Stäng

Sverige – käringen mot strömmen

INSÄNDARE. Sveriges energipolitik är helt wattlös.  Effekten uteblir när flödet av ampere stryps till ett stilla sipprande och trycket minskas på ett voltsamt sätt. Likström eller växelström blir ju oväsentligt om man har ledare som inte kopplar utan släcker ner genom att dra ur proppen för gott. Sådan är ju strömningen i Sverige nu. Allt ska göras med elektricitet som vi inte ska producera. Med ett batteri av lögner mörklägger man fakta från mer upplyst folk genom att låta en liten skolflicka hålla i trådarna. Det är närmast stötande.

Rolf Malm

Vi har en livsfarlig ledning! De är visserligen (s)-märkta, men den stämpeln betraktas numera snarare som en säkerhetsrisk i omvärlden. Vår export får istället den nya ce-märkningen. ( corona exposed). Det stryper svensk industri och leder till att vi motståndslöst och kraftlösa faller tillbaka till medeltidens mörker. Alla nationellt viktiga beslut fattas bakom lykta partidörrar. Några få bestämmer var elskåpet ska stå.  Sverige är ju redan mentalt mörklagt, men nu blir det även fysiskt nattsvart. Volvo går på pumpen när alla lastbilar blir eldrivna. Det skulle krävas minst tre stora kärnkraftverk för att de skulle kunna rulla vidare. De borde hellre satsa på gengasdrift. Därför att vi ju nu ska ersätta sedan miljoner år förmultnade träd genom att istället elda med dem som växer nu. Oljan sinar inte, men skövlingen av regnskogarna gör att livet sinar. Vi utrotar inte bara djurlivet utan också oss själva. Den levande grönskan tar ju dessutom hand om den koldioxid som skapas genom detta liv. Det eviga kretsloppet som det kallades förr. Innan vi traskade runt i korttänkthetens sväva cirklar.

Den svenska arbetskraften blir alltmer onödig en tid. I stora delar av Sverige räcker eluttagen inte till för att bygga vare sig bostäder eller arbetsplatser. I Skåne sladdar man rejält efter. Men snart kommer de enkla jobben tillbaka. När datorer, robotar, löpande band, mobiler och elbilar fasas ut av brist på ström. Då måste vi gräva fram välfärden med den gamla handkraften. Det blir en svår kollektiv elchock för att återuppliva Sverige ur nuvarande koma. Vi har ju ingen som helst beredskap för det. Vi sitter i hissen när den stannar mellan då och nu.

När pratkvarnarnas malande om vindsnurrornas överlägsenhet inses som en drift med förståndet i resten av världen, satsar vi huvudlöst på 5000 nya skampålar i naturen. Som om några år ska stå där och peka finger åt den svenska dumheten. I Norge, som förbjudit dessa förödande monster, kan man skratta gott åt nya snurriga Sverigehistorier. Det har man gjort länge i Kina, Indien och på andra håll där man inte gått på blåsningen om jordens snara undergång utan istället med kol, olja och kärnkraft ska göra den drägligare för sina medborgare. Gärna med hjälp av västvärldens skattepengar och dess självmords-benägna miljörörelse. Som lurat skjortan av oss och istället erbjudit oss tagelskjortan att ta på.

Sätter man igång amperemätaren så inser man att allt detta elände på punkt efter punkt kan kopplas till Miljöpartiet och deras kontakter med strömmen av muslimska invandare och deras förlängningssladdar till Kalifatet. De har tömt vårt beredskapsbatteri vilket lett till man släckt ljuset för dem på våra äldreboenden. De har utsläckt all välfärd genom att föra oss bakom ljuset med löften om mångkulturens krafttillskott, de har kopplat ur alla jordfelsbrytare som media borde vara, de har kopplat bort demokratins huvudledning, släckt ner alla gamla ledfyrar som byggdes av våra förfäder, kortslutit alla varningsklockor, satt upp elspår för all världens kriminella, släckt flitens lampa i skolorna och isolerat oss från all verklighet.

Nu kablas bilden av ett förlorat Sverige ut över världen. Vi sladdar i alla internationella listor. Flest självmord, flest våldtäkter, flest fattigpensionärer, flest skjutningar, flest dödsfall i corona, flest bilbränder, flest sprängningar, sämst valuta, minst sjukvårdsplatser, dyraste bensinen, flest arbetslösa, sämsta skolbetygen, minsta försvaret, flest förfalskade pass, flest uppehållstillstånd, flest samordnings- nummer, flest getton, minskande rättsäkerhet, sämst förtroende för politiker, ökande otrygghet, vidgade klyftor, sämsta integrationen…

Rolf Malm

Ps. Det var inte mycket bättre förr. Men man lyckades bättre begrava sanningen om folkhemmet. Jag skriver på boken ”Sverige 2084”. Om de senaste 100 åren av Sveriges förfalskade, politiska historia. Idag har jag skrivit den groteska historien om Stalins sju fångläger i Sverige, vilka han byggde med socialdemokraternas hjälp. Hjärtligt tack för alla tips och allt stöd!

Swish 0722 – 84 70 53. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt: rolflmalm@gmail.com

Steget Efter

23 reaktioner på “Sverige – käringen mot strömmen

 1. Svetsarlärlingen Stefan Löfven säger i PK-media att han är nöjd med den svenska Coronastrategin men kostar på sig att beklaga att drygt 5000 dött av epedemin !
  En riktigt go grabb den där landsförrädaren Steffe, det tycker i alla fall drygt 30% av den trygga svenska väljarkåren…….

 2. Förr så hade elstolpar en röd ring vilket indikerade och varnade för livsfarlig ledning. Det borde vara lag på att våra Ministrar och stora delar av Riksdagens ledamöter också måste bära en rött pannband under tjänsteutövning.

 3. Close Topic: Fyyy f–n , vilket vedervärdigt språkbruk Expressen (GT) använder.

  ”Brukare fattade eld – nu läggs ärendet ner”

  Ett det, i 3:e person, fyy tusan. Antar att rubriksättaren inte har några äldre anförvanter. Det är den rimligaste förklaringen.

 4. Jag önskar sätta in en slant på ert bank konto. Jag bor i USA men har ett konto på Handelsbanken i Sverige. Per

  Sent from my iPhone

  >

 5. Apropå den här meningen citerad från Rolf Malms startinlägg ovan:

  ”Sverige är ju redan mentalt mörklagt, men nu blir det även fysiskt nattsvart”

  Johan Widén – Mentalpatienten Sverige

  Ann Linde säger att 40% av dom som jobbar inom äldrevården inte hade tillräckliga basala hygienkunskaper, som till exempel att tvätta händerna. Det har man nu löst genom att man utbildat 140 000 personer. Vad hette kursen: ”Torka sig i arslet och tvätta händer” grundkurs 1A?

  Intervjun med Ann Linde visar att Sverige inte haft någon coronastrategi och att svenska journalister verkligen inte gör sitt jobb.
  I avsnittet tittar Johan Widéb också på hur Liberalerna pratar om att de till 2030 ska ha tagit bort alla no-go zoner, att vi har en integrationsskuld samtidigt som de röstar nej till ett asyltak.

  Sverige har verkligen blivit som en felaktigt friskförklarad mentalpatient. Med mera, med mera (Videon nedan publicerades 13 juli 2020. Speltid 44:22)

  https://www.youtube.com/watch?v=i6Vdzazf15A

  Nedan mentalpatienterna Merkel och Löfven som fortfarande tror att deras ihopfantiserade galna idéer kommer att leda till förväntade underverk.

  http://karlskronabloggen.se/wp-content/uploads/2016/08/merkel-lofven.jpg

  Bildkälla: karlskronabloggen,se

 6. Bäste Rolf Malm-det verkar som att du fått en kosmisk glimt och det är inte alla förunnat-tackar för alla dina sanningar.

 7. Det var en krönika som var fulladdad med radioaktivt sprängstoff.
  Jag tror på att den Heliga Greta har svaret på hur problemen ska lösas.

 8. Det konstigaste är väl ändå att ca 80% hjärntvättade tycker allt är helt Ok i vårt fosterland. Förklara det den som kan.
  Tack igen Rolf för en lysande analys i mörkret.

  1. Hej Ståfräs!
   Jag tror att en förklaring är att vi Svenskar har slutat prata med varandra. Hjälp till att ändra på det!
   MVH Tomas.

  2. Snart får Sverige en migrationspolitik och då lär dessa 80% snart bli varse om verkligheten och vad de röstat på men då är det tyvärr redan försent !


 9. kortslutning på vinden hemma hos alla Pettersöner
  härmed spårad…gäller säkra upp, minst 16amp e
  absolut minimum, vid 6amp ere ba byta propp var
  5 min….helvetes murker iaf

  1. en perfekt parodi på ett samhälle som fortare och fortare närmar sig en total mental kolaps med Mp som enda tänkande hybrid cell.
   Rolf – tackar för alla dina underfundiga texter

Kommentera

%d bloggare gillar detta: