Stäng

Flera gripna efter skottlossning i Uppsala

BROTTSLIGHET. Flera personer har gripits efter en skottlossning som ägde rum i Gränby i Uppsala på måndagseftermiddagen. Vittnen på plats har både hört skotten och sett personer springa från platsen, rapporterar SVT


– Vi har gjort vissa beslag på plats och kan bekräfta att det varit en skottlossning, säger Mats Länn, RLC-befäl i region Mitt.

Polisen vill inte gå in på hur många det är som har gripits eller hur gamla de gripna är.

Larmet kom in strax efter klockan 15. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med skottlossningen. Polisen är också förtegen om vad det är som har skjutits på. Enligt vittnesuppgifter var det en silvergrå bil som blev beskjuten. Men det är ingen uppgift som polisen vill bekräfta.

– Vi rubricerar händelsen som mordförsök och grovt vapenbrott, säger Susanne Sjögren, vid polisens ledningscentral i region Mitt.

Om Gränby på bloggen…

– Pettersson säger att det är en vanlig måndagseftermiddag i det nya landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

2 reaktioner på “Flera gripna efter skottlossning i Uppsala

  1. Nu är det väl snart dags för en genial och effektiv vapenamnesti i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige ?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: