Stäng

Vem är idioten som inte fattar att han är inloggad?

BROTTSLIGHET. Anna Göthberg skriver på Facebook: ”Någon som vet vem den här människan är?! Jag blev bestulen på min mobil ( svart iPhone 7) i Hjo den 27 juni! Nu i dagarna har jag hittat massa bilder tagna av den här personen i min nya mobil, idioten fattar inte att dessa bilder kommer till mig eftersom han är inloggad på mitt Apple-ID!!”

-Pettersson ser att bilen är registrerad på Angelov, Danail, Marinov i Jönköping och grabbarna på bilderna verkar tillhöra samma sorts ”bosättare” som Stefan K skrev om tidigare idag.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

23 reaktioner på “Vem är idioten som inte fattar att han är inloggad?

 1. Underbart!
  Inte för att jag tror att polisen kommer göra något åt det men kul var det.

 2. Maja 2! Nu är jag besviken på dig! Hur tänkte du? Tanke, 4 våningar och 4 lägenheter på varje våning, inalles 16 lägenheter. Sedan….?

 3. Fick jag bestämma skulle han rådbråkas. Anders Dahlman kanske skulle kunnat misstycka och tyckt att det var för brutalt, men jag är traditionell.

 4. Detta är ett brott som även en inkvoterad polisaspirant utbildad på Södertörns högskola borde klara av att lösa. Även om pistolskyttet är uselt torde hen ha koll på asociala medier.

 5. I vissa kretsar stämmer inte
  naturlagarna eller de matematiska
  lagarna.
  Där är nog fler än 50% dummare
  än genomsnittet!

  – men ta in fler sådana till Sverige
  så blir det säkert bättre!

 6. Ser ut som romer men ändå tveksamt eftersom romerna mest kör utlandsregistrerade skåpbilar. Så kanske mer att det lutar åt araber med en svenskregistrerad bil.

  1. Romer har ofta svenskregistrerade bilar, jag har kollat en del och ofta är de registrerade på någon person som äger ett gäng gamla bilar, troligen för att hyra ut för en billig peng. Alltså så kallade målvakter.

 7. Har ”utsatta bosättare” utsatt en ”icke utsatt boende” för stöld? Skylla på att man köpt telefonen av ”okänd” är medeltida och godkänns inte i vårt rättssystem längre. Alla obehöriga på bilderna har samma syfte och har samma skuld i stölden. Hämta upp dem, lagfar och utvisa på livstid. Någon form av rättvisa borde väl ansvariga vilja prestera.

  1. ruben:
   Vi normala ser det hela precis som du… Tyvärr ser de styrande det på helt annat sätt. Inbjuder dessa rövare och banditer till Abzurdien under den ”varmare” delen av året. Inga gränskontroller och inga lager o. regler i landet,med fullständig anarki.
   Beklagade idag en av de tusentals brandmän,som dag o. natt tvingas åka runt och släcka bränder,under ett av deras uppdrag.

 8. Vad kommer svaret att bli om polisen mot förmodan skulle ingripa ”du mannen jag köpte mobilen av en svenne. kunde inte jag veta det var snodd.”

 9. När skall Sverige vakna? För att det skulle ske inom tidsrymden av den generation som nu finns till, det är något som jag betraktar som inget annat än en utopi.

 10. Detta är väl ändå ett ganska lätt polisarbete med så mycket underlag. Ta fast kräken!

 11. Jo, sådana typer har vi 100 tusentals, de
  bygger landet säger Ullenhag….
  Arma land

  1. Tre turister sprang förtvivlade på Södermalm och ville komma in i en port. Polisen besvärade sig inte att komma och hjälpa dem fast de visste att någon i den porten hade deras i pad.
   Höjden av lathet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: