Stäng

”Grupperingarna” i Alingsås identifierade

BROTTSLIGHET. För en tid sedan skrev vi om två ”grupperingar” som slogs och körde på varandra med bilar. Som vanligt rör det sig om mångkulturella vildar. Denna gång två familjer från Syrien. Det handlar om familjen Qodsi och Nokta/Noqta, stavningen varierar.

Familjerna är multikriminella varit i Sverige några år men ställt till med jävelskap från början och levt på bidragsfusk samt annan kriminalitet.

Man lät bland annat andra personer skriva sig på faderns adress mot ersättning för att svenska statskassan skulle bli rånad på bidragspengar.

Enligt ett aktuellt yttrande från Frivården, maj 2020, har familjen bott i Sverige sedan 2011. De är syriska medborgare och tycks inte ha svenskt medborgarskap. Man har öst resurser över den här familjen. Precis så, som det brukar vara i sådana här fall.

Rami Qodsi har varit aktuell för insatser sedan 14 års ålder. Det förekom våld och konflikter under skolgången och han hoppade av studierna i förtid. Försörjdes i våras av studiebidrag, varit aktuell för försörjningsstöd. Har skulder i fyra enskilda mål och beslut om utmätning togs i mars 2020.

Av ett tidigare yttrande från 2016 framgår att han polisanmälts för hot och våld vid ett flertal tillfällen;

Vid två tillfällen, i april och oktober 2014, hade han misshandlat andra ungdomar så allvarligt att de fått åka ambulans till sjukhus.

Uppger ha svårt att kontrollera sig när han känner svartsjuka, drar sig då inte för att använda kniv. Det fanns ett påvisat behov av en neuropsykiatrisk utredning, men fadern ansåg inte att Rami hade några problem, varför denna inte genomfördes.

Det finns också mer i belastningsregistret än målen från Alingsås Tingsrätt. I april 2020 förekom Rami under 10 avsnitt i belastningsregistret.

2020 – Strafföreläggande, ringa narkotikabrott. Böter 1500 kronor.
2018 – Dömd för misshandel till skyddstillsyn
2017 – Kontaktförbud gentemot NN2
2017 – Kontaktförbud gentemot NN1
2017 – Dömd för övergrepp i rättssak, olaga frihetsberövande mindre grovt brott, våldsamt motstånd, olaga hot till ungdomsvård.
2017 – Kontaktförbud gentemot NN1, kille med svenskt namn
2017 – Kontaktförbud gentemot NN3, tjej med svenskt namn
2017 – Kontaktförbud gentemot NN4, kille med svenskt namn
2017 – Kontaktförbud gentemot NN2, tjej med svenskt namn
2016 – Dömd för grov misshandel, olaga hot till ungdomsvård, Hovrätten för Västra Sverige B 2187/16.

Alingsås Tingsrätt Målnr: B 137-20, yttrande Kriminalvården och socialen 2016.

Och det är bara en person i klanerna.

-Pettersson säger att det är obegripligt att syltryggarna inte skickar ut klanerna, det finns tusentals i landet. Det kommer inte att bli ordning på dem och sluta i katastrof för några oskyldiga samt skattebetalarna.

Låt proffsen ta hand om sina egna…
 • TIDIGARE 2020-07-06. ”Grupperingar” slåss i Alingsås

BROTTSLIGHET. Ett storbråk har brutit ut mellan två grupperingar i Alingsås. Två personer har förts till sjukhus efter ha blivit påkörda med bilar. Vi har inlett en särskild händelse, säger Christer Fuxborg vid Göteborgspolisen.

SD_Otrygg_är_inte_fri
Annons gjort av Thoralf Alfsson

Vid 20.40 larmades polisen till ett stort bråk i Alingsås. – Det är två grupper som av någon anledning råkat i luven på varandra, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid Göteborgspolisen. Han kan inte svara på hur många som är inblandade, men säger att det rör sig om ”många personer”.

Personerna ska ha slagits och kört på varandra med bilar. – De har krockat med varandra, på vilket sätt vet jag inte, säger Christer Fuxborg. Två personer har blivit påkörda, dessa har förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget än än så länge oklart.

– Pettersson säger att mångkulturen kostar, även i kaféstaden Alingsås…

Tidigare var det danskar mot svenskar, götar mot svear, folkungar mot sverkerska ätten, dalkarlar mot Vasa, hattar mot mössor, mods mot raggare och så vidare i historien.

Nu kommer medierna trots enorma budgetar och modern teknik inte närmare än att ”grupperingar” slåss i Alingsås…

”De hånskrattar åt oss

Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 reaktioner på “”Grupperingarna” i Alingsås identifierade

 1. Grupperingar så att vi de dumma ska tro att de är svenska. Ser mycket på gamla svenska TV serier för att ta igen och återfå kontakten med det svenska. Ser nu Blå ögon från 2014 och naturligtvis så är de elaka mördarligan svenskar vita genuina, fastän det även då inte var vi svenskar som stod för det grova våldet.
  Vår Press och Media samt politikermaffian har i decennier undanhållit och friserat sanningen för folket allt i akt och mening att deras iver att förvandla landet inte skulle märkas.

 2. Jag känner personligen flera bra i arbetsamma strävsamma bekanta och vänner från kina, thailand och vietnam, jag tror även dem börjat misstro landet. Snart tror jag att jag totalt SMÄLLER UT FULLSTÄNDIGT på korkade turkar och ärthjärnor från MENA länder. Finns det inga spärrar finns det ingen gräns alls på hur
  korkade cirkus sjuklövern massimporterat och misskött landet dem sista åren??

 3. Googla på ”Rami Qds ask.fm” (bilder), är det sådana vi ska tacka för att dom valde Sverige, blir dom en vinst längre fram ? Svaret skyldig på frågan är mytomanerna Fredrik Reinfeldt och Stefan Löfven.
  Sverige, var tog du vägen ?

 4. Så länge våra stora landsförrädare,
  socialdemokraterna, har kontraktet med
  muslimerna aktuellt kommer det bara
  bli värre!

  De har sålt Sverige till muslimerna och
  muslimerna visar sin makt
  – överallt och
  – hela tiden!

  Ändå gör vi inget åt det !
  Ändå får de njuta av vår välfärd!
  Ändå får de vår sjukvård!
  Ändå får de våra åldringars bostäder!
  Ändå gör vi inget åt det!

  => Organisera ”Grannsamverkan mot våld”!
  => Organisera i små diskreta ”källargrupper”!
  => Organisera utan att bilda medborgargarden!
  => Hjälp invällarna att få en intensiv hemlängtan!

 5. Lugnt och koncist, utvisningar på livstid av båda familjerna och dess anhängare. Sveriges myndigheter måste använda den bästa åtgärden för att svenska skötsamma medborgare ska få leva anständiga liv. Jag skulle beordra myndigheterna: Verkställ nu!

  1. Javisst är han den sämsta Statsministern på ett bra tag men han ska inte ha all skit, det började med Palme, Bildt, G Person känd som HSB, blommade ut med Reinfeldt, ökade lavinartat med han som inte ens har svetsar examen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: