Antalet knivdåd ökar för sjunde året i rad

BROTTSLIGHET. Personer som skadats av knivar och tvingats uppsöka vård ökar för sjunde året i rad. Det är också sju gånger fler än dem som skadas av skjutvapen. Det visar en kartläggning som TV4Nyheterna gjort. Antalet skottlossningar har mer än fördubblats sedan 2012. 

Tage Alalehto, kriminolog vid Umeå universitet: vi har starkare etniska, främlingsfientliga stämningar…

-Pettersson säger att vi har för många kriminologer i samhället. När de inte kan räkna ut att det hårdnande klimatet och den minskande tilliten beror på massinvandring av unga män från dysfunktionella kulturer är kriminologerna antingen fega eller dumma…

”Kulturarv ligger bakom invandrarnas brottslighet”

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Antalet knivdåd ökar för sjunde året i rad

 1. Inte bara den mångkulturella tryggheten ökar i dagens Sverige utan även antalet knivdåd !
  Tror att det också har tagit sig rejält med tryggheten även när det gäller skjutningar våldtäkter rån misshandel bidragsfusk och annan brottslighet och 7 klövern extremvänstern och det övriga månkulturälskande och landsförädiska etablissemanget bara myser.

 2. Våra två senaste regeringar är värre än värsta hedgefonden. De har sålt ut urinvånarna som byggt upp vårt fina Sverige och köpt in inavlade, kriminella analfabeter som skyr arbete som elden, men eldar gärna på både bilar och skolor.

 3. Jag tror att Morgan för flera år sedan lovade riksdagen att han skulle vidta åtgärder. Vilka och när?

  • Landsförädarpartierna inom 7 klövern M och L har genialt förslagit att böter i straffskalan för bärande av kniv på allmän plats ska ersättas med 14 dagar på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell som ett avskräckande exempel !!!!!!!!!
   Vilken sjuk patetisk sandlåda dagens trygga och heligt mångkulturella träsk Sverige är…

Kommentera