Rekordkyla i Brasilien

VÄDER. Minus 10 grader har uppmäts i södra delen av Brasilien och stora områden har temperaturer under noll grader Celsius.

Lantställe utanför staden Urupema

Staden Urupema, som ligger ca. 28 grader syd om ekvatorn har registrerat minus 8,1 grader. Som jämförelse kan nämnas att den kanske mer välkända staden Las Palmas på Kanarieholmarna ligger ca 28 grader norr om ekvatorn!

4 thoughts on “Rekordkyla i Brasilien

  1. Skall bli kul att följa hur De Gröna Fascisterna (Klimatbedragarna) skall bortförklara denna ”Globala uppvärmning”?

    Vi andra vet ju att med ett solfläcksminimum följer tillfälliga konstiga vädertyper, med typ 1 m snö i juli eller sommarvärme i Januari, vilket var vanligt när förra Lilla Istiden inleddes för ca 500 år sedan. Oavsett så är det helt naturliga processer, som triggas av solfläcksminimum ca vart 22:a år. Det värsta som kan hända är dock att haven snabbt kyls, vilket torde innebära att den positiva effekt av ÖKAD CO2 som ger världens befolkning tillräckligt med livsmedel, byts mot en sjunkande CO2 nivå på klotet. Svält för miljarder av människor?

    Den Australiska vintersässongen startade i år ovanligt tidigt och med enorma snömängder i Blue Mountans.

    Ni tror väl inte att MSM/Public Service i Västvärlden kommer att informera om södra halvklotets kyla, som ju knäcker den Gröna Fascismens DOGMER!

Kommentera