Stäng

7 reaktioner på “Mer beröm för Sveriges sätt att hantera kinesviruset

 1. Hær er det en som ser nærmere på Steven Goddard alias ”Tony Heller” som har laget Koronareklamen nedenfor.. 🙂

 2. Vi synes det er greit med stengte grenser og lite trafikk til Norge.
  Takk som byr.. Skulle nesten tro det var Tegnell som hadde bestillt denne propagandavideoen. Ifølge reklamen skulle vi i Norge med vårt kalde klima hadd masse smitte, og nå sier siste rapport at halvparten av sykesengene er opptatt av muhammedanere i Norge, + 2 helsearbeidere som kom som vikarer fra Sverige og slapp inn på våre sykehus..Grrrrr
  Stay home, Stay safe..

 3. Bara dagar efter att Sverige fick hård internationell kritik för sitt hanterande av pandemin föll de svenska döds och smittosiffrorna snabbt, när sedan EU och Norge stängde gränserna för svenskar rasade siffrorna ner mot bäst i EU.
  För mig ser siffrorna mer ut att följa politiken än sjukdomen.
  Givetvis får myndigheten exakt de siffror de önskar, det är bara att skruva på definitionen av dödsorsak och välja vilka man bedömer som smittade.
  Hela upplägget efter att Tegnells katastrofala misstag blev uppenbart känns väldigt riggat och mitt förtroende för läkare har därför sjunkit betydligt, de måste vara med på bedrägeriet för att så otroligt snabbt få nästan alla i Sverige friska.
  Från sämst till bäst i klassen på 2-3 veckor, fan trot.

 4. Mer beröm till Sveriges coronastrategi som inte är en strategi. Utan endast desperata försök att komma undan det faktum att man stod helt oförberedd och visste inte vad man skulle gör
  När alla pengarna hade gått åt till ni vet vad.
  Det går säkert också att få fram statistik på att jorden är platt.

 5. Den här liraren skall hålla sig till klimatstatistik.
  Vi ser nästan dagligen den svenska ”kurvan” som han hänvisar till. Vad vi däremot inte får se är de danska, norska, finska och isländska ”kurvorna”.

  Framförallt undvikes de olika ländernas antal döda. Om denne climatesience har rätt bör han tillägga att 5600 döda var priset.

  Här är han ute och cyklar.

 6. Just nu 5593 döda i Covid19 i Sverige !
  Vår Coronastrategi är bra säger begåvningsreserven Steffe…..
  Vad tycker våra broderländer Norge Danmark Finland och Island ?????

Kommentera

%d bloggare gillar detta: