Äldre man rånad och misshandlad av tre män

BROTTSLIGHET. En äldre man har blivit rånad vid Jula på Backavägen i Göteborg. Tre okända män slog och sparkade mannen och innan de lämnade platsen med hans cykel och väska. Polis och ambulans har larmats, men mannens skadeläge är okänt.

Polisen

-Pettersson säger att enligt de ”kloka” forskarna i Lund beror den här typen av brott på den rasistiska polisen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “Äldre man rånad och misshandlad av tre män

  • Nej, de hade nog enligt vittnen svarta skor på sig som ju är väldigt ovanligt !!!!!!!
   Kling och Klang jagar nu tre stycken skoklädda kriminella parasiter….

 1. Inget att bry sig om! Nu gäller det att vi alla fokuserar på presidentvalet i Polen, Trump och vad dom gör i Ungern! Här hemma finns inga problem.

 2. Det var säkert en vit förtryckare, så vänstermobben skiter i vilket och tycker han är faktiskt i grunden är skuld till brottet ändå.
  BLM I USA, för detta resonemang och resten av väst världen hakar på.
  På kort tid, har galenskapen blivit total.
  Hur tusan kan 3 personer hoppa på och misshandla en äldre man?

 3. Återigen, kultur och uppfostran eller rättare brist på rätt uppfostran och värdegrund gör att tre ger sig på en svagare. Ingen mänsklig respekt vilket vi fick lära oss från barnsben, vi skulle respektera äldre, kvinnor samt att hur fattig du än var att aldrig stjäla.
  Under de dåliga åren hade folk inte mycket att välja på än att försöka hanka sig fram på tillfälliga arbeten i utbyte för mat och husrum.
  Nu kommer opportunister utan identitet hit och söker asyl utan att vara på flykt endast för att de hört om det nordiska paradiset, och vem möts de av? Myndigheter som har regering och riksdag som garanter för okritisk välvilja.

  Då börjar många tycka att integrationen går trögt och varför, vi svenskar är inte tillräckligt tillmötesgående.
  Inget om att kraven på de nya adeln i stort sett är obefintlig, nej myndigheten talar om att gratis tolk finns att tillgå. Däremot finns ingen tolk för en äldre svensk som inte förstår rotvälskan som talas av de som skall hjälpa via hemhjälp eller särskilt boende.
  Politikerna håller däremot frasen ”allas lika värde” närmast sitt öppna hjärta.

   • Glöm inte det största tacket till dom som har röstat fram dom!

   • Straffskalan måste anpassas till befolkningsprofilen, därför måste riktigt livstids fängelse alternativt dödsstraff införas, om man vill lösa detta problem, men det finns ingen sådan vilja, snarare motsatsen!

Kommentera