Stäng

8 reaktioner på “Idag för 100 år sedan

  1. Man undrar ju var vi varit rent tekniskt och utvecklingsmässigt om det inte hade suttit vita och asiatiska män och kvinnor på sina kammare och klurat ut saker och ting.Innovationer som mänskligheten har har haft god nytta av.Man kan aldrig och hur mycket man än försöker i dagsläget förvanska bort det faktumet.

  2. I ivern att begrava allt det svenska, kommer Säkerhetsbältet att ersättas med det klassiska Bomb-bältet med livslång hållbarhet.

  3. Många av våra politiker hävdar att från eller i Sverige finns ingen kultur utan den måste importeras. Hur kan då denne Nils Bohlin ha fått sitt kunnande för att göra en sådan livsbesparande uppfinning? Han är inte ensam, vi har en mängd av snillrika uppfinnare som har gjort och fortfarande gör betydande insatser för mänskligheten. Detta till trots att våra politiker gör allt vad som står i deras makt för att omvandla Sverige till en tid som härskade för 1200 år sedan.

  4. Glöm inte Bela Berenyi ,ösrerikare som utvecklade delbar ratstång och deformations zoner vid krock Han som gjorde midje bältet som inte var så bra ,steget var inte långt till trepunktsbälte.

  5. Tur att Anders Tegnell och FHM inte fick bedöma den säkerheten. De hade säkert sagt att den gör ingen nytta folk blir bara invaggade i en falsk säkert och kör fortare och slarvigare.

  6. Undrar om svensk ungdom idag är medveten om att supermånga uppfinnare har svenskt ursprung?

    Det lärs ju verkligen inte ut nu för tiden.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: