanske skulle kunnat misstycka och tyckt att det var för brutalt, men jag är traditionell.

  Gilla

 • Argus

  Detta är ett brott som även en inkvoterad polisaspirant utbildad på Södertörns högskola borde klara av att lösa. Även om pistolskyttet är uselt torde hen ha koll på asociala medier.

  Gilla

 • age

  I vissa kretsar stämmer inte
  naturlagarna eller de matematiska
  lagarna.
  Där är nog fler än 50% dummare
  än genomsnittet!

  – men ta in fler sådana till Sverige
  så blir det säkert bättre!

  Gilla

 • Johansson

  Ser ut som romer men ändå tveksamt eftersom romerna mest kör utlandsregistrerade skåpbilar. Så kanske mer att det lutar åt araber med en svenskregistrerad bil.

  Gilla

  • Pettersson

   Romer har ofta svenskregistrerade bilar, jag har kollat en del och ofta är de registrerade på någon person som äger ett gäng gamla bilar, troligen för att hyra ut för en billig peng. Alltså så kallade målvakter.

   Gilla

 • ruben

  Har ”utsatta bosättare” utsatt en ”icke utsatt boende” för stöld? Skylla på att man köpt telefonen av ”okänd” är medeltida och godkänns inte i vårt rättssystem längre. Alla obehöriga på bilderna har samma syfte och har samma skuld i stölden. Hämta upp dem, lagfar och utvisa på livstid. Någon form av rättvisa borde väl ansvariga vilja prestera.

  Gilla

  • Stenbock

   ruben:
   Vi normala ser det hela precis som du… Tyvärr ser de styrande det på helt annat sätt. Inbjuder dessa rövare och banditer till Abzurdien under den ”varmare” delen av året. Inga gränskontroller och inga lager o. regler i landet,med fullständig anarki.
   Beklagade idag en av de tusentals brandmän,som dag o. natt tvingas åka runt och släcka bränder,under ett av deras uppdrag.

   Gilla

 • gamgubben

  Vad kommer svaret att bli om polisen mot förmodan skulle ingripa ”du mannen jag köpte mobilen av en svenne. kunde inte jag veta det var snodd.”

  Gilla

 • Tonymalmqvist

  När skall Sverige vakna? För att det skulle ske inom tidsrymden av den generation som nu finns till, det är något som jag betraktar som inget annat än en utopi.

  Gilla

 • Realist

  Hallå !!!
  Polisen brottsroteln !!
  Se detta brott och hur lätt NI kan ”lösa detta” , eller har jag fel ???

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad säger och tycker BLM ?

  Gilla

 • havemydoubts

  Detta är väl ändå ett ganska lätt polisarbete med så mycket underlag. Ta fast kräken!

  Gillad av 2 personer

 • rustibus46

  Jo, sådana typer har vi 100 tusentals, de
  bygger landet säger Ullenhag….
  Arma land

  Gilla

 • hllviken

  Om polisen tar sig an ärendet kan de lätt spåra var han befinner sig.

  Gillad av 2 personer

  • Maja 2

   Tre turister sprang förtvivlade på Södermalm och ville komma in i en port. Polisen besvärade sig inte att komma och hjälpa dem fast de visste att någon i den porten hade deras i pad.
   Höjden av lathet.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: