”Svensk-somalier” utvisad från Storbritannien, dömd till 10,5 år i Norge

BROTTSLIGHET. Under ett förhör på polisstationen i Kristiansand, Norge i december förra året lades 24-årige Qadar Osman Abdi ned på marken av tre poliser. Det berodde på att han vägrade att ge dem en anteckning om information till ett Snapchat-konto, rapporterar NRK.

Qadar Osman Abdi, är somalier som blev utvisad från Storbritannien och ”flyttade” till Sverige. Är nu ”svensk-somalisk” och avtjänar 10,5 års fängelse i Norge pga narkotikabrott. Somaliern vill uppenbarligen göra en BLM sak av det hela. 

– Jag har rätt att tiga i förhör. De kan inte tvinga fram information ur mig. Jag trodde aldrig att något sådant här skulle hända i Norge, säger Qadar Osman Abdi.

Herr Abdi anser att polisens attack var rasistiskt motiverad. – Det hade aldrig hänt om jag var vit norrman, säger han.

Polisens försvarare, Carl Henning Leknesund, tillbakavisar påståendet ”i starkast möjliga ordalag” och menar att poliserna ingrep för att hindra Abdi från att förstöra bevis.

-Pettersson struntar i motivet till att Qadar Osman Abdi brottades ned, jag konstaterar att om herr Abdi stannat i Somalia så hade han sluppit kontakten med de norska poliserna och det fängelsestraff på 10,5 år han dömdes till för narkotikabrott.

Hur kunde somaliern bli insläppt i Sverige efter utvisning från Storbritannien?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “”Svensk-somalier” utvisad från Storbritannien, dömd till 10,5 år i Norge

 1. Ja, om äldre vita med pension smittas och dör, blir MP nöjda för klimatsmart.
  70+ har nödvärnsrätt mot kvotflyktingar industrin mm.

 2. Carl von Linné visste inte ens att katalogisera detta, det krävs djurister indoktrinerade på SU i 4,5 år, för att tro på att detta kan kallas svensk (Sabuni jugend)

 3. Kärnavfallet är peanuts jämfört med livsfarliga avskummet Sverige försöker integrera bland människor.

 4. I Sverige släpps allt in, man löjlar sig med ett visst avstånd mellan människor i affärer o resturanger, samtidigt som man under hela pandemin har importerat folk från Mena som man inte vet något om, men dessa släpps ut och kan röra sig fritt i samhället, inga restriktioner där inte, Sorgligt!

  • Ja, om äldre vita med pension smittas och dör, blir MP nöjda för klimatsmart.
   70+ har nödvärnsrätt mot kvotflyktingar industrin mm.

 5. Jag antar att somaliern blev utvisad från GB när de var medlemmar i EU. Då borde en utvisning gälla hela EU och personen i fråga registreras i ett register med biometrisk data.
  Ett förfarande som aldrig miljösekten skulle acceptera.

 6. Handläggaren på migverket som släppte i somaliern skulle sparkas.
  Det borde inte vara någon svår sak och få fram namnet på den filuren.
  Troligen en så kallad aktivist som inte gjort detta för första gången.

  • Kruxet med det är att det förmodligen var en släkting, för i absurdistan är det inte omöjligt.

 7. Sverige tar tydligen emot det värsta buset, som missbrukat mottagarlandets välvilja och hjälpsamhet och utvisats därifrån.
  Här tänker pk mer på brottslingars välmående, än offren för deras brott.

 8. Att han fick komma till Sverige är ju inte konstigt hit är allsköns brottslingar och krigsförbrytare välkomna

 9. Att berika sig på så lättvindigt sätt som möjligt är politikernas älsklingar fenomenala på. Tack och lov så lyckas de inte alltid, utom i Sverige där är det lätt att komma in även om de blivit utvisade från UK.
  Hur kan de lyckas med att komma in i vårt land efter utvisning från annat land, förutom att någon gjort ett uruselt jobb på MV.

  • Bara att åka till London så ser man att slutet är nära även för Great Britain !!!!!!!

 10. En svensk-somalier är en svensk som är medborgare i Somalia och lever där. En somalie-svensk är en somalier som har erhållit ett svenskt medborgarskap, med eller utan bidrag, och vistas här.

 11. Svensk-Somalier ?
  Vidrigt ord, denna individ är inte och blir aldrig svensk bara Somalier….
  10,5 år ?
  Bra, nu är denna kriminella parasit där han ska vara, i fängelse och Norska fängelser har inte fullt lika fin hotellstandard som de svenska hotellen som patetiskt kallas för fängelser.
  Känns skönt att efter 36 år som fångvaktare på Kumlafängelset ha tagit pension och slippa se och höra dagens mångkulturella lekstuga innanför murarna.

 12. Hej!
  Hur ser du på gårdagens mord där Ali verkar vara den som är mördad? Är han och Shahin korrupta? Ligger dem bakom mordet på Mansour? Vad dina teorier?

Kommentera